Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לתומכים ולתומכות,

אני לא יודע אם זה קשור אחד בשני או סתם מזל ביש:

לאחר בעייה באזעקה הפועלת באופן ספונטני כאשר היא מופעלת, הגעתי למוסך מורשה של שברולט.

בתיקון הוחלף לי מתג אזעקה למכסה מנוע אשר אמור לפתור את הבעיה.

אבל.... כשהגעתי לקחת את הרכב המוסך היה סגור וכאשר הנעתי הרכב וניסיתי לשלב להילוך, לא היה ניתן להוזיז את ידית ההילוכים מה-P.

בשברולט אופטרה יש פונקציה שניתן להכניס מפתח לתוך תיבת ההילוכים וזה משחרר את הידית מה-P, אך זה לא פותר את הבעיה רק מאפשר להעביר ההילוך. כאשר אני מעביר ל-P שוב, אני לא יכול להכניס להילוך בחזרה.

אשמח לשמוע את דעתכם/כן לקבל פתרון.

דרך אגב בהתיעצות עם מכונאי רכב שלא מכיר את השברולט אופטרה הוא טען שיש את זה גם בהונדות וכנראה זה שן נעילה בתוך התיבה, אך יכול להיות סיבות נוספות...

האם יש קשר לטיפול באזעקה והחלפת מתג אזעקה למכסה המנוע? ובכלל האם יש פתרון לבעיה או רק ללכת למוסך....

ת ו ד ה מראש על כל העזרה.

פורסם

הייתה לי כזו בעיה בסיוויק.

הייתי צריך לשנות מצב מצערת (להזיז אותה קצת) קצת כי במצב מסויים של המצערת הסלונואיד שם לא שחרר את הידית.

בכל מקרה, אני לא רואה את הקשר בין המתג לבין הבעיה.

פורסם

תבדוק, אם אורות בלם מאחורה נדלקים.

מה שמפעיל את מנגנון נעילת ידית ההילוכים, זה יוניט אור בלם. כלומר אפשר להוציא מפארקינג, רק כשהבלם לחוץ.

פורסם

הבאתי לך תשובה לא ממש מדוייקת.

בעקרון על המצערת יושב פוטנציומטר, הפוטנציומטר לא היה במצב הנכון והיה צריך לכייל אותו קצת.

אני לא בטוח שזו אותה בעיה אצלך.

אולי יש בעיה עם הסנסור בבלם שפותח את הנעילה כאשר אתה לוחץ עליו.

פורסם
תבדוק, אם אורות בלם מאחורה נדלקים.

מה שמפעיל את מנגנון נעילת ידית ההילוכים, זה יוניט אור בלם. כלומר אפשר להוציא מפארקינג, רק כשהבלם לחוץ.

הי,

בדקתי את אורות הבלם והם עובדים כראוי...

ממש מוזר.

אין סיכוי שזה קשור לנעילת אזעקה איכשהו?

פורסם

יש על מנגנון הידית סלונואיד שנועל את הידית במצב P כאשר דוושת הבלם לא לחוצה, יתכן ואותו הסלונואיד נתפס, אני הייתי מנסה לפרק את הכיסוי פלסטיק כדי להגיע לסלונואוד ולנתק אותו לגמריי זמנית, עד שאחליף בחדש.

פורסם
יש על מנגנון הידית סלונואיד שנועל את הידית במצב P כאשר דוושת הבלם לא לחוצה, יתכן ואותו הסלונואיד נתפס, אני הייתי מנסה לפרק את הכיסוי פלסטיק כדי להגיע לסלונואוד ולנתק אותו לגמריי זמנית, עד שאחליף בחדש.

אורקי

אם יש רעיונות אחרים... (אולי זה המתג אזעקה שהחליפו לי??)

פורסם

לא רואה איך מתג אזעקה יכול להיות קשור לזה.

(גם בהתייעצות עם אבא שלי שמוכר ומתקין אזעקות הוא אומר שהוא לא רואה קשר).

תנסה מה שהציעו לך, אם לא עובד תקפוץ למוסך, העצה הכי טובה לדעתי.

פורסם

חג שמח

עם מתג התנעה פתוח בעת לחיצה על הבלם

נסה לשמוע תקתוק של ממסר מתחת לידית ההילוכים

הממסר אמור לשחרר את ה SHIFT LOCK שזה

אבטחה נגד ילדים.

אין קשר לתיקון של מתג מכסה מנוע

נראה כמו סתם מיקריות

גש למוסך שיבדקו מה קרה

אם הרכב עוד באחריות הרווחת

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
חג שמח

עם מתג התנעה פתוח בעת לחיצה על הבלם

נסה לשמוע תקתוק של ממסר מתחת לידית ההילוכים

הממסר אמור לשחרר את ה SHIFT LOCK שזה

אבטחה נגד ילדים.

אין קשר לתיקון של מתג מכסה מנוע

נראה כמו סתם מיקריות

גש למוסך שיבדקו מה קרה

אם הרכב עוד באחריות הרווחת

שא ברכה

אני שומע תקתןק שלוחצים על הבלם אבל זה לא משתחרר... מוזר..

פורסם
כנראה תקלה במנגנון עצמו של ידית ההילוכים, האם נצרת שחרור חירום של ידית ההילוכים פועלת?

כן. ברגע שלוחצים על הנצרת חרום זה מעביר בלי בעיה...

• תוכן חדש...