Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מדובר ב C5 2002, 2.0 שעשתה 106K ק"מ, יד ראשונה, מטופלת למופת במוסך מורשה. היום קניתי את האוטו הזה, בנסיעה הביתה הרגשתי לפעמים מין בעיטה במעבר הילוכים, זה לא קורה בהאצות שהן חלקות ותקינות, אלא בהאטה או הורדת רגל מהגז והאצה מחודשת. יש לציין שבבדיקת קניה כתבו "נקישה במעבר הילוכים, ניקוי מע' קירור שמן גיר".

קראתי בספר הרכב, שהתיבה הזאת לומדת את הנהג, ולפעמים היא תדלג במעבר ההילוכים כחלק מזה. האם זה מה שקורה אצלי או שישנה תקלה מסוימת בגיר?

פורסם

בין ראשון לשני זה תקין ואופייני גם בהורדת הילוך וגם בהעלאת הילוך.

לא אמור להיות חזק אבל מורגש, לפעמים זה קצת מעצבן אבל זה תקין.

פורסם

תודה, אבל איך אני אדע אם זה בין ראשון ושני או בין שני ושלישי, הרי הוא לא מראה באיזה הילוך נמצא אלא אם אני מעביר למצב ידני? אם זה היה בהאצה אז אפשר לדעת באיזה הילוך, אך זה בהאטה.

מה עם ההערה של הבדיקת קניה, האם זה מסוג הכסת"ח שלהם? אגב במוסך מורשה אמרו לי (לאחר שראו את הבדיקת קניה, אבל כמובן בלי שום בדיקה משלהם) שמה שיעשו, זה שיחליפו את השמן גיר וינקו את המוח שלו, ובנוסף אולי יחליפו שסתומים חשמליים... באיזה מקרה צריך לעשות את מה שהמוסך אמר?

פורסם

קשה לדעת דרך הרשת אם יש תקלה,אבל אני מציע לך להיכנס למורשה סיטרואן ןלבצע עידכון תוכנה לגיר זה בכל מקרה יעבוד טוב יותר.

פורסם

בהאטה זה המון פעמים קורה וזה תקין כל עוד זאת לא מכה חזקה.

שים לב שזה קורה קצת לפני שאתה עוצר במקום וזה תוצאה שהרכב עוצר בעצם בראשון ולא בהילוך גבוה יותר ויורד לראשון כשהרכב כבר עומד במקום כמו בגיר שהוא לא AL4.

גם לי זה היה בהתחלה מוזר ברכב חדש מהחברה אבל אח"כ הבנתי שזה תקין.

פורסם

היי,

גם לי סיטרואן סי 5 2002. וגם לי יש אותו הסיפור. נקישה מורגשת רק בבלימה בערך כשמד המהירות מראה על 40. זה ירידה בין שלישי לשני.

הסיפור נבדק פעם אחת על ידי מוסך מרכזי ונמצא תקין. בפעם השניה ממש התעקשתי שהגיר דופק וגם נמצא תקין.

סביר להניח שמי שכתב שככה זה צדק.

• תוכן חדש...