Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מותר לנהוג עם נעלי בית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אסור לנהוג יחף? זה כיף, נוח וגם הכי מעביר את התחושה של הדוושא.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא חכם/נוח/כדאי/רצוי .

לנסיעה קצרה לים - אפשר , תוך הבנת המגבלות ובזהירות .

אייל,

למה לנסיעה קצרה אפשר ולנסיעה ארוכה אי אפשר ?

מה זה נסיעה קצרה? 2 ק"מ בפקק תל-אביבי שלוקחים 30 דקות, או 5 ק"מ על גולדה מאיר-יוספטל (חולון-בת ים), שלוקחים 10 דקות?

אם זה לא חכם, אז איך זה מסתדר עם - אפשר בנסיעה קצרה :?:

האם יש לנו יכולת ניבוי שבנסיעה קצרה לא נקלע למצבי קיצון ולכן אפשר?

אגב, לא כדאי שמרפי יקרא מה שכתבת, הוא אוהב לעשות דוקא :wink:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אייל,

למה לנסיעה קצרה אפשר ולנסיעה ארוכה אי אפשר ?

האם יש לנו יכולת ניבוי שבנסיעה קצרה לא נקלע למצבי קיצון ולכן אפשר?

אגב, לא כדאי שמרפי יקרא מה שכתבת, הוא אוהב לעשות דוקא :wink:.

.

כשאני קורא את התשובות שלי - גם לי הן לא תמיד באות בטוב (זה בסדר ) , אבל הן נורמליות :roll:

המרחק אצלנו נקרא ( כליהה פיל ניוטראל ) ובעברית צחה - זו ירידה של כ 700 מטר , שהרכב יורד לבד .

אנחנו בת-ימים , ההחלטה ללכת לים מוחלטת באותו רגע , וקופצים לרכב ( ולא משנה , מה עלייך ומי עלייך - קובעים ונוסעים )

העיקר - שש-בש וכפכפים .( לגבי הכפכפים , אנו מאומנים בהשלכתם ( בעיטה )מהרגל , והן מגיעות לחניה מתחת לכסא נוח .

ובמקרה שלי , הם גם עפים , וחלקם לא נמצאו עד היום .

אז נכון שמרפי קופץ לביקור - לא נראה לי שהוא יחזור :wink: וליתר ביטחון הדגשתי עם שכל ובזהירות - כולנו חוטאים חטאים קטנים , לא צריך להגזים .

אם אני לא טועה - יש משפט שאומר - מרוב איסורים לא נראה את הים בסוף . :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אסור לנהוג יחף זה בטוח.

מכאן משתמע שנעלי בית/כפכפים/סנדלים/שקפקפים וכל מה שתרצה זה מותר.

יכולת הסקת המסקנות המסקנת שלך לא מי יודע מה, אם יורשה לי.

אם אסור לנהוג יחף, זה לא בהכרח אומר שמותר לנהוג עם כפכפים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לנהוג יחף זה הרבה יותר בטוח לנהוג מאשר עם כפכפים זה בטוח.

לא יודע מה אומר החוק ובעניין הזה החוק לא כל כך מעניין אותי את האמת.

כשאתה יחף אתה יש אחיזה הרבה יותר טובה, עם כפכפים לעומת זאת האחיזה היא גרועה ותמיד תהיה אפשרות לאבד אחיזה בדוושה.

אני יודע שגם אם אתה נוסע יחף, בלי מזגן ומזיע ברגליים זה גם לא הכי בטיחותי אבל זה עדיף על לנסוע עם כפכפים.

מי שנוסע יחף יודע זאת.

פורסם

בבלימת חרום אני מעדיף שתהיה לי על הרגל נעל שתפוסה עליי טוב ויש לה מקדם חיכוף גסבוהה בסוליה, על פני כפכף שיכול להשאר\להתפס לדוושת הגז או להחליק מהבלם.

וגם על פני רגל יחפה, שמה לעשות בעולם המודרני היא מנוונת ולא חזקה מספיק.

ובגלל שבלימות חרום מיסודן הן לא צפויות, אתה צריך להיות מוכן.

היה לי חבר בשם מרפי, והוא אמר לי שדברים באים מתי שאתה לא מצפה להם:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אם אתה מרגיש שאין לך מספיק כח ברגל יכול להיות שאתה יושב קצת רחוק מדי, הרי עוצמת העצירה היא לא רחוקה מלבישת נעל.

