Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שבועות שמח לכולם

הזמנתי בשבוע שעבר שברולט קרוז חדשה (בצבע שחור :-D).

מסיבות שאינן ידועות לי, אני לא מצליח לקבל תשובה לגבי זמני האספקה, ועדיין לא רואה אף קרוז על הכבישים (למעט את רכבי ההדגמה פה ושם).

יש למישהו מושג מה קורה?

האם מישהו מלקוחות הליסינג יודע לגלות משהו?

...בעדינות עם הפשטידות בחג :wink:...

EyWeB

פורסם

זמני האספקה שונים בין חברת ליסינג אחד לרעותה - בהתאם ליכולת הלחץ של החברה מול היבואן, ואם ומתי חברת הליסינג שריינה מלאי מראש.

בהחלט שמישהו שבכלל עוד לא הזמין - יקבל לפניך כי חברת הליסינג איתה הוא עובד הזמינה כמות מראש, כמו כן יתכן שאם תתפשר על הצבע - תקבל את הרכב מוקדם יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בשלמה סיקסט קיבלנו תשובה שנאלץ לחכות חצי שנה כדי לקבל רכב חדש (ההורים שקלו להחליף את הקורולה שכבר הוזמנה בליסינג).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עדכון קל:

חבר ביצע עבורי בירור מול איש מכירות של UMI.

משלוח ראשון של קרוזים (או קרוזיות?) עוגן היום או מחר בנמל, וללקוחות פרטיים מובטחת אספקה תוך שבועיים.

לדברי איש המכירות, עדיין יש מספר (10-15) מכוניות מהדגם הזול ביותר שטרם הוזמנו / נמכרו.

משלוח שני מתוכנן לעגון בראשון ליולי, וגם ממנו האספקה ללקוחות פרטיים מובטחת תוך שבועיים.

אם למישהו יש מידע חדש לגבי זמני אספקות ללקוחות הליסינג או שמישהו התחיל לראות קרוז על הכביש (שאינן רכבי ההדגמה), אשמח מאד לשמוע

שבוע טוב,

EyWeB

פורסם

ההזמנות לחברות הליסינג אינן בהכרח מהמלאי הקיים - וזמני האספקה שלהן אחרים ותלויים ביבואן - כל מה שאומר איש מכירות של UMI אין לו שום רלוונטיות למכונית שהזמנת - עברתי את זה בעבר, ואני לא רוצה שסתם תתאכזב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא דיברו היום על פשיטת רגל של ג'נרל מוטורס? זה לא עלול לפגוע בהספקה סדירה?

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

זה לא יפגע ב3 האוניות שכבר הוזמנו, אולי בהזמנות בעתיד כן.. כי אמרו שכ14 מפעלים של GM בכל העולם הולכים להיסגר וגם כן של שברולט קוריאה - 21 אלף איש מפוטרים, נראה מה יהיה... אני לא מאמין שאובמה יתן לזה באמת לקרות, כי כאשר מפעל אחד כזה נסגר עיירה שלמה בארה"ב יכולה ליפול.

פורסם
זה לא יפגע ב3 האוניות שכבר הוזמנו, אולי בהזמנות בעתיד כן.. כי אמרו שכ14 מפעלים של GM בכל העולם הולכים להיסגר וגם כן של שברולט קוריאה - 21 אלף איש מפוטרים, נראה מה יהיה... אני לא מאמין שאובמה יתן לזה באמת לקרות, כי כאשר מפעל אחד כזה נסגר עיירה שלמה בארה"ב יכולה ליפול.

למה אתה סתם מבלבל את הביצים וגם מטעה את האחרים לפי הכתבה במגזין אוטו בראיון עם מנכ"ל UMI אבי ארוך ציטוטים מן הנאמר

המשבר תופס אתכם בדיוק באמצע תנופה חשובה ביותר עם הקרוז עד כמה זה מפריע למכונית ולכם?

"זה לא עוזר אבל גם לא מפריע לקרוז. הסיפור של המשבר הכלכלי ושל סיוע מדינות ליצרנים זה דבר שקורה לרבים היום וזה דבר שכולם מבינים".

בכל מקרה עם כל ההתפתחויות הצפויות כדאי לזכור שהיבואן אכן מרוכז סביב מותגי הליבה של ג'נרל מוטרס בעוד למותגים שיסגרו (פונטיאק, סאטורן, האמר) אין כמעט נוכחות בשוק המקומי (למעשה רק האמר מיובא ובמספרים זניחים). מאידך היבואן נשען היום בעיקר על שברולט קוריאה שהינה חטיבה רווחית שצפויה לגדול משמעותית בעתיד.

אז לפני שאתה כותב שטויות תבדוק את דבריך.

ולשאר הכתבה ממגאזין אוטו http://www.auto.co.il/כתבה-23171-GM-בקריסה-מה-אומרים-על-כך-ב-UMI.aspx

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

את זה הוא אמר לפני שGM פשטה את הרגל, ולפני שאמרו של מפעל שברולט קוריאה הולך להיסגר, אמרו בחדשות.

פורסם

היום ומחר הרכב נמצא בחברה של אבא שלי לנסיעות מבחן, הוא נסע עליו ואמר שהוא נחמד סה"כ והבגאז' כמו מאזדה... פרטים נוספים בערב.

נראה אולי נספיק מחר בבוקר להגיע לעבודה שלו לקחת נסיעת מבחן על הרכב..

אבי.

פורסם

עדכון: GM עוברת לבעלותה של ממשלת ארה"ב, מספר מותגים הולכים להימחק עדיין לא ידוע איזה,

והחזון של הבעלים החדשים ( אובמה..... ) הוא מכונית אמריקאית חסכונית, אמינה ויעילה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סתם שאלה, לא רציתי לפתוח נושא חדש רק בשביל זה:

לקרוז יש פתחי מזגן מאחור?

לקרוז יש מערכת בקרת שיוט ?

פורסם
סתם שאלה, לא רציתי לפתוח נושא חדש רק בשביל זה:

לקרוז יש פתחי מזגן מאחור? כן

לקרוז יש מערכת בקרת שיוט ?כן אבל רק בדגם ה1.8

עניתי לך באדום

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...