Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Maximum-Tuning מישהו מכיר,שמע,היה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסופו של דבר מה שיש מתחת למכסה מנוע זה מה שמשנה, לא ? :wink:

ממש לא, יש די והותר אנשים שיעדיפו רכב נאה מאחד שהיחודיות שלו נסתרת בישראל רוב הזמן.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
ממש לא, יש די והותר אנשים שיעדיפו רכב נאה מאחד שהיחודיות שלו נסתרת בישראל רוב הזמן.

אין לי בעיה עם העדפה לרכבים נאים מאשר לרכבים מבצעים אבל זה לא המקרה פה.

השרשור הזה לא מדבר על סתם רכב נאה.

אני התכוונתי ופותח השרשור התכוון שהוא לוקח אימפרזה רגילה ועושה אותה שתראה כאילו אימפרזה טורבו.

לא סתם מוסיף ג'אנטים או ספוילר או כל דבר אחר קוסמטי לשיפור היופי אלא הופך אותה בפירוש לכבשה בעור של זאב.

את זה אני לא מבין.

פורסם

אפשר לקרוא לGT בהרבה מחמאות אבל נאה או יפה היא ממש לא.

לקחת איפרזה רגילה ולהפוך אותה לרבע GT (כי כל מי שטיפה מכיר את הGT ישר יזהה שהיא לא)

זה כמו לצאת עם מכוערת אבל לשים תמונה של דוגמנית בפלאפון :roll:

פורסם
אפשר לקרוא לGT בהרבה מחמאות אבל נאה או יפה היא ממש לא.

לקחת איפרזה רגילה ולהפוך אותה לרבע GT (כי כל מי שטיפה מכיר את הGT ישר יזהה שהיא לא)

זה כמו לצאת עם מכוערת אבל לשים תמונה של דוגמנית בפלאפון :roll:

אין המשל דומה לנמשל

מה שהבחור עשה זה לצאת עם מכוערת אבל להלביש עליה מקדימה ומאחורה תמונה של דוגמנית - על

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם כבר, מה שהרבה יותר מעניין, זה לקחת GT אמיתית, לפרק ממנה את הל הספויילרים, טמבונים, כונסי אוויר, מגנזיום ושאר הירקות, ולשים עליה טמבונים שחורים של גרנד ליאונה 94, וג'נטים של אותה הגרנד ליאונה. כנ"ל גם להדביק עליה כיתובים GRAND LEONE, 1.6GL, ומדבקה של גולני (איך אפשר בלי 8)). לצבוע בצבע אדום דהוי, ובנית לך חמקן למהדרין.

עכשיו, יהיה לך רכב עם ביצועים של GT, אבל כזה שלא מושך תשומת לב מיותרת מצד מי שלא יהיה. נכון, כאלה שרבע מכירים את ה-GT יזהו ממבט ראשון שמדובר ב-GT, אז שיבושם להם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קצת הגזמת אבל במידה והרכב הבא שלי יהיה GT\WRX הדבר הראשון שאני עושה זה להעביר את האינטרקולר קדימה ולהחליף למכסה מנוע רגיל.

זה מספיק כדי לא למשוך תשומת לב :twisted:

פורסם

לא חבל על הכסף ?

באותו הכסף (ואולי בפחות) אפשר היה לשדרג :

בלמים,

מתלים

צמיגים

בושינגס (גומיות בחיבורים)

ואת יכולות הנהיגה.

ואם להיראות מליון דולר ולא להיות שווה שקל עושה לך את זה... אז תתחדש ותהנה.

דני G.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...