Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אתמול מלאתי גז במזגן לקנגו עלות 224 ש"ח אך מד הטמפרטורה הראה לאחר המילוי על 19 מעלות במקום 8 מעלות

המזגניסת שמילא לי את הגז טוען שכניראה הווסת ( הכפתור ) שמזיזים מחום לקור כניראה לא תקין

ואינו מאפשר את מלא הקור.

נשמע לכם הגיוני...?

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

יכולה להיות בעיה בתריס חום\קור, מתג\תריס סירקולציה (אויר "טרי"\סירקולציה פנימית), בעיה במזגן עצמו (תפוקת קירור נמוכה עקב תקלה באחד הרכיבים) וכו' וכו'.

בד"כ ברכבים בלי בקרת אקלים (כמו הקנגו), בהנחה שהמזגן עצמו תקין, קיימת סבירה גבוהה יותר לתקלה בתריס סירקולציה מאשר בתריס חום\קור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יכולה להיות בעיה בתריס חום\קור, מתג\תריס סירקולציה (אויר "טרי"\סירקולציה פנימית), בעיה במזגן עצמו (תפוקת קירור נמוכה עקב תקלה באחד הרכיבים) וכו' וכו'.

בד"כ ברכבים בלי בקרת אקלים (כמו הקנגו), בהנחה שהמזגן עצמו תקין, קיימת סבירה גבוהה יותר לתקלה בתריס סירקולציה מאשר בתריס חום\קור.

איציק

שכחתי לציין מודל הקנגו 98 ויש עליו מנוע 06 כך שאיני יודע אם יש ברכב בקרת אקלים

צינורות המזגן קרים אפילו הייתי אומר קרים מאוד אז אני מאמין שהמזגן כן עובד.

פורסם
אתה בטוח שמד הטמפ' הציג 8 מעלות צלזיוס ? מה יש לך מקרר ברכב.

משהו פה לא מסתדר לי.

ציינתי שמד המעלות עמד על 19 מעלות לאחר המילוי במקום 8 לפי מה שהמזגניסת אמר לי.

פורסם
אתה בטוח שמד הטמפ' הציג 8 מעלות צלזיוס ? מה יש לך מקרר ברכב.

משהו פה לא מסתדר לי.

במדידה על התריסים בעוצמת איוורור נמוכה מאוד (נניח 1-2 מתוך 4), עם סירקולציה סגורה, אין בעיה לקבל גם הרבה פחות מ-8 מעלות. מניסיון, אני נתקל ברכבים שמסוגלים להגיע ל 5 מעלות צלזסיוס עד שהטרמוסטט מנתק את המדחס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כדי לנטרל אפשרות שמערכת החימום פוגמת בקירור יש לחסום זמנית את צינור החימום ע"י קלמרה או ג'בקה. אם יש שיפור משמעותי בקירור, יש לבדוק מדוע תריס החימום אינו נסגר למקומו הייטב (תקלת כבל או תריס).

פורסם
כדי לנטרל אפשרות שמערכת החימום פוגמת בקירור יש לחסום זמנית את צינור החימום ע"י קלמרה או ג'בקה. אם יש שיפור משמעותי בקירור, יש לבדוק מדוע תריס החימום אינו נסגר למקומו הייטב (תקלת כבל או תריס).

תודה רבה לכל המשיבים הנושא יבדק ואחזור אליכם עם התוצאות. :wink:

פורסם
שלום חברים

מד הטמפרטורה הראה לאחר המילוי על 19 מעלות במקום 8 מעלות

המזגניסת שמילא לי את הגז טוען שכניראה הווסת ( הכפתור ) שמזיזים מחום לקור כניראה לא תקין

ואינו מאפשר את מלא הקור.

נשמע לכם הגיוני...?

יותר הגיוני שהמזגניסט היה בודק עם שעון את הלחצים,

אם הם תקינים אז כנראה באמת הבעיה היא עם הבורר חום \קור\ סירקולציה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אני מאיזור הדרום

היום שוב הייתי אצל המזגניסט והוא החליף לי קלץ' במדחס לפי דעתו בגלל שמערכת החשמל שלי לא תואמת כמה ממכלולי החשמל של 2004 ומעלה אז אפשרותי היחידה היא להתקין ברז על צינור הרדיאטור של החימום הפנימי ולסגור אותו למשך הקיץ ובחורף לפתוח וזה יפתור לי את בעיית עירבוב החום והקור.מה דעתכם....? :shock:

אגב הבורר, הפילטר והלחצים נימצאו תקינים.

פורסם

אל תסבך את עצמך, אם יש בעיית "תריס"

גש לחנות חלפים הקרובה לבייתך מצוייד במעות , קנה זוג פקקים, של מים (שם לב למידות שלהם!!!),

נתק את צינורות החימום

, סגור עם פקקים את היציאות שלהם במנוע,

אל תשכח לשטוף עם לחץ מים (לא גבוה מדי) את הראדיאטור חימום כדי שלא יסתם עד החורף הבא, וזהו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אל תסבך את עצמך, אם יש בעיית "תריס"

גש לחנות חלפים הקרובה לבייתך מצוייד במעות , קנה זוג פקקים, של מים (שם לב למידות שלהם!!!),

נתק את צינורות החימום

, סגור עם פקקים את היציאות שלהם במנוע,

אל תשכח לשטוף עם לחץ מים (לא גבוה מדי) את הראדיאטור חימום כדי שלא יסתם עד החורף הבא, וזהו.

ידוע לך איפה מיקום הצינורות..?

• תוכן חדש...