Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המומחים, מה ההבדל בין TMI-M990 ל DVI-9990 מבחינת תכונות מכשיר.

ברור לי שאחד מהם הוא מכשיר DVD שכולל מסך 7" אך השאלה היא האם ניתן לחבר את ה TMI לפרוססור של ה F#1 ולוותר על ה DVI והאם יהיה הבדל בתוצאות מבחינת איכות ופונקציות.

תודה מראש לכל העונים.

למכירה DLS ULTIMATE 3 WAY

פורסם
הTMI זה רק מוניטור.

אומנם אחד הטובים שקיימים לתחום הרכב, אבל זה רק מסך והוא אפילו לא יכול לשלוט על שום דבר..

מאיזו בחינה הוא טוב ? הוא לא שולט בכלום, הוא אפילו לא טאץ' אם אני זוכר נכון.

טוב במה - באיכות תמונה ? אני בספק אם הוא עולה על המתמחים בשוק במסכים,

ממה שאני ראיתי לדוגמא איכות התמונה ב310 היא בדיחה לעומת המסכים הבאמת טובים כמו הקוסנארק וכו',

אפילו ליליפוט סיני ב200 דולר מציג איכות תמונה פי מלייארד טובה יותר.

פורסם

אכן הוא לא טאץ'.

גם אין לו צורך להיות כזה כי הוא אינו מיועד לשלוט על כלום.

לא אמרתי שהוא הכי טוב שקיים, אלא אחד הטובים.

בנוסף, גם אני מסכים עם העובדה שקיימים יצרנים שזה כל עיקרם והם יציגו תוצאות זהות אם לא טובות יותר.

אך ספציפית המסך הזה של אלפיין מסדרת הF1 קיבל תשבוחות נהדרות בכל ביקורת שנכתבה עליו.

זאת כמובן,עם כל הכבוד לאיכות שמתקבלת ממסך 7 אינטש..:roll:

יחד עם זאת, כאשר אלפיין מוציאה מוצר בסדרת הF1 היא פונה ליצרנים המתמחים בנושא והמוצרים הללו הם פנטסטים בכל פרמטר.

לא סתם התמחור הוא אסטרונומי (3000 דולר MSRP) למסך הזה.

שווה או לא?, ברור שזה מיותר לרוב האנשים, אך עדיין יש כאלו שירכשו אותו רק בכדי להשלים סט.

גם לפי דעתי אפשר למצוא מסך אחר באיכות לא פחות טובה בעלות של כחמישית אם לא פחות.

כל אחד ושיקולו.

עניין של מיתוג וכו'.

בדיוק כמו העובדה שקרוס אקטיבי של חברות יוקרה כמו באטלר,סינפוני מקינטוש וכו' יעלו כ1000 דולר\אירו - למרות שתוכל למצוא מתחרים עם איכות זהה או אפילו טובה יותר גם ב200 דולר.

אגב, כל קשר בין ה310 לF1 סטאטוס הוא רק שם החברה, בפועל המרחק הוא שנות אור ולכן ההשוואה כאן היא לא במקום.

הF1 הוא מכשיר יפני, ורוב הסיכויים שאלפיין פנו ליצרן יפני לייצר עבורם את המסך לF1 אחד, בסוף עוד נגלה שזה סוני או היטאצ'י:)

under construction..

• תוכן חדש...