Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי לנד קרוזר הוא נסע לחו"ל וביקש ממני להרכיב לו מערכת מולטימדיה שכולל סאב רוקפורד מגבר hifonics zeusו-4 קומפוננט של FOCAL (אל תתלהבו הזולים מהסדרה) פאנל של דיוידי שנימצא כרגע בתא כפפות..

כל זה עובד

השאלה שלי היא שמשענות ראש אף פעם לא התקנתי משענות ראש אם מישהו יוכל להסביר לי..

או תידרוך באתר צפיה ישירה.. משו זה ממש יעזור אני מצטפר על זה בהרבה!

תודה מראש לעוזרים

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

פורסם

אם אני לא טועה ,אפשר לקנות משענות ראש (לפי דגם הרכב) עם המסכים מותקנים בתוכם .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אהלן!

התקנת משענות ראש זה דבר פשוט ולא מסובך כלל.

את המשענות הקדמיות ברכב אתה מפרק ומכניס במקומן את החדשות עם החוט לתוך המשענת.

אח"כ פותח את המשענת מלמטה כדי שתוכל להוציא את החיווט ממנו.

יש לך עם כל משענת חוט מתח שאותו אתה מחבר לסוויץ' בד"כ או לזרם קבוע. וגם חוט מינוס שאותו אתה מחבר לשילדה. [הערה: חשוב לתת מינוס טוב אחרת התמונה לא תהיה ברורה.מינוס טוב הכוונה ישירות לגוף הרכב] אחרי שחיברת את זה יש לך את ה-A.V IN של כל מסך. אליו אתה מחבר RCA שרץ מהמערכת. תבדוק כמה יציאות של AV OUT יש לך.. אם שתיים אז תריץ שניי RCA למסכים,אם רק יציאה אחת אז תשתמש במפצל ותחבר לשניי המסכים.

אני אישית מריץ מינוס,פלוס וRCA עד לאחת המשענות מאחור ושם מבצע את כל החיבורים לשניי המסכים.

בסוף אתה סוגר את המשענות מלמטה נותן סוויץ' ונהנה מהסרט... :)

בהצלחה!

איציק.

• תוכן חדש...