Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוחחתי היום בטלפון עם חיים ילין, ראש המועצה המקומית אשכול.

מעוניין בהחלט לקדם הספורט המוטורי בתחומו, כיעד כלכלי, ולא נהנה לשמוע על שני ביטולי הראלים האחרונים.

ביקש לקבל מכתב רשמי מטעם ראשי העמותות, ואז יזמן דיון עם המשטרה והקיבוצים, כולל ראש מתנ"א דרום, בעניין.

מציע כי כל ראשי האגודות למינהן - IRDA, כל האגודות דומות , עבירות, רייד וכו' {בלי מלחמות יהודים בבקשה, ואם שכחתי מישהו מתנצל מראש}

ייפגשו בביתי בחדרה, ביום ה' הקרוב, ה- 14 לחודש, בשעה 21:00, לניסוח וחתימה.

מקווה שיהיה שיתוף פעולה מלא מכולם.

לקבלת הכתובת המדוייקת, נא ליצור קשר בהודעה אישית.

הודעה זהה עלתה בפורום ג'יפולוג.

צור ליסבונה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד ליוזמה !!

זו פריצת דרך חשובה כאשר רשות מקומית יוזמת מהלך שיכול לתת תקווה לקיום אירועים מוטורים מסויימים..

אם הדבר יסלול את הדרך למציאות חדשה , אנו הספורטאים, המארגנים וקהל האוהדים חייבים להקפיד על כל כללי הספורט והבטיחות,ולקחת

בחשבון שאסור לנו לתת עילה לאי קיום האירועים בגלל מחדלים וכי'וב...

מי יתן וראש מועצת אשכול ,חיים ילין,יירשם בספרי ההיסטוריה של הספורט המוטורי,כמי שהיה החלוץ השני לפריחתו מחדש של הענף שמאז מירוצי אשקלון ,בשנות השמונים. אז כיכב באותו תפקיד ראש העיר דאז ,אלי דיין שנרתם לקיום הספורט בעירו !!

חלומות מתגשמים ????

שבת שלום

מישל

פורסם

הזדמנות מהשמיים !

רק זו הדרך ולא הפגנות מהומות וכ"ד .

ואם המהלך יצליח, זה יקצר מאד את הדרך לקיום מרוצים חוקיים עד כדי

הפיכת החוק המתמהמה ללא רלואנטי .

אני ממליץ לנציגי IRDA המיועדים להשתתף בישיבה - להתכונן היטב ולהגיע

מאוחדים, חיוביים ועם הצעות קונקרטיות . כמו כן לזכור מה מטרת פרנסי האזור ...

בהצלחה לכולנו ,

פורסם

• אתם יודעים כמה ראשי מועצות מעונינים שהראלי יתקיים באזורם?
  • כולם, אני לא מכיר ראש מועצה שאינו רוצה.
  • אתם יודעים מה יכולתו של ראש מועצה אזורית לעשות בתחום החוק?
  • כלום, הוא יכול לדבר, הוא יכול ללחוץ פה ושם אבל בסרט הזה כבר הייתי ועם כול רצונו של ראש מועצה וראש עיר המשטרה ביטלה את האירוע בסופו של יום.
  • שורה תחתונה - משטרה זה לא ברור למישהו? שם זה מתחיל ושם זה ניגמר, למה?
    • ראשית אנחנו לא בסדר עדיפות.
    • גילו אותנו שאנחנו קומץ של אנשים שהרבה לא יכולים לעשות למה? תקראו את השרשורים ותבינו בדיוק איפה אנחנו עומדים, אחד מול השני מריבות התכסחויות ועד שזה לא יפתר אנחנו נעמוד עוד הרבה זמן במקום.
    • למשטרה יש "יועצים משפטיים" שרוצים לסיים קדנציה.
    • חשבתי פעם שאם מישהו מכוחותינו יהיה בין הצוות שיוביל את נושא המרוצים במשטרה הנושא יפתר אבל טעיתי, לא רק שהנושא לא זז הוא תקוע ועמוק, דרישות בלתי סבירות שגם אם יסוכם מחר שהתקנות חתומות אני לא מאמין שישנו בין האנשים שמארגנים מרוצים מישהו שיכול לעמוד בדרישות במיוחד אם הנושא קשור לראלי.

[*]אז כול הכבוד ליוזמות הן של העמותות והן של הבודדים, להזיז דברים צריך לבוא ובגדול ונושא זה נקרא "בג"צ" יהיה היו"ר אשר יהיה אני אישיתלא מאמין ב"הוקוס-פוקוס" ויש לנו מחר חוק סגור, לא תרימו את הכפפה לא נאבק בקודקודים ידינו תהיה על נתחתונה, במאבק הזה אני אישית "נכשלתי" לאחר שהיועצת המשפטית של משרד המדע והספורט הודיע שאני לא יכול לשבת בוועדות כי אני בעל עיניין, לשאלתי מי אם לא בעלי עיניין יכולים לשבת בוועדות ולהעיר את הערותיהם לא קבלתי מענה, כך ניראים הדברים וכך ימשיכו.

