Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדיות לצריבה- מה ההבדלים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,הגיע הזמן לחדש את המלאי של הדיסקים הריקים. צריך להוריד את המוזיקה מהמחשב לדיסקים,ושוב אני

שואל את עצמי,האם להישאר עם TEAC או שללכת על המבצע של איבוריי ולקנות SILVER LINE ? או שאולי

בכלל VERBATINE עדיפים ?

מה דעתכם בנושא? על איזה מהשלושה אתם ממליצים? או שבכלל אתם משתמשים בפירמה אחרת?

כמובן שאני מחפש עמידות ואיכות ועל מדיות לצריבת מוזקה בלבד (לא DVD) .

הצעות,דעות וחוות דעת יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

בכלליות - כהה יותר = טוב יותר

אבל זה שאלה סטייל "האם צ'יפ למנוע אטמוספרי יעזור"

בכלליות - הכל אותו חרא. לא ישנה שום דבר

אבל בזמנו VERBATIM היו ממש טובים.

אני ממליץ על VERBATIM

פורסם

שים לב שהוא מדבר על CD רגילים - החוק של "כהה יותר טוב יותר" חל על מדיות DVD בלבד.

ולשאלתך - שלושת המותגים נחשבים טובים,אתה יכול ללכת על המבצע של אייבורי בלב שקט.

פורסם

סילברליין לא שווים שקל,מניסיון על כמה מאות מדיות.

לך על VERBATIM או אם תקציבך מאפשר לך - TDK

לא תתחרט. :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

TDK זבל שבזבלים, בעיקר ב-DVD - נכוויתי יותר מפעם אחת ולא נוגע בהם יותר.

טעויות תוך כדי כתיבה בלי סוף.

SILVERLINE נסבלים ב-CD, לא לגעת ב-DVD.

רק VERBATIM.

והכי טוב: תשנה שיטה. תעבור לדיסק און קי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קצת קשה לתקלט עם DISK ON KEY ,אבל אני בטוח שבשנים הבאות זה ייתפוס.

verbatin יקרים פי 2 מ-silver line ,חשבתי שיש סיבה מוצדקת...

תיארתי לעצמי שגם כאן הדעות יהיו לכאן ולכאן...:-)

פורסם

מנסיון שכאב בזמנו - אני בסילברליין, טיאק ושאר מוצרי המדבקה בתחום המדיות לא נוגע אפילו עם מצביע לייזר. עדיף לשלם פי שתיים ולקנות מדיה איכותית.

VERBATIM היא מדיה איכותית בהחלט. יש לי נסיון טוב גם עם PHILIPS. אין תלונות על TDK.

פורסם

לא ברור לי מאיפה הביקורת הנוראית על סילבר ליין,טיאק ושות' :?

אני צרבתי עשרות,אם לא מאות(!) של משחקי PS2 על מגוון רחב של דיסקים - TEAC,TDK,REALTEK ועוד, ואף פעם לא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות,וכנ"ל עם דיסקים רגילים לצריבת מוזיקה.

פורסם

הכל טוב חוץ מהעובדה שדיסקים לא מחזיקים הרבה זמן (כמה שנים במקרה הטוב) ואז המידע מתחיל להיהרס מכיוון שדיסק עשוי מאיזה חומר אורגני מבפנים.

הרבה יותר זול לקנות HD חיצוני בנפח 500GB-1000GB (או לקנות פנימי ולקנות קופסא בשבילו)

אמין ניתן לשנות את המידע עליו והנגישות למידע הרבה יותר מהירה וקלה.

אבל אם כבר דיסקים אז VERBATIM מעולים

יש לי עדיין דיסק של VERBATIM ודיסק של SONY שנצרבו אי שם באמצע שנות ה 90 ועדיין עובדים

אבל SONY לא נראה לי שמוכרים יותר

פורסם

אני קיבלתי במתנה דיסקים DVD רב פעמיים.

ניסיתי לצרוב פעם אחת סבבה פעם שניה לא נותן ,המסקנה חארטה.

יש לי דיסקים של אופיס דיפו והם לא עושים בעיות ויש את החברה שאתם המלצתם ויש לי TDK והם באמת מעולים.

אגב היום כמעט כל הדיסקים רשום עליהם DVD -RW זה אומר רב פעמי?איך מבדילים ביניהם?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
שים לב שהוא מדבר על CD רגילים - החוק של "כהה יותר טוב יותר" חל על מדיות DVD בלבד.

ולשאלתך - שלושת המותגים נחשבים טובים,אתה יכול ללכת על המבצע של אייבורי בלב שקט.

שים לב שאתה כותב שטויות בלי לשים לב.

עוד בימי ה PS1 וה PS2, הייתי צורב רק על מדיות של VERBATIM שהיו מאוד מאוד כהות (כמעט סגולות כמו של ה DVD) והן היחידות שהצלחתי לקרוא ב PS2, עם TDK אפילו לא הצלחתי כמו עם VERBATIM.

פורסם

לא יודע איזה דיסקים היו לך,אבל הגוון של הCD הרגילים הוא דומה עד זהה כמעט בכל המדיות.

ולגבי הPS2 - ראה תגובתי למעלה. זה שהPS2 שלך לא קרא דיסקים אחרים מלבד VERBATIM לא אומר שכל השאר זבל,זה יכול לנבוע מאלף ואחד סיבות(הצורב,העינית של הPS וכו' וכו')

פורסם

אני שמרתי לפני כמה שנים קבצים שאני צריך לשמור (מוסיקה,תמונות,תיעודי שיחות...), על דיסקים של VEBRAIT וכשאני צריך אותם, הם עובדים חלק.

פורסם

לרוב אני משתמש ב-PHILIPS או FUJI - דיסקים מעולים, אותי לא אכזבו.

יש לי דיסקים שצרבתי לפני יותר מ-10 שנים (עוד בתקופה שצורבים היו SCSI במהירות X2) על PHILIPS, TDK, VERBATIM - כולם עובדים על היום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...