Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Paulaner Hefe Weissbier

JLoist
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא במינכן הבירה הזו פחות נחשבת.

בכל אופן, ישנו מספר לא קטן של פאבים שמגישים גם פאולנר בארץ.

פורסם

פולאנר שמגישים בפאבים זה לא וויסביר.

נתקלתי בוויסביר לפני שנתיים וחצי בפסטיגולדסטאר במג'יק סאנרייז, היה בחור מהמבשלה של פולאנר שנתן הרצאה מלאת אלכוהול.

אגב, היה קטע מצחיק שברמן מהקהל שאל משהו ואז הוא עצר אותו ואמר לו שהישראלים מבטאים לא נכון את השם.

זה לא p-a-u-l-n-e-r כמו שמבטאים אלא p-o-l-a-n-e-r שככה צריך לבטא.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

למיטב זכרוני "מעדני מניה" מוכרים את הבירה הזו. אם אני אזכור אני אעבור דרכם מחר.

weinstephan זו בירה מאותו סוג, מוכרים בדי הרבה פאבים ולדעתי היא יותר טעימה. אגב, וויסביר זו בירה שמכינים מחיטה ושעורה, להבדיל מלאגר רגילה שמכינים רק משעורה. ראה http://en.wikipedia.org/wiki/Weissbier

פורסם

STARDUST הוציא לי את המילים מהפה.

אכן, ראיתי את הבירה במעדני מניה (במקרה שלי, י-ם).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם זאת לא הוייסביר, אז איזו פאולנר (פולנר...איך שתרצו) מגישים בפאבים בארץ?

היא עשויה מחיטה, זה בטוח, היא עכורה וצהובה. בטוח שזאת לא וייסביר?

יאיר.

נ.ב. על הכוס שמגישים בה כתוב וייסביר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

הפאולנר המוגשת בארץ היא בהחלט וייסביר - ואני אומר את זה בתור אחד שנמצא לפחות חודש וחצי בשנה במינכן והסביבה.

מה שכן, לא בכל המקומות בארץ הפאולנר טרייה דיה וברוב המקומות לא מקפידים על מזיגה נכונה.

• תוכן חדש...