Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לוקח רכב 7 מקומות מליסינג (רכב חברה).

יש לי ארבעה ילדים ולכן אני לוקח 7 מושבים.

הייתי לוקח מזדה 5 בראש שקט, אבל אני חושש שכשיבוא החמישי יהיה לי מאוד צפוף.

אתם יודעים שהכיסא האמצעי במושב הקידמי של המזדה הוא כמעט לפרוטוקול בלבד...

נשאלות כמה שאלות:

האם ברנו המצב טוב יותר?

האם יש ברנו דגמים בעלי תיבות אוטומטיות?

האם יש למומחי הפורום תובנות נוספות שיעזרו לי להחליט?

תודה,

פורסם

אין MCV אוטומטית בכלל.

לגבי היתר - צ'טערת, לא יודע לעזור לך, אבל ב 7 מושבים + עגלות + ווג'א ראס הייתי בוחר רק באחד - סאניאנג רודיוס.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בביקור האחרון שלי בארה"ב קיבלתי מאזדה 5 מחברת ההשכרה, שם בניגוד לישראל תצורת המושבים היא זוג בלבד בכל שורה, כלומר הרכב מיועד ל 6 נוסעים בלבד.

החיסרון המשמעותי הוא האין תא מטען ברכב , בתצורת נוסעים מלאה אין כלל מקום למטען שלא לומר עגלות וציוד לילדים.

נדרש לקחת זאת בחשבון, ממליץ לך לבדוק זאת פיזית, ואם כבר לבדוק את ה C4 פיקאסו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם יש לך כרגע רק 6 נפשות, אני ממליץ לך לשקול את ההונדה FRV.

יש לאוטו מרחב מעולה אפילו ל-6 מבוגרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אולי יש לך את האפשרות לקבל סיטרואן C4 פיקאסו?

מזדה 5 לא מתאימה ל 7 אנשים.

רנו כן מרווחת מספיק ל 7 אנשים, אפילו כאשר כולם בוגרים,

אבל היא באה רק עם גיר רגיל.

בנוסף ,הרכב הזה קיבל רק 3 כוכבים במבחן הריסוק,

הוא מאוד פשוט (חסכו על כל מה שיכלו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סליחה על הבורות - מה זה MCV ? אוליי התכוונת ל MPV ?

יש לך עוד 3 אופציות טובות: קרייזלר וואיג'ר,קרייזלר טאון+קאונטרי וקיה קרניבל.

אל תשכח דבר קטן אחד - מחיר הביטוח הגבוה של המזדה 5 נובע מכך שהרכב מאוד מאוד גניב-עוד שיקול למערכת השיקולים שלך.

פורסם

סוכן של רנו (אחד שאני סומך עליו - לא סתם פלצן) טוען שהדגם האוטומטי של הלוגאן MCV יגיע תוך מס' חודשים.

בכל מקרה, לפי מה שהבנתי ממנו שני המשלוחים הראשונים נרכשו במלואם ע"י בזק, ונכון לעכשיו יש להמתין מספר חודשים ע"מ לזכות בלוגאן (בגיר רגיל כמובן - אין מועד הגעה לדגם האוטומטי)

בשבוע שעבר לובינסקי שיגר תשובה לרנו בצרות ברלינגו/פרטנר עם שבעה מושביםב במחירים תחרותיים:

הפרטנר עולה 104000 ש"ח ובא עם מנוע בנזין 1.4

הברלינגו עולה 118000 ש"ח ובא עם מנוע דיזל 1.6

שתי המכוניות עם גיר רגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בביקור האחרון שלי בארה"ב קיבלתי מאזדה 5 מחברת ההשכרה, שם בניגוד לישראל תצורת המושבים היא זוג בלבד בכל שורה, כלומר הרכב מיועד ל 6 נוסעים בלבד.

החיסרון המשמעותי הוא האין תא מטען ברכב , בתצורת נוסעים מלאה אין כלל מקום למטען שלא לומר עגלות וציוד לילדים.

נדרש לקחת זאת בחשבון, ממליץ לך לבדוק זאת פיזית, ואם כבר לבדוק את ה C4 פיקאסו.

ב C4 יש גיר רובוטי שזה מטריד אותי כשאני חושב על אופי הנהיגה שלי.

הבנתי שהרנו הזאת בכלל רומנית ואמינות ממנה והלאה. נכון?

פורסם

אתה צודק במאה אחוז, דין נצרים כדין ת"א :-).

כל רכב בעל גיר רובוטי מהסוג היישן יש לפסול אותו על הסף מרכישה.

למרות שלסיטרואן יש מערכת עזר למניעת התדרדות- עדין העברות ההילוכים הגסות פוסלות אותה משימוש רכב נוסעים. מאחר ומדובר על מוביל נוסעים לשבעה נוסעים הבעיה כפולה פי 7!

לסיטרואן יש גרסה בעלת גיר אוטומט פלנטרי אבל מחירו כבר מזנק ל -167K.

לגבי הרנו (דאצ'ה) אני חייב לציין שמאוד הופתעתי לטובה ממנה. מרווח הפנים שלה פשוט מדהים (הרכב פשוט ענק), המרווח בשורה השלישית מרשים והתא מטען גדול ושימושי בכל מצב.

איכות הגימור נראית מאוד פשוטה (בעצם זולה) וניתן לראות שחסכו בנושא הזה בכל מקום (חיפוי הדלתות האחוריות הפנימיות ימחישו את זה בצורה הטובה ביותר.

במידה וגיר ידני לא מפחיד אותך, רמת אבזור נמוכה ורמת הגשה זולה לא מרתיעים ועיצוב חיצוני לא מעניין אותך-אני חושב שמדובר על עיסקה לא רעה בכלל ובעיקר שימושית.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

ומאיפה הבנת את זה ?

מהשבועים שהיא משווקת בארץ , או מיודעי דבר מקומים ?

הרכב משווק תקופה ארוכה באירופה, ללא כל בעיות מיוחדות, אבל מה הם יודעים, במיוחד מול מומחי הרכב מישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ומאיפה הבנת את זה ?

מהשבועים שהיא משווקת בארץ , או מיודעי דבר מקומים ?

הרכב משווק תקופה ארוכה באירופה, ללא כל בעיות מיוחדות, אבל מה הם יודעים, במיוחד מול מומחי הרכב מישראל.

אני חושב שיותר מזה. הרכב עושה שימוש במכלולים מכאנים מוכרים וותיקים שכבר הוכיחו את עצמם.

תוסיף לזה תיבת הילוכים ידנית ולא אוטומטית (רוב התלונות באינטרנט שמגיעים על רכבי רנו נעוצים בגיר האוטומטי) ותקבל רכב שהפוטנציאל המכאני שלו יכול להיות מצוין.

גם מבחינה חשמלית, הרכב יחסית פשוט ללא הרבה אבזור חשמלי רגיש כמעט אין שלל צגי מידע או רכיבים אשר עושים חשק במעמד המכירה אבל מחזיקים יומיים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תוכן חדש...