ובכל זאת סטית קצת מהנושא כי דובר פה על נהיגה בכפכפים, ככה שצריך לקחת את הסיטואציה שאתה או עם כפכף או עם רגל יחפה.

פורסם

אסור לנהוג יחפים וצריכים לנהוג עם נעל סגורה בלבד.

לדעתי יש חוק שאומר שאסור לנהוג עם נעל פתוחה.

אם בא לכם שהכפכף יחליק לכם מתחת לדוושת הברקס או שתופתעו שהנעל מחליקה לכם בבלימת חירום פתאומית וכ'ו - סעו עם נעל פתוחה.

ולנהוג יחפים זה לא יותר בטוח, מספיק נעץ על שטיח הנהג שיגרום לתאונת שרשרת כי הוא חדר לכף הרגל של הנהג בזמן נהיגה.

ולמי שלא מאמין שזה יכול לקרות, שילך לדבר עם מרפי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אין כח בכף הרגל, היא רגישה מדי ואין מה לעשות זה ככה אצל כל אדם שהלך את רוב חייו עם נעליים.

ואם נחזור לנושא אז כפכפים הם מסוכנים בגלל שהאחיזה שלהם בדוושה לא טובה והם לא "יושבים" על הרגל.

בנסיעה מחושבת והגיונית, זה לא מהווה בעיה, כי כמות ההפתעות שיש לך כנהג מועטות.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אם כבר מדברים על מה שמים על הרגלים כשנוהגים, למי יש מושג האם עדיין זה אפשרי להשיג את הנעליים השטוחות של goodyear? בנוסף לזה מה המחיר שלהם בערך?

משהו בסגנון הזה:

xl043442wbl.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אותי המשטרה עצרה שנהגתי בלילה עם כפכפים ( למי היה כוח להחליף ?) והביאו לי אזהרה אמרו לי שאסור לנהוג עם כפכפים.

פורסם

החוק מחייב לנהוג עם נעליים בעלות נעילה מאחור - ככה שמותר לנסוע עם קרוקס כאשר הרצועה אוחזת מאחורי הרגל, אסור לנהוג בכפכפי ים ללא תמיכה אחורית...

פורסם

לא יודע מה איתכם היום נסעתי לים נהגתי יחף ובאמת חשבתי על זה היום וזה הרבה הרבה יותר נוח.

אולי זה בגלל הדוושות יכול להיות שבכל אוטו זה אחרת אני כבר לא יודע מה לחשוב אבל לי אישית זה ממש נוח.

פורסם

על פי החוק מותר, שאלתי את המורה נהיגה.

אני חייב לציין שקרוקס, עם הסגירה מאחורה די נוח. בוודאי שלא כמו נעל, אבל יחסית לכפכף - דעתי היא שהוא נוח.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
אם ואתה כבר נוסע עם כפכפים לים עדיף לך שתשים אותם בצד ותנהג יחף.

טעות בידך. לנהוג יחף זה BIG NO NO מבחינה בטיחותית, אין לך יכולת לבצע בלימת חירום כשאתה יחף.

שלא לדבר על זה שבמקרה של בלימת חירום או חלילה תאונה, הלכה לה כף הרגל.

בבקשה ממך, אם אתה בוחר לסכן את עצמך ואת הסביבה שלך זו זכותך,

אל תייעץ לאחרים לעשות כמוך כי אתה טועה ומטעה.

משהו שעשיתי אתמול.

נסעתי לים, שמתי נעליים, וכפכפים בצד.

כשנהגתי הייתי עם הנעליים, כשיצאתי מהרכב החלפתי לכפכפים.

בחזור שוב הורדתי כפכפים ושמתי נעליים, לי אישת לא נוח לנהוג בכלל עם כפכפים.

מעולה ! פיתרון טוב. שמים זוג נעליים באוטו "לכל מקרה",

נוהגים איתן, וכשמסיימים את הנהיגה, אפשר ללבוש נעלי עקב / כפכפים / ללכת יחפים ברחוב....

נמרוד - מחיפוש שלי ושל זוגתי לפני כמה חודשים אחרי הנעליים המדוברות, מחירן כ- 400 ש"ח +-

ניתן למצוא אותן בקניון רמת אביב, או בכל קניון אחר (אני מניח) בחנויות של "אדידס"...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...