Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדשה בפורום.:-) אשמח לקבל עצות בעניין הבא.

אני בעלת רנו מגאן 5 דלתות, אוטומט, 1600 סמ"ק, שנת ייצור 1996 (כן, אני יודעת, אל תתחילו לגבי הצרפתיות...). קניתי את הרכב בזמנו ב- 18,500 ש"ח (בנובמבר 2007) ועכשיו הוא שווה בערך 13,500 ש"ח. השקעתי כמה אלפים טובים בכל מיני תיקונים שצצים פה ושם ואני מתחילה לפזול לכיוון הטרייד אין במטרה להחליף את הרכב למשהו מתקדם יותר ואמין יותר.

השאלה מה כדאי לי לעשות? למכור את הרכב שלי למישהו פרטי ולהיכנס לטרייד אין כדי לקנות רכב יותר מתקדם או לבצע עיסקת טרייד אין (קניה-מכירה) (והשאלה אם יסכימו לקבל רכב כזה "ישן"?).

אם כן אתם מייעצים לי להחליף את הרכב בטרייד אין, אז איזה רכב כדאי לקנות? אני חושבת על רכב יפני, בעל 5 דלתות, מעל ל- 1,400 סמ"ק, שהערך שלו לא נופל ממש מהר, שאמור לשמש אותי לנסיעות ארוכות ובינעירוניות (אני נוסעת בחודש כ- 2,000 קמ' רק לעבודה ובחזור). היכולת שלי להשקיע עד ל- 60,000-65,000 ש"ח (בתשלומים שיאפשרו לי בטרייד אין).

אשמח לשמוע דעות בעניין.

פורסם

קשה לי להאמין שיסכימו לקבל את המגאן שלך בטרייד אין, ואם כן בטח יורידו לך עוד די הרבה במחיר שלה. לגבי הרכב הבא שלך, את יכולה למצוא טויוטות, מזדות, ניסן והונדות מחומשות דלתות. הן יותר נדירות אך אפשר למצוא.

אופציה מעניינת אחרת שכדאי לך לשקול זה יונדאי אקסנט 5 דלתות. עם אותו תקציב תוכלי למצוא אקסנט חדשה יותר. האקסנט נחשבת לאמינה מאוד. לא פחות מהיפניות. יש לה מנוע 1,500 סמ"ק והיא חסכונית יותר.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה.

אגב, קראתי את הביקורות הרעות בפורום לגבי הסוזוקי למיניהם. למרות שדווקא סוזוקי ליאנה נראית לי חמודה מבחינה חיצונית לפחות. גם סוזוקי איגניס יכלה להיות מציאה טובה, אם הסמ"ק שלה היה קצת יותר גבוה.

לגבי הטויוטה קורולה, יש רק שתי אופציות לחמש דלתות - ראנקס ויאריס או שאני טועה? הסתכלתי בכמה אתרי אינטרנט של ליסינג ולא מצאתי טויוטות שם.

מאזדות יותר מדי יקרות בשבילי. לגבי ניסן חמש דלתות, מה יש בתחום המחירים שבו אני מחפשת? (ואגב שמעתי שהניסן החדש מיוצר דווקא בארצות אחרות ולא ביפן).

פורסם

יש ניסן אלמרה 5 דלתות, אבל היא נדירה יחסית. את יכולה ללכת על פז'ו 307, שזה אותו נח ומהודר יחסית ליפניות ויש לו שם יותר טוב בשוק מאשר המגאן, למרות שהסחירות לא כמו של קופסה יפנית או יונדאי קוריאנית...

דרך אגב, יש גם פז'ו 206 1,600 סמ"ק.

• תוכן חדש...