Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 XT

לירן79
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לרכוש פיג'ו 307 דגם XT נפח 2000 שנת 2003

רציתי לקבל חוות דעת על הרכב מבחינת תחזוקה וביצועים

ובכלל חוות דעת כללית...

יש להדגיש שבעיקרון אני מעוניין ברכב משפחתי נוח ואמין...

תודה מראש לכל העונים...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב נוח,מרווח,אמין,ועם ביצועים טובים מאד התחזוקה שלו זולה יחסית לרכבים משפחתיים יפנים וגרמניים.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום על הגיר הנ"ל. בגדול הוא די אמין. תבדוק בהיסטוריית הטיפולים שהיו/לא היו בעיות תחזוקה עם הגיר ותדע יותר טוב איפה אתה עומד.

הבעיות שיוחסו לו התמקדו יותר בבינה המלאכותית שנוטלת על עצמה יותר אחריות על העברת ההילוכים ממה שאולי היית רוצה אבל גם יש את אלה שחושבים שהיא תיבה מצויינת.

אני אישית ב307 שלי עשיתי בשנה וחצי 16K ק"מ ואין לי בעיות מיוחדות לא בגיר ולא במנוע. היתה לי בעיה בממסר של הנעילה החשמלית אבל זה תוקן.

פורסם
האם ידוע לך על הבעיות בתיבת ההילוכים(ניראה לי שבדגם הזה זה ה AL4)?

היו לי 2 רכבים עם הגיר הזה וכיום יש לי עוד 307 2.0 ו 406עם התיבה הזאת שבמהלך השנים גמעתי איתה מאות אלפי ק"מ ומעולם לא היה שום בעייה או תקלה בכל ארבעת הרכבים אל תפנים כל שמועה שאתה שומע.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום ידידי, אני רכשתי לפני כחודשיים בדיוק את הרכב הנ"ל, אותו שנתון ואותו נפח מנוע.

אני יכול לאמר לך שמבחינת נוחות נסיעה ואבוזר הרכב הינו סופר מפנק! וגם הופתעתי לטובה מתצרוכת הדלק שלה שעומדת על 9-10 ק"מ לליטר. המנוע חזק מאוד ומאיץ בקלות ופרט למשיכת ההילוך השלישי (דבר שמציק לי ואני מחר הולך לבדוק אותו) אין שום בעיה ברכב.

אני ממליץ לך בחום לקנות את הנפח הזה ולא להתפשר על 1600 סמ"ק כי הוא "עגלה" ביחס לנפח הזה מה עוד שהשוק שלהם פחות סחיר ותוכל למצוא רכב שמור במחיר מצויין! לדגומא אני רכשתי אותו עם 90 אלף ק"מ, יד 1, ספר טיפולים מלא במוסך המרכזי בעשרת אלפים ש"ח פחות מהמחירון! כן כן, ללא תאונות שילדה, לא ליסינג ולא כלום!

מומלצת בחום.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
וגם הופתעתי לטובה מתצרוכת הדלק שלה שעומדת על 9-10 ק"מ לליטר. בהצלחה.

הופתעת לטובה? 1 ל-9??

האם רוב נסיעותיך בתוך העיר/גוש דן?

אגב, לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין XT ל-XR ל-XS..... מישהו יודע?

פורסם
הופתעת לטובה? 1 ל-9??

האם רוב נסיעותיך בתוך העיר/גוש דן?

אגב, לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין XT ל-XR ל-XS..... מישהו יודע?

רמת גימור של הרכב XR הפשוט ביותר , XT הדגם המפואר ביותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

את זה הבנתי. לא הבנתי במה זה מתבטא - על מה משלמים עוד כסף?

כמו כן, לא ברור מה אפוא ה-XS הכאילו ספורטיבי

פורסם

התוספות של הxt הם:מגנזיום,מראות וידיות בצבע הרכב,ריפודי קטיפה,2 משענות יד מקדימה ואחת מתפצלת מאחורה,גימור צבע עץ בתוך הרכב,חיישני גשם ותאורה,מחשב דרך{בxr ממודל05},מראה פנימית אלקטרוכרומטית{מכהה את עצמה אם מסנוורים מאחורה},תאורה במגיני השמש,6כריות אויר{בxr ממודל 05-06},בקרת אקלים{אחרי המתיחת פנים מפוצלת},כיוון גובה מושב הנוסע,וציפוי uv לשמשות, אחרי המתיחת פנים גם esp במנוע 2000.הxs רמת גימור זהה לxt למעט הריפודים שעשויים מבד ולא מקטיפה,גימור אלומניום במקום עץ,אין משענות יד,פסי קישוט בדלתות ובפגושים בצבע הרכב,ובדגם מנוע1.6 הרכב מגיע עם מגנזיום 16[כמו בxt מנוע2000] בגדול זה ההבדל.

פורסם
התוספות של הxt הם:מגנזיום,מראות וידיות בצבע הרכב,ריפודי קטיפה,2 משענות יד מקדימה ואחת מתפצלת מאחורה,גימור צבע עץ בתוך הרכב,חיישני גשם ותאורה,מחשב דרך{בxr ממודל05},מראה פנימית אלקטרוכרומטית{מכהה את עצמה אם מסנוורים מאחורה},תאורה במגיני השמש,6כריות אויר{בxr ממודל 05-06},בקרת אקלים{אחרי המתיחת פנים מפוצלת},כיוון גובה מושב הנוסע,וציפוי uv לשמשות, אחרי המתיחת פנים גם esp במנוע 2000.הxs רמת גימור זהה לxt למעט הריפודים שעשויים מבד ולא מקטיפה,גימור אלומניום במקום עץ,אין משענות יד,פסי קישוט בדלתות ובפגושים בצבע הרכב,ובדגם מנוע1.6 הרכב מגיע עם מגנזיום 16[כמו בxt מנוע2000] בגדול זה ההבדל.

+ הXS גם מגיעה בתצורה של 3 דלתות.

באמת הכי חשוב בXS זה הפסי קישוט בצבע הרכב, השחור הזוועה הזה שיש בסטנדרט כ'כ מכער.

פורסם

בxt אצלי מכיוון שהפריע לי הפסים השחורים במגינים של הפגוש לקחתי את הרכב לאיש מקצוע שיצבע את הפסים השחורים שבפגושים התוצאות עד היום טובות מאד,בדלתות בכוונה לא צבעתי את הפסים בגלל ה"נשמות הטובות" שבהתמדה פותחים את הדלת שלהם על הרכב ואז הפסי קישוט נראים על הפנים.

פורסם

מה לגבי צריכת הדלק?

קראתי שלמעשה לא קיים הבדל אצל מי שרוב נסיעותיו בין עירוניות, בין מנוע 1600 למנוע 2000 ומי שנוסע באזור "הררי" יותר (עליות לירושלים, הכרמל בחיפה) אפילו עדיף לו מנוע 2000 כי הוא יצרוך פחות דלק. הכצעקתה?

(אגב, כמה "אוכל" בממוצע כל אחד מהדגמים?)

יש דבר כזה "כפתור ספורט" ב-307 שחוסך בדלק בבינעירוני?

פורסם

אני לא חושב שאין הבדלים בין המנועים מבחינת צריכת דלק אבל יתכן וההבדל אינו משמעותי שבגינו כדאי לוותר על ה2.0

לגבי מצב הספורט, יש מתג והוא גורם למשיכת הילוכים לסלד קצת יותר גבוה עד כמה שאני הבחנתי. לא חושב שזה משפיע לטובה על הצריכת דלק.

• תוכן חדש...