[*]בכול מקרה אני סומך את ידיי על כול פעולה מאורגנת ובעלת פוטנציאל בכדי לקדם את הנושא.

ברוך

פורסם

בכלל לא ידעתי שהוא תומך בספורט מוטורי [חיים ילין], בכל אופן בבחירות האחרונות לא הצבעתי לו, אלא למועמד אחר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

צור ברוך וכל השאר ...

בואו ולא נהיה פסימיים מידי וניתן צ'אנס לאיש שרוצה להרים את הכפפה ואל לנו לעשות את הכל שחור !!

לפעמים הישועה מגיעה ללא הגיון ובהפתעה , אני יודע שזה נשמע הזוי , אך מה יש לנו להפסיד ??

אנו בהחלט חייבים להיות שותפים פעילים בתחום וליידע את ראש המועצה על התלאות שעברנו ולנסות דרך שונה שאולי לא התנסנו!

ברוך, אני מבין לליבך אבל בוא נוריד מעט פרופיל ונמתין , הרי יותר גרוע לא יכול להיות , נכון ?

בתקווה שכל המעורבים יתנו כתף ויתאחדו למטרה משותפת וללא משחקי כבוד ...

מישל

פורסם

עלתה מחשבה בראש לי, חוץ מהמבחינה של עזרה לספורט המוטורי בארץ, יש גם חשיבה קדימה, כגון: אי פינוי האזור בעתיד[התנתקות 3], פיתוח הכלכלה באזור וכו'.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מישל

• פסימי אני לא אחרת מזמן כבר הייתי מושך את ידי מהמדורה.
  • אהל מאידך אני גם לא אופטימי, אני בוא נקרא לזה "ממוקד בבעיה"
  • אנחנו צריכים את ראשי המועצות, כמו שהם צריכים אותנו בהבט התיירותי הכלכלי של האזור.
  • תבחן או תבחנו מה יכול לעשות באמת כול ראש מועצה שהם יהפכו ללוביסטים שלנו לסיים את התקנות דרך המפלגות שהם שייכים אליהם.
  • אז בואו וניראה אם צריך לדבר עם ראש מועצה אחד או עשר או בואו ונדחוף את הנושא דרך הפורום שלהם - יש דבר כזה.
  • מי הולך לשבת עם ראשי המועצות? צריך להקים גוף משותף שילך וישב עם הגוף המתאים, לא כול עמותה תלך בנפרד ותכריז "אני מייצגת את כול הספורטאים" כאן אני חוזר להתחלה צריך להקים גוף משותף אחרת איך אנחנו ניראה בעיני ראשי המועצות?
  • מה אני מבקש! כמו שכתבתי הרבה פעמים "זקנתי!(60)" והקרבות מאחורי, אבל עדין ישנה איזה לוחמנות קטנה שהיא בעד קיום הספורט המוטורי עוד בימי ולכן כתבתי "ממוקד בבעיה" לא מעניין אותי כרגע תצוגת "רד-בול" מעניין אותי "אנחנו" קהילת הספורט המוטורי איך ממשיכים הלאה ולא ברבורים בישיבה זו או אחרת.

אני בטוח שהרבה מזקני הדור מבינים על מה אני מדבר כאן!

ברוך

פורסם

במילים אחרות וללא ברבורים

אם אין יחד אין מה ללכת.

יש לי קלסר בבית מלא בחומר והתכתבויות עם ראשי מועצות,ראשי ערים,עסקנים,טרמפיסטים,

כל אחד מטיל את יהבו על האחר,והמגזימים גם מחפשים אינטרסים.

לכן בלי כתב אמנה של כל הספורטאים מגובים בראשי המועדונים ומביניהם צוות מצומצם עד מאד אין מה להפגש

צר לי שאני פסימי אך כמו שברוך כתב "הלבנתי מהשטויות".

ועוד דבר (דעתי האישית)

מי שחושב שהצנחת איש מוכשר ככל שיהיה שלא יודע את הילכות הממשל,דרכו של הממסד בנושא הספציפי הזה

יצליח בזמן הקצר שנותר אני סקפטי.

איש כזה חייב לידו לוחמים שמכירים את המערכת, נחמדים היינו כולנו המון זמן.

מספיק עם ההתרפסות.

מירוצי מכוניות

פורסם

כשראש מועצה / או ראש עיר ,רוצים, אז הכל מתאפשר,

ראו דוגמאות מהעבר :

עמרם מיצנע ועיריית ירוחם, אישרה מרוץ של באחה ישראל, כולל פרולוג וצופים.

ראש עיריית אילת, אישר סיום ראלי השלום וצרף את משטרת התנועה, כליווי בכניסה לעיר,לשיירת כלי הרכב שהשתתפו במרוץ.

כנראה שכאשר הם רוצים, הם יכולים.

גל.

• תוכן חדש...