Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון ב - MOTOCAR

RedR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שווה כמה שאנשים יהיו מוכנים לשלם ועובדה היא שאנשים מסתכלים רק על מחירון של לוי למרות שלא מובן על פי איזה שיקולים הוא קובע אותו.אתה יכול להתנחם בזה שבמוטוקאר האוטו שווה יותר אבל רק עד לרגע שתרצה למכור אותו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

גם במוטוקאר המחירון קצת דפוק. הסתכלתי על האוטו שלי - סקסו VTS שנת 98 שווה 35300, בעוד VTR מאותה שנה שווה 34600... רק 700 ש"ח לטובת ה-VTS? די מגוחך...

שלא לדבר על דגם VSX האוטומטי. מאותה שנה הוא שווה 42200 ש"ח. 7000 יותר מה-VTS? :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האוטו שווה כמה שאנשים יהיו מוכנים לשלם ועובדה היא שאנשים מסתכלים רק על מחירון של לוי למרות שלא מובן על פי איזה שיקולים הוא קובע אותו.אתה יכול להתנחם בזה שבמוטוקאר האוטו שווה יותר אבל רק עד לרגע שתרצה למכור אותו.

שבע המילים הפותחות שלך אומרות הכל.

לוי יצחק או לא זה בכלל לא חשוב.

אם לרכב יש ביקוש גדול בהרבה מההיצע (מילים שלוי יצחק כנראה לא שמע עליהם מעולם)

אז אנשים מוכנים לשים מעל המחירון כדי לשים ידם על אחד במצב טוב.

בוא נניח ש-X בעליו של 106/סקסו S16/VTS/GTI יד שנייה ללא לתאונות שמור ומתוחזק למופת עם 100K ק"מ מפרסם בכל פורומי הרכב הרציניים בארץ (ולא בשום מקום אחר).

כל מה שנשאר לעשות הוא לעבוד בשיטת המכרז הפתוח. הרכב יימכר למרבה במחיר ותאמינו לי שלא יהיה כל קשר בין לוי יצחק למחיר שהרכב הזה יימכר.

אם אני ללא כל כוונה למכור (או אפילו רמיזה על כונה כזו) מקבל אחת לכמה זמן הצעות מעל המחירון או אפילו הצהרות בסגנון "עזוב אותך ממחירון אני מחפש רכב כזה כ"כ שאני מוכן לשים את כל מה שחסכתי" והסכומים הנקובים שמורים במערכת אבל גבוהים בהרבה מהמחירון, אז מבחינתי לוי יצחק מפשל בגדול ואין שום משמעות למחירים שהוא נוקב בהם.

כשאתה אומר כולם מסתכלים על לוי יצחק זה חשוב לזכור כשאתה מוכר לנטיס, לא זן נכחד של הנאה צרופה מהסוג שכבר לא PC ליצר.

פורסם

לא מאבדת ערך?

זה קצת מגוכך שראלי 95 נכללת תחת נפח מנוע 1.6

כל המחירון הזה דפוק ובלי שום קשר אף אחד לא מסתכל עליו.

לפי לוי יצחק ראלי דור 1 שנת 95 שווה במחירון 18 אלף

ולפי מחירון מוטוקאר האוטו שלי שווה 27 אלף שקל.

נראה לכם הגיוני?

:roll:

פורסם
לא מאבדת ערך?

נראה לכם הגיוני?

אתה מתכוון 25 אלף. שים לב - יש ראלי 1.3 למעלה...

וגם המחירון הזה מצוין לבעלי הראלי - שימו לב ש-106ראלי שווה רק כ-2000-3000 ש"ח פחות מ-GTI/XSI מאותה שנה. דבר שהוא אבסורד.

ולתמיר - אתה יודע שהצעות אפשר לקבל מכאן ועד הודעה חדשה, אבל כשמגיעים לתכלס דברים משתנים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ולתמיר - אתה יודע שהצעות אפשר לקבל מכאן ועד הודעה חדשה, אבל כשמגיעים לתכלס דברים משתנים...

רוני

אתה צודק אבל זה לא ממש חשוב.

זה מראה על הלך רוח ונכונות.

הרי אני לא ממש מתכוון למכור אז לא ממש העמדתי את ההצעות במבחן המציאות אבל כשאנשים מתחננים אליך שתמכור להם את האוטו הם לא יעיזו לדבר על מחירון לוי יצחק במידה ואשבר ואסכים למכור.

פורסם
לא מאבדת ערך?

נראה לכם הגיוני?

אתה מתכוון 25 אלף. שים לב - יש ראלי 1.3 למעלה...

וגם המחירון הזה מצוין לבעלי הראלי - שימו לב ש-106ראלי שווה רק כ-2000-3000 ש"ח פחות מ-GTI/XSI מאותה שנה. דבר שהוא אבסורד.

רוני

צודק טעות שלי.

עדיין 25 אלף שקל הלוואי - אבל בוא נחשוב בהיגיון

למה לוי יצחק הוא עדיין מונופול...

פורסם

כי ככה גם כל חברות הביטוח עובדות ... הוא נכנס פשוט לכל מקום אז הוא מונופול בנושא ...

אבל אני בעדו הפעם ולא בעד מוטוקאר... מה זה להוריד עוד 300 שקל בערך של הרכב שלי ? ( כן 300 :) )

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...