Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 23 וכרגע יש לי פיאט פונטו HGT 2001 . אני מעוניין לקנות מיצובישי גאלאנט 2001-2003 טיפטרוניק ברמת אבזור ספורט בתקציב של 40-43 אלף. ערכתי חיפוש ומצאתי כמה תגובות לא מעטות על הרכב, הבעיה היא שכל התגובות חיוביות.

רציתי לדעת מהם המחלות של הרכב? והאם הוא מתאים לנסיעה ספורטיבית (אחרי החלפת בולמים, קפיצים וצמיגים במקרה הצורך)? תודה רבה לעוזרים שהיה להם או שיש להם גאלאנט.

פורסם

תודה רבה. את רוב ההודעות ראיתי, ולזה התכוונתי שרשמתי שאין מחלות לרכב, כי אתה מכיר את הגאלאנט ויש לך אותה ואתה אומר שאין לה שום בעיה והכל מצויין, ברור שלך אני אקשיב ולא לכל אלו שאומרים לדודה שלי ולמוסכניק שלי, הבעיה היא שאתה היחיד שמגיב רלוונטית על גאלאנט ואין עוד כאלה. בכל מקרה הבנתי שהרכב לא ספורטיבי אבל האם מורגש כח ביציאה לעקיפה או התחלת נסיעה או שהוא זוחל ל100 ומתחיל ללכת ל150?

פורסם

הנתונים של התאוצה סבירים - הממסרה האאוטומטית לומדת את הנהג , ומאפשרת תגובה טובה + טיפרוניק .

- החלפת הילוכים ידנית בשליטת הנהג -

נפח מנוע 2000 סמ"ק בשנים הללו ההספק שונה בין 133/136 כ"ס ומומנט 18.1 ב 4500 סל"ד .

הטוב הוא , משקל הרכב עדיין נשאר סביר בשנים אלה כ 1280 ק"ג .

שוב - רכב נחמד לא ספורטיבי ( אלה אם באמת תבצע שינויים רציניים במערכת המיתלים המכוילת לנוחות - בחו"ל יש גרסאות ספורט )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לפני כחודש וחצי חיפשתי גאלנט לרכישה וראיתי שתי מכוניות שוות בהחלט, אבל....התאכזבתי קשות. הרכב מרגיש לא מודרני, לא חזק ומשעמם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מבחינת היכולת הדינאמית גאלנט די מסורבלת ונוסעת כמו רכב מיושן. יכול להיות שהיא אחלה של הרכב, אבל במונחים של היום היא כבר מיושנת עד מאוד. לאנסר 1.6 משנתונים חדשים מרגישה יותר כיפית מאשר גאלאנט 2001>2003. רכב גדול, בגאז' ענק, אבל בשבילי זה היה "לא זה". יכול להיות שהיא תענה לצרכים שלך, אבל לא הייתי מחליף את הקארינה בגאלנט בשום מצב.

פורסם

לאמא שלי יש לאנסר 2007 1.6, אתה רוצה להגיד לי שהיא יותר חזקה מגאלנט המדוברת? אם כן אז אני יורד מהעניין לגמרי, שאני עובר מהHGT ללאנסר אני מתבאס מההבדלים, אז לא בא לי על פחות מזה.

פורסם

הוא לא דיבר על כח, הוא דיבר על היתנהגות כביש.

הגאלנט ספורט ממש לא ספורטיבית, אומנם יש לה את "הלוק" עם ערכת הפגושים אבל היא מכויילת יחסית רך ובעלת נטייה לתת היגוי.

החלפת מערת המתלים ומעבר ל205\40 R16 ומוט מייצב תחתון משפרת את ההיתנהגות פלאים ואני אישית הופתעתי מאוד בפעם הראשונה שנהגתי עליה אחרי השיפורים הנ"ל.

כך בחשבון שזול זה ממש לא, אבל לא יותר יקר מאותם שיפורים על רכב אחר.

פורסם
לאמא שלי יש לאנסר 2007 1.6, אתה רוצה להגיד לי שהיא יותר חזקה מגאלנט המדוברת? אם כן אז אני יורד מהעניין לגמרי, שאני עובר מהHGT ללאנסר אני מתבאס מההבדלים, אז לא בא לי על פחות מזה.

אני מדבר על כך שהגאלנט במונחים של היום הוא רכב לא דינאמי. היום כל 1.6 אוטומט היא זריזה וחזקה ובעלת תיבות אוטומטיות די נוחות. למרות שבגאלאנט התיבה האוטומטית מעולה זה עדיין רכב לא חזק במונחים של היום. עכשיו הוא זול, הוא ענק והוא מנוע 2,000 סמ''ק. נראה לי שהפונטו שלך אוכלת אותה בכל מה שקשור לזריזות והאצות (במיוחד אם היא גיר רגיל ?). השוואה HGT מול גאלנט לא תהיה נכונה, לא תקבל את כל מה שאתה חולם עליו. אקורד....אולי.

• תוכן חדש...