Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחילת השבוע שאלתי שאלה בפורום, לגבי קניית צמיגים ומחירים.הומלצו לי פלקון 512 .(מידות הצמיג 185.60 רדיוס 14 ).לאחר בירור אצל מ"ס פנצריות המחיר עמד בערך על 300 שקל .הומלץ לי לפנות לאנטואן ביפו.הייתי שם הבוקר(יום שבת) איזה בלגאן הולך שם....חבל"ז .אבל המחיר שהוא רצה היה זול יותר 1000 ש"ח לרבעיה. (חסכון של 200 ש"ח) פחות אהבתי את הצורה שעובדים שם .בדרך חזרה עברתי לתדלק בבאר יעקב.היה שם פנצריה פתוחה. נכנסתי לברר מחיר.הוא ביקש 1050 אחרי מן"מ קצר הורדתי מחיר ל 950 ש"ח בלבד.בנוסף למחיר זול יותר מהכי זול .היחם שם מצויין. אין לא שם הרבה עבודה,ולכן משקיע ומסדר הכל.לא בחפריות.הוא נמצא בציאה מבאר יעקב רח.דרך לחיים 1

מקווה שעזרתי לכל מי שמחפש צמיגים.נ.ב בדקתי שהצמיגים מודל 2003 ולא ישנים .

פורסם
בתחילת השבוע שאלתי שאלה בפורום, לגבי קניית צמיגים ומחירים.הומלצו לי פלקון 512 .(מידות הצמיג 185.60 רדיוס 14 ).לאחר בירור אצל מ"ס פנצריות המחיר עמד בערך על 300 שקל .הומלץ לי לפנות לאנטואן ביפו.הייתי שם הבוקר(יום שבת) איזה בלגאן הולך שם....חבל"ז .אבל המחיר שהוא רצה היה זול יותר 1000 ש"ח לרבעיה. (חסכון של 200 ש"ח) פחות אהבתי את הצורה שעובדים שם .בדרך חזרה עברתי לתדלק בבאר יעקב.היה שם פנצריה פתוחה. נכנסתי לברר מחיר.הוא ביקש 1050 אחרי מן"מ קצר הורדתי מחיר ל 950 ש"ח בלבד.בנוסף למחיר זול יותר מהכי זול .היחם שם מצויין. אין לא שם הרבה עבודה,ולכן משקיע ומסדר הכל.לא בחפריות.הוא נמצא בציאה מבאר יעקב רח.דרך לחיים 1

מקווה שעזרתי לכל מי שמחפש צמיגים.נ.ב בדקתי שהצמיגים מודל 2003 ולא ישנים .

שמגיעים לרגע התשלום , רבעיית פאלקן 512 למידה 185-60-14 אצל אנטון היא 900 ש"ח.

בדוק פה :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?p=211725#211725

פורסם

אולי שווה לשלם קצת יותר , במקום להגיע למקום הזה.

כשאני הלכתי לשם לקנות צמיגים זה היה פשוט זוועה, אין לך איפה לשים את האוטו , כל שניה מישהו צועק עליך להזיז אותו.

בקיצור ברחתי משם כמו טיל....

אני לא מבין מה מוצאים במקום הזה...(וגם המחיר הוא לא כזה בריצפה, יש עוד מקומות ששווים למקום הזה מבחינת המחירים).

דניאל

פורסם

אביעד צודק, מנסיון, סוגרים עם אנטון מחיר , ואז ברגע התשלום , אם הוא במזומן, אז המחיר יכול ליפול עוד ב100-150 ש"ח...

דניאל, המקום מפוצץ בעבודה. אין מה לעשות.

לפחות יודעים שיש שם תחלופת צמיגים קבועה ותמיד הצמיגים חדשים.

חוצמזה, תראה לי עוד מקום שמרים לך את האוטו על 2 ג'קים הידראוליים מכל צד

:D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בסדר אבל לא דיברתי על איכות הצמיגים אלא על המקום בתור מקום.

אני אישית מעדיף לשלם קצת יותר בשביל מקום שקט, מרווח(חניה) ושקרוב לבית....

דניאל

יש צדק בדבריך.

מומלץ להגיע לאנטון "בשעות השקטות" , קרי :

יום ו' אחרי 17:00

א-ה בערב.

פורסם

מי זה אנטון והאם יש לו טלפון???

אני צריך צמיג שהוא מאוד יקר...אולי שווה לי לנסוע מחיפה...

יש למישהו את הטלפון שלו??

תודה.

• תוכן חדש...