Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עו"ד ולא לשלם.

כתוב מכתב אל מח' התנועה אליה שייכים השניים, צרף את הצילומים (שמור אותם מכל משמר, אם תיאלץ להגיע לבית המשפט) ובקש לבטל את הדו"ח עקב היות השלט מוסתר עפ"י התמונה.

אל תוסיף שום סיפורים. לא שאתה עושה שם פרסה כל יום, לא ששאלו אותך על "מהיר ועצבני" ולא נעליים.

האם יש שם תמרור כלשהו מלבד השלט המצולם בתמונות? אני לא בטוח ששלט כזה הוא בעל תוקף כתמרור.

כדאי להעלות סריקה של הדו"ח כדי שנבדוק באופן יותר רציני.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שופטים מחמירים על עברות תנועה ליפעמים יותר מהשוטרים קח זאת בחשבון . לגבי לישלוח מכתב של הקלה בעונש ,תקבל בסוף תשובה מתחמקת כמו לא יכולים לעזור אתה נהג חדש , אם אתה לא נהג חדש יכתבו אין לך חמש שנים רישיון , אם יש לך חמש שנים רישיון התשובה תהיה שאין לך עשר שנים רשיון וכו' עד כחמישים שנה לרישיון .

בנושא "תוותר לי " ברגע שנירשם בדוח שזו תגובת הנהג גם אם לא חתמת על הדוח ואפילו עם לא לקחת אותו ושלחו אותו בדואר , זו הודאה באשמה וזה סוף הסיפור גם בביהמ"ש .

במידה והיה איתך אדם נוסף כעד, והשוטר היה ללא כובע ולא אמר לך על מה עצר אותך,מה שהחוק מחייב אותו כשהוא מגיע אליך כשעצר אותך על עברת תנועה על זה ניתן להיתווכח ומקסימום השוטר יקבל הערה בנושא , אבל ההודאה ברישום הדוח "תוותרו לי" סגרה עניין לגבי הסיפור , מה גם שמילה של שוטר שהיה איתו עוד שוטר שהוא עד שווה, לצערך, יותר מהמילה שלך ביפני שופט.

עצים ,ענפים ,שלט חצי מוסתר, יגידו לך ואם ילד היה עומד שם , ובאותו רגע ירד לכביש והיית פוגע בו ולא ניראה לי שיהיה לך תשובה לזה בביהמ"ש .

מסקנה שלי : שלם את הדוח ,ג לה ערנות בנהיגה גם לתמרור שקשה לראות , וסע לשלום בזהירות מניידות שממתינות בפינה וביכלל.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

איפה הקשר בין תמרור מוסתר לילד שקופץ לכביש?

גם ילד שקופץ לכביש סתם ככה בין מכוניות שמסתירות אותו, עדיין לא אומר שהנהג אשם אם נהג בהתאם לתנאי הדרך.

לא תמיד הנהג אשם, יש גם מקרים כאלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש מספיק תקדימים בהם דו"חות בוטלו בגלל שהתמרורים היו מוסתרים.

תאר לך צומת בה יש תמרור עצור ליד עץ, ומישהו הניח לוח גדול על התמרור, כך שזה נראה כאילו הוא נשען על העץ ומסתיר לגמרי את התמרור והעמוד שלו.

אם לא עצרת שם, אתה עובר עבירה? מחובת הרשויות לדאוג לכך שהתמרורים יהיו קריאים וברורים, אחרת אין טעם להימצאותם.

פורסם

אני חושב שיבטלו לך אותו בגלל מקרה דומה,

אמא של חבר שלי קיבלה דוח על חניה בחניית נכה, לאחר שבוע חבר שלי ראה כי השלט הפוך (מישהו סובב אותו כך שפניו אחורנית) הוא תיעד זאת בעזרת תמונה הגיש ערעור (לא ידוע לי לאן) והדוח התבטל.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אני מהתמונות שלך רואה כלום

אחרים רואים פס לבן רציף על הכביש ועוד כל מיני ירקות.

אז בוא נעשה סדר.

האם יש קו לבן רציף ?- אם כן, אסור לבצע פניית פרסה גם אם לא כתוב כלום.

האם במקום בו ביצעת את הפרסה יש קו לבן רציף? האם ביצעת את הפרסה לפני "השלט" או אחריו?

אני לא משתמש במילה תמרור כיוון שזה לא נראה כלל כמו תמרור.

ואם זה החתיכת פח המוסתרת בין עפאי העץ , ואין קו לבן , כתוב מכתב חריף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לחבר שלי יש מקרה דומה, קיבל דוח על אי עצירה בתמרור עצור.

כמובן שהתמרור חסר אבל קיים פס עצירה, יש סיכוי לביטול קנס?

