Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש סרט אימה שבאמת מפחיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנסר מטקסס החל מהראשונים שביניהם משנות ה80 ועד לאחרון שצולם אי שם ב2003.

תהנו :twisted:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחרונה שהייתי בסינמה, בקדימונים של הסרטים היה שם איזה סרט אימה טוב!

הקטע שאני לא זוכר את השם שלו, הסיפור הוא שמישהי (איזה פקידה כזאת) לא נותנת את הקצבת ביטוח לאומי של איזה אישה זקנה שהיא נוקמת בה אחרי זה.

מישהו יודע על מה אני מדבר?

גם אני מחכה לסרט, הופיע בקדימונים במהיר ועצבני ביס פלנט.

שאל את Mr_Shankly מה קורה כשאתה רואה את זה פעם ראשונה בסאונד של קולנוע, עדיף היו מקרינים אותו במקום את מהיר ופלצני.

שם הסרט Drag me to hell

http://www.youtube.com/watch?v=p-REviL75zg&feature=fvst

פורסם

ראיתי את הטריילר של זה עכשיו..

ממש נראה כמו חזרה לסרטי האימה הישנים והטובים!! נראה מעולה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בתור חולה על סרטי אימה, ראיתי כמעט כל סרט אני חושב שיש

הצילצול היה אדיר בשעתו. מי שלא ראה זה MUST

לסיוט ברחוב אלם הולך לצאת REMAKE, שם פרדי ישחק רע מאוד, ללא בדיחות שחורות, וללא צחוקים - רוע ישיר - הולך להיות אדיר - רק חבל שרוברט אנגלנד לא הולך לשחק את פרדי. קצת מוריד מהחוויה.

כל סרטי יום שישי ה 13 הם נחמדים רק בגלל ה"שינויים" שעובר ג'יסון וורהיס.

המסור - פשוט אדיר. אין מילים, למרות שלצערי הפרק ה חמישי והרביעי קצת לא להיט. החמישי אפילו קצת מעפן. הראשון פשוט מטורף.

עוד משהו דיי מומלץ, קצת בסגנון אחר זה בית השעווה - ממש נחמד, הקפיץ אותי כמה פעמים

יש עוד המון, ברגע שאזכר אכתוב

פורסם
גם אני מחכה לסרט, הופיע בקדימונים במהיר ועצבני ביס פלנט.

שאל את Mr_Shankly מה קורה כשאתה רואה את זה פעם ראשונה בסאונד של קולנוע, עדיף היו מקרינים אותו במקום את מהיר ופלצני.

שם הסרט Drag me to hell

http://www.youtube.com/watch?v=p-REviL75zg&feature=fvst

בדיוק לזה התכוונתי!!

בע"ה נראה אותו, תודה.

Polo 2012

פורסם
הצילצול היה אדיר בשעתו. מי שלא ראה זה MUST

סרט של "פעם אחת מספיק", וגם לא מפחיד יותר מדיי.

לסיוט ברחוב אלם הולך לצאת REMAKE, שם פרדי ישחק רע מאוד, ללא בדיחות שחורות, וללא צחוקים - רוע ישיר - הולך להיות אדיר

אני לא רואה איך פרדי בלי הבדיחות הטעימות האלה הולך להיות "אדיר". הבדיחות האלה הן אלה שנתנו לסרטים שלו את הפאן-פאקטור, אחרת הם היו סתם סרטי האק אנד סלאש סגנון יום שישי ה-13 או הצעקה.

- רק חבל שרוברט אנגלנד לא הולך לשחק את פרדי. קצת מוריד מהחוויה.

לחלוטין מוריד מהחווייה. אתה יודע אולי למה הוא לא ישחק בו? סיקרנת אותי.

כל סרטי יום שישי ה 13 הם נחמדים רק בגלל ה"שינויים" שעובר ג'יסון וורהיס.

לא יכול להגיד שראיתי אותם. ראיתי את ג'ייסון IX או איך שלא קוראים לזה (יום שישי ה-13 בחלל), פרדי נגד ג'ייסון (האק-אנד-סלאש במיטבו, אחלה מאצ'טה לג'ייסון- גם אני רוצה אחת כזו!), וזהו. לא דיבר אליי כל כך הסדרה הזו.

המסור - פשוט אדיר. אין מילים, למרות שלצערי הפרק ה חמישי והרביעי קצת לא להיט. החמישי אפילו קצת מעפן. הראשון פשוט מטורף.

היה כבר רביעי וחמישי?! השני והשלישי לא גרמו להם להפסיק?!?! אלוהים ישמור. הראשון היה אדיר, מותחן פסיכולוגי נהדר, אבל לא אימה...השני עוד היה אפשר קצת לסבול, אבל דניס גלובר קילקל אותו.

עוד משהו דיי מומלץ, קצת בסגנון אחר זה בית השעווה - ממש נחמד, הקפיץ אותי כמה פעמים

?

הסרט המטומטם הזה הקפיץ אותך? אפילו אשתי לעתיד לא קפצה בו...

יש עוד המון, ברגע שאזכר אכתוב

יש המון, אבל טובים?... קשה לחשוב עליהם.

סרט אימה חזק אחד, זה "הר ברוקבק". אחרי שתראה אותו פעם אחת, תעדיף להתחפש לאינדיאני לשארית החיים בפורים...

:lol:

הצילצול והטינה הם 2 הסרטים היחידים שאני יכול להגיד עליהם שהם שווים משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
קלאסיקה, וגם הסמלון שלי: הניצוץ, עדיף בגרסה המקורית.

לא מפחיד במיוחד...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש נטינה גם בדרסה היפנית- נראה ממש טוב.

יש גם הצלצול הגרסה המקורית (שוב, יפנית). הראשון היה בסדר אבל השני היה אפילו מפגר יותר מהגרסה האמריקאית.:shock: דבר שדורש כשרון רב!

עוד דבר- +1 לגבי המנסרים זה אחלה סרט.

• תוכן חדש...