Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שלא מצאתי את מבוקשי בחיפוש - החלטתי שהגיע הזמן שיהיה הכל באופן מסודר כאן בשרשור אחד.

אתמול ישבתי שעה וחצי וניקיתי את ריפוד הגג - עם מגבונים לחים.

חבילה שלמה הלכה על ריפוד הגג - וכל מגבון יצא בצבע שחור כהה.

עכשיו, יש כמובן שיפור ניכר לעומת מה שהיה - מדובר בצבע אפור בהיר כרגע לעומת אפור נוטה לשחור.

אבל! אני מאמין שהצלחתי לנקות רק את השכבה העליונה, את הלכלוך השטחי.

יש לי הרגשה שיש עוד לכלוך רב מסתתר בתוך ריפוד הגג ועכשיו זה הזמן הנכון להעיף אותו משם.

אז מה מומלץ? מה התכשיר הכי טוב להסרת לכלוך עמוק - ורצוי אחד שלא תוקף את הריפוד עצמו וגורם ליצירת "אוהל" בתוך הרכב - כי אם הייתי רוצה לרפד מחדש את הגג לא הייתי מנקה אותו 8).

מקווה שירוכזו כאן ההצעות הטובות ביותר לשימוש הגולשים לעוד שנים רבות.

פורסם

ממליץ לך על תרסיס מבית STP שנקרא Tuff Stuff

חומר חזק לניקוי ריפודים אני אישית משתמש בו והוא עושה עבודה לא רעה.

אולי אפילו היה חוסך לך את העבודה הקשה עם המגבונים

בהצלחה!

ד"א אם לעוד מישהו יש המלצה על חומר אחר שגם יעיל - אשמח לשמוע

פורסם

יש להיזהר ולקרוא הוראות שימוש , חלק מהתכשירים האלה לניקוי ריפוד הורסים את התיקרת הרכב בכך שהם ממיסים את הדבק וכך אפשר להגיע למצבים לא נעימים שידרשו הדבקה או החלפה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

בדיוק מה ששאלתי - האם תרסיס הריפודים הנ"ל מתאים דווקא לגג?

בשרשורים מן העבר התגלה כי כמה אנשים שהשתמשו בתרסיסים למיניהם (לאו דווקא זה שהומלץ כאן) מצאו את עצמם מול צורך בהדבקה או חידוש של הריפוד - וזה בדיוק המצב שאני רוצה להמנע ממנו.

פורסם

לדעתי שואב ביתי מהסוג החזק יעשה את העבודה טוב יותר ללא נזקים לשכבת ההדבקה .

מטליות לחות נותנות תחושה של ניקוי אבל זה מטעה כי הן מחדירות אותו עמוק יותר לתוך שיער \ מרקם הבד ומורחות אותו על פני המשטח - מניסיון בעבר זה פשוט יוצא מרוח ומלוכלך יותר .

פורסם

באמת נקודה חשובה לגבי חומרי הניקוי- יש לקרוא הוראות שימוש

למשל- יש חומר של חברת סימוניז שמגיע עם מברשת שחורה עליו למי שמכיר, ולמיטב זכרוני בהוראות השימוש רשום שלא להשתמש בו לניקוי תקרת הרכב.

פורסם

לדעתי היית צריך להתחיל עם שואב אבק (על יניקה לווילונות) כדי "למשוך" את האבק החוצה. אח"כ טיפול על בסיס נוזלים.

אני השתמשתי במים ו"פנטסטיק" שהוא חומר ניקוי מעולה. מתחילים בתמיסה בריכוז נמוך. בגמר העבודה עוברים רק עם מטליות רטובות (ונקיות!!!) הגג לא התקלף לי ויצא נקי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש גם קצף לניקוי ריפודים של פנטסטיק שמנקה מעולה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אם אתה מכיר יש מכשיר ניקוי שנקרא קיטורית הוא מוציא קיטור של מיים חמים

מנסיון שלי המכשיר הזה מעולה לניקוי הרכב וספציפית לריפוד של התקרה

הריפוד פשוט יצא כמו חדש

אגב זה גם מומלץ לשאר הריפודים ברכב ולכל מקום רק צריך להיזהר עם החשמל ברכב

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

למה לעבוד כ"כ קשה? כי ב-400 ש"ח אני קונה כמעט 100 ליטרים של דלק ונוסע איתם חודש שלם...

ככה שאני מעדיף לנסוע חודש על האוטו מאשר שיעשו לי ריפוד חדש לגג.

• תוכן חדש...