Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מבקש את עזרתכם ביעוץ לרכב ספורט יד שניה , חובה שיהיה עם ארבע דלתות וידני !

תודה לכל העוזרים אביאור

פורסם

אוקטביה RS

אלפא 156

הונדה אקורד טייפ אר (מעט ישנה יותר ונדירה,2002 בערך).

WRX\STI

מבחר מצומצם מעט.

האלפא מדהימה מבחינת התנהגות,תוכל לרכוש אחת בשנתון גבוהה יחסית (2005) וישאר לך הרבה עודף.

האחזקה תהיה זולה יותר מהשאר וגם מפנקת באבזור וצליל.

פורסם

חשוב לי גם הכח בקו יישר אבל הדגש העיקרי הוא התנהגות בסיבובים .

קראתי שממליצים גם על האלפוות ואני בתור אחד שלא מכיר כל כך את הרכב מבחינת נהיגה הייתי מעונין לשמוע עליהן קצת

ועוד יש לומר שאני דיי חסיד של הSTI ואשמח לשמוע גם עלייה המלצות וחסרונות

וקצת פירוט של עליות האחזקה בכל רכב .

תודה לכולם אביאור

פורסם

תוסיף גולף GTI משנת 2006, אם אתה לא צריך סדאן (לפעמים אנשים מבקשים 4 דלתות במובן של "דלתות מאחורה", לפעמים באמת צריכים סדאן). חפש אחת מאיזו צפונבונית - יש לא מעט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רק שים לב - עלויות האחזקה של כל הרכבים הללו גבוהות. גם ביטוחים, טסט וטיפולים אבל בעיקר הרבה דלק. עם STI ו-EVO זה אפילו יותר קיצוני.

בצע חיפוש בפורום לשאר הדברים. יש הרבה מאוד מידע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק שים לב - עלויות האחזקה של כל הרכבים הללו גבוהות. גם ביטוחים, טסט וטיפולים אבל בעיקר הרבה דלק. עם STI ו-EVO זה אפילו יותר קיצוני.

בצע חיפוש בפורום לשאר הדברים. יש הרבה מאוד מידע.

עם תוכל לפרט לי קצת את סדרי הגודל של העליות אני אשמח .

ושוב עם יש פה משהו בעל נסיון באלפות אשמח לשמוע גם ממנו חוות דעת על הרכב במיוחד על ה159 עם מנוע 3.2

תודה אביאור

פורסם

עלויות, ביחס לסיאט ליאון (מודל 2006) TFSI ביטוח, כ7000 שקל בשנה. תיקונים אפס דלק בממוצע 1:10 (98). טיפול שנתי כ - 1000 שקל....וכן אני לא משתולל, אבל מאוד נהנה מהרכב. ממליץ.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

סדרי גודל? תלוי בהרבה גורמים. צפה לביטוחים של 7000-15000 בשנה, צריכת דלק של 1:9-1:5 (תלוי ברכב ובך), עלויות שוטפות גבוהות - טיפולים, צמיגים, בלמים וכדומה - דברים שמתכלים מהר יותר ברכב ספורטיבי. בגדול - אם הנסועה שלך ממוצעת צפה לסביב 2500-3000 שקלים בחודש הוצאות על רכב מהסוג הזה (איוו ואסתי אולי יותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...