Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האף בי איי רוצים גיליון הרשעות פלילי?...

טוב- אם אתה רוצה את המיליונים שלך, תרים טלפון ל-FBI ותבקש לדבר עם שולח המכתב- ותשאל אותו מה בדיוק אתה צריך להביא לו ואיך זה של-FBI אין גישה למידע הזה. אם הוא יענה לך שאין לו מושג על מה אתה מדבר (מן הסתם, יש כזה בחור שם), בקש לדבר עם הבוס שלו. ושלו. ושלו. ושלו. עד שראש ה-FBI יתעצבן ויעשה סוף לשולחי המכתבים האלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ובכלל יש שם שגיאות כתיב (לדוגמא proof to us במקום prove to us).

גם כן הניגרים האלו.

אבל עם כל הכבוד, אני לא מאשים אותם. גנבים ורמאים תמיד היו ותמיד יהיו , אם מישהו נפל בפח , אני מאשים אך ורק אותו על הפגנת עודף טמטום והעברת כסף בלי לבדוק 8 פעמים לפני כן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הייתי יותר מהיר ממך :wink:

(או - שמתי לב גם לקונטקסט )

5 יח'? מה זה? :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

פחחח! אליי פנה המנהל של הסיקוריטטה בפייסבוק והודיע לי שמנהיג המורדים הטמילים הוריש לי את 25 נשותיו היפהפיות + יאכטה + מיקרוגל 20 ליטר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קונטקסט? מה זה? :roll:

כנס לפורום אספנות . זו כנראה קונטסה ,אבל כנראה קטנה יותר :lol:

בכל מקרה ,עשיתי את הפדיחה שלי להיום עם ההודעה והמייל הזה .כמו שאומרים " יצאתי חומוס" :-D

בברכה

מוטי

326445-5.jpg

פורסם
זה פרוייקט עבודת גמר באנגלית לתיכוניסטים בניגריה .

כל תלמיד שמביא מס' תגובות גבוה יותר זוכה לניקוד בהתאם . 8)

אדיר!!

פורסם
)(חזרה על הציטוט)

שנון ביותר!:lol:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...