Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע אסטרה 96 1.4 ידני יד ראשונה מרופא, בונבוניירה ממש חח. האוטו עשה 287K עשה מנוע לא מזמן. נראה מאוד שמור. לא קיבלתי היסטוריית טיפולים של הרכב.

דבר ראשון רציתי לדעת מה המרווח טיפולים של האוטו ואיזה טיפולים הוא נדרש לעשות וכל כמה K האם הכרחי שאני יעשה אותם עכשיו או שאפשר לחכות ל300K. אני סטודנט ואין לי כסף מיותר אז אני מעדיף לחכות.

דבר שני ראיתי שיש רטיבות באזור הרדיאטור אבל לא מתבטאת באיבוד מים ניכר ולא נוזל מתחת לאוטו... אני מעריך שיש חור ממש קטן... האם כדאי להחליף רדיאטור בעלות 700 שח או שיש חומר שסותם את החורים גם אם לא יודעים איפה החור עצמו?

דבר שלישי ואחרון לאוטו יש פילטר פתוח . האם הייתם ממליצים להחזיר את הפילטר המקורי? אני לא מחפש ביצועים רק לשמור על האוטו..... אשמח לקבל תשובה לשאלותי והערות לגבי דברים חשובים שאולי איני מודע אליהם..... תודה

פורסם

בדיעבד אולי זה לא הכי חכם אבל זה המצב וזה לא כאילו קניתי קאדילאק כולה אוטו ב10 אלף מה כבר יכול היות לא עניין של חיים או מוות... ולקחתי אוטו לבדיקה ויצאה טובה מאוד.. מנוע 95% כוח הכל תקין חוץ מזה....... מה עם מה ששאלתי?? תודה מראש NADNAD

• תוכן חדש...