Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהים ישמור עד לאן אפשר לדרדר,לינק לכתבה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3709640,00.html

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לא צריך להתרגש מכל נפיחה שכל טיפש משחרר לאויר העולם(זה שיש לו זקן והוא יודע לצטט מהתנ"ך עדיין לא עושה אותו חכם), עדיף להתיחס כמאמר הפתגם "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה לא ללכת רחוק יותר? אני מציע לעשות דבר דומה עם נשים, ויותר מזה - אם הגעתם לגיל 25 ולא השרצתם כבר לפחות חמישה עוללים - הנכם מגורשים, מגורשים, מגורשים :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא צריך להתרגש מכל נפיחה שכל טיפש משחרר לאויר העולם(זה שיש לו זקן והוא יודע לצטט מהתנ"ך עדיין לא עושה אותו חכם), עדיף להתיחס כמאמר הפתגם "הכלבים נובחים והשיירה עוברת".

כל מילה בסלע. תיקון קטנטן: גם לצטט מהתנ"ך הוא לא יודע.

בגדול, רבנים מהז'אנר הזה לא קוראים את התנ"ך ומכירים אותו

הרבה פחות טוב מחילונים משכילים של הדור הישן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
למה לא ללכת רחוק יותר? אני מציע לעשות דבר דומה עם נשים, ויותר מזה - אם הגעתם לגיל 25 ולא השרצתם כבר לפחות חמישה עוללים - הנכם מגורשים, מגורשים, מגורשים :-P

אתה אולי מתכוון ל: הנכן מגורשות, מגורשות, מגורשות? :-P:wink:

פורסם
הנכם מגורשים, מגורשים, מגורשים :-P

מישהוא פה רואה יותר מידי סרטים ערבים בשישי אחה"צ :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמובן, אני רק המשלתי את הביטוי לחרדי ירושליים הבוגרים באשר הם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה קרה ל"יהודי לא מגרש יהודי"?!

האמת, אני דווקא בעד.

חרדי מעל גיל 18 שיעזוב את ירשליים, יש סיכוי טוב שהוא יחזור בשאלה עם החשיפה לעולם החילוני, ויתפנו מספיק דירות בירושליים כדי שכל המשפחות החרדיות משאר הערים יעברו לשם ולא יחסמו לי רחובות בעיר בשבת:evil:.

כבוד הרב דוגר יותר מדיי על הבי3ים מתחת לחצאית, שמישהו יביא לו כבר אבוב ישיבה, לעזאזל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בגדול, רבנים מהז'אנר הזה לא קוראים את התנ"ך ומכירים אותו

מה לש"ס וליהדות? :roll::-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דוקא לא מתפלא, כל פעם הם ממציאים עוד משהו הזוי :?

כל אחד והדרך שלו לכותרות :lol:

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...