Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש סרט אימה שבאמת מפחיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החייזרים באים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל גיל יש סרט מתאים.

למשל, סרט מהילדות שלי, ממש אימה לגילאים 3-5 (זכה בכמה פרסים כסרט מהפכני באנימציה):

http://www.youtube.com/watch?v=JZS1fLK4DYM

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סרט יפני שנקרא כמדומני "שיחה שלא נענתה" (ועובד לאחרונה, למיטב ידיעתי, ל"אמריקאית"). אימה במיטב המסורת היפנית.

בין הקלאסיקות - "המבט" עם דונלד סאתרלנד (בעיקר האווירה מפחידה - אבל באמת), "ראש מחק" של דיוויד לינץ' (לא זוכר אם בדיוק מפחיד, אבל המוזרות שלו מצמררת).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
"מראות".

אם לא ראית,לך לראות.

מומלץ בסינמה.

עדיין יש את הסרט שמה?

SP33DS73R נדמה לי את מתכוון ל-1408. אני צודק?

פורסם
יש גם הצלצול הגרסה המקורית (שוב, יפנית)

סרט יפני שנקרא כמדומני "שיחה שלא נענתה"

בקרוב:

סרטי אימה יפניים משובחים "מספר חסוי", "תא קולי", עקוב אחרי", והמצמרר שבהם "המנוי שאליו חייגתם אינו זמין כעת". :roll::lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תראו לפעמים בלילה בערוץ-ZONE REALITY על סרטים ביתיים - רוחות רפאים. זה מפחיד :shock:

המסור אכן סרטים עם חשיבה דיי גאונית. גם סיינס חמוד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא יודע לגבי מפחיד, כל אחד פוחד מדברים אחרים. אצל אחד זה יכול להיות דם ואכזריות, אצל השני אפלה ומיסתורין, אצל השלישי דברים שיכולים לקרות בחיים האמיתיים.. אני אנסה לזרוק פה כמה המלצות בתקווה לקלוע למשהו.

Darkness סרט שאהבתי, עלילה מעניינת ואווירה מצמררת.

סרט מומלץ בקטגוריית "בתים רדופים" - The Changeling, סרט משנת 80, לדעתי בין הסרטים הטובים בז'אנר.

אם לא מפריע לך לראות סרט בספרדית, יש סרט בשם [Rec].

אף פעם לא התחברתי לסרטים כמו המכשפה מבלייר והחייזרים באים שמנסים להיראות אמיתיים בעזרת צילום חובבני, אבל במקרה הזה הופתעתי לטובה.

אם כבר הזכירו את קאניבל הולוקוסט, בקטגורית סרטים זולים עם הרבה דם הייתי ממליץ על The Evil Dead, קלאסיקה!

וכמובן האיטלקים שיודעים לשלב דם, הרג ומיסתורין בסרטים כמו Phenomena, Opera, The Beyond, City of the Living Dead וכו'.

עוד סרט חדש יחסית שהייתי ממליץ - Eden Lake. אני לא בטוח שהוא נופל להגדרה הקלאסית של סרט אימה אבל הוא בהחלט די מפחיד/מלחיץ.

מסכים עם ההמלצה על The Mist. מפחיד הוא לא, אבל בהחלט אווירתי ומעניין.

כנ"ל Mirrors, אהבתי את הסוף.

והמסור הראשון סרט חובה.

וסרט אימה/מד"ב טוב - Event Horizon (סיוט בקצה האופק) עם סם ניל ולורנס פישבורן.

לגבי סרטי יום ששי ה-13, Halloween ופרדי קרוגר, לדעתי הם פחות רלוונטים אם אתה לא ילד קטן. הם לא מפחידים בסטנדרטים של היום. אם כבר אז הייתי ממליץ על Hellraiser (שלושת הסרטים הראשונים בסדרה).

ראיתי את "שיחה שלא נענתה", לא הצלחתי לקחת אותו ברצינות :lol:

פורסם

אפשר להגיד הרבה דברים על יעד סופי אבל צפוי?! זה אחד הסרטים עם המקרי מוות הכי מפתיעים ומקוריים שראיתי.

ו-From Dusk till Dawn סרט ענק!!! אבל לא ממש אימה. אם אתה מחפש סרט לראות עם החבר'ה ועם הרבה בירות זה ה-סרט.

עוד סרט ענק שהייתי ממליץ עליו: Angel Heart עם רוברט דה נירו ומיקי רורק.

ממליץ גם על In the Mouth of Masness של ג'ון קארפנטר, סרט חזק. מבוסס על ספר של H.P Lovecraft.

• תוכן חדש...