Hyundai IONIQ

פורסם

צריך להבדיל בין שלט לתמרור:

בתמונה אני רואה שלט כתוב. תמרור איסור פניית פרסה הוא תמרור עגול, רקע לבן והיקף אדום ובפנים פרסה לכיוון הרלוונטי ופס אדום חוצה. זה התמרור.

אם בדו"ח כתוב שביצעת פרסה בניגוד לתמרור המוצב במקום - הרי שאין תמרור ולכן הדו"ח לא חוקי (גם אם יש קו הפרדה רצוף וחצית אותו).

כמו כן, מומלץ לבדוק ברשומות העירייה/מועצה האם התמרור (במידה וקיים) מופיע ברשומות. אם לא מופיע ברשומות - גם אם התמרור מוצב בכביש - הדו"ח בטל ומבוטל.

הסיבה שיש תמרורים אחידים בכל העולם היא כדי שגם דוברי שפה זרה או אנאלפאבתים יוכלו לנהוג ולהתמצא בדרכים, ולכן שלט כתוב, כמו זה בתמונה, יבוא רק כתוספת אינפורמטיבית לתמרור חוקי שאמור להיות מוצב במקום, אבל אף פעם לא יחליף אותו. אין לו מספר והוא לא מופיע בתקנות התעבורה.

לסיכום - ספר לנו מה כתוב בדו"ח ומה כתוב בתיאור העבירה. אם זה לא חוקי - כתוב מכתב למשרד התנועה אליו שייך הדו"ח (כתוב בפינה השמאלית למעלה) ובו בקש לבטל אותו מהסיבות שמניתי עכשיו. ניתן לצרף גם תמונות כדי לקצר את תהליך ההתכתבות.

שים לב - במקביל מומלץ לבקש להישפט, שכן אם יעברו 3 חודשים ולא יבטלו לך את הדו"ח (בגלל סחבת) - יופעל כפל קנס. אח"כ תמיד אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ולשלם את הסכום המקורי.

אגב, לדעתי אין דבר כזה דו"ח בלי נקודות אם רשומים פרטי הנהג (בלי נקודות זה רק במקרה של דו"ח "הדבקה", שבו הנהג לא נכח במקום העבירה, כמו חנייה אסורה). עד כמה שזכור לי מדובר ב-6 נקודות...

עדי.

פורסם
אני לא משתמש במילה תמרור כיוון שזה לא נראה כלל כמו תמרור.

צריך להבדיל בין שלט לתמרור:

בתמונה אני רואה שלט כתוב.... הרי שאין תמרור ...

לצאת מנקודת הנחה שזה לא תמרור פירושו להתחיל את הדיון מטעות.

קודם תבדקו בלוח התמרורים מה אומר תמרור א-43.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם אין לך עבירות תנועה שנתיים לפני תבקש לקבל רק אזהרה ויבטלו לך את הדוח , אם יש אז תגיש עירעור עם התמונות ,אבל לא הייתי ממליץ לך ללכת למשפט

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

.

זה מה אומר תמרור א' - 43

http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=13242&kwd=7370

הדגש הוא על אזהרה שלגביה אין תמרור ספציפי. ולנו כידוע יש שני תמרורים ספציפייים.

קו לבן רציף אסור לחצותו ולהיות משמאלו. או כמו בפרסומת יש קיר באמצע הכביש.

כאשר נקבל מפותח השרשור עובדות( ראה הודעה קודמת שלי ) ולא סיפורים אפשר יהיה להתייחס יותר ברצינות , מה לעשות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

.

אכן טעיתי בהגדרה, אך לגופו של עניין התמרור הזה לא מספיק לבדו.

ממתין עם ישה לנוסח האישום המדויק.

עדי.

פורסם
איפה הקשר בין תמרור מוסתר לילד שקופץ לכביש?

גם ילד שקופץ לכביש סתם ככה בין מכוניות שמסתירות אותו, עדיין לא אומר שהנהג אשם אם נהג בהתאם לתנאי הדרך.

לא תמיד הנהג אשם, יש גם מקרים כאלה.

במקרה שזקן ירד לכביש מבין שיחים שהיו על אי תנועה , רכב פגע בו והרגו , הנהג קיבל שנה עבודות שרות קנס של 30,000 ש"ח , ושלילה לחמש שנים. מכאן בא הילד/זקן.

תיקראו קצת פסיקות של בהמש"פ לעניני תנועה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אין התייחסות לפס לבן בדו"ח. לו היתה התייחסות - סעיף האישום היה שונה לחלוטין. א-43, כפי שכתב ישה, לא רלוונטי במקרה הנוכחי (חייב לבוא כתוספת לתמרור איסור על פניית פרסה).

בקיצור - ללא הדו"ח - אנחנו טוחנים מים.

• תוכן חדש...