Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במאזדה 3 כפי שיגוע לכם ישנו מנגנון שעוזר לזכור לסגור את האורות כאשר יוצאים מהרכב ע"י השמעת צפצוף בעת פתיחת הדלת.

אמא שלי אינה מצליחה לשמוע את הצפצוף ורציתי להתייעץ איתכם באיזו דרך כדאי לפעול כדי לפתור את הבעיה:

א. האם כדאי לחבר את כל האורות למנוע ככה שאם סגירת המנוע הם גם ייכבו? (היה לי את זה ברכב הישן, עבד מצוין אך הבנתי שזה לא כל כך בריא לפנסים)

ב. או לחבר פשוט צפצף חזק יותר שיצפצף עם פתיחת הדלת במקרה והאורות פתוחים.

תודה מראש

פורסם

אז ככה ..

א. לחבר צפצף יותר חזק תיהיה קצת בעיה כי הצפצף/זמזם שלך יושב בלוח שעונים , לא כדאי להתעסק .

ב. אני הייתי עושה ניתוק אורות עם 2 מימסרים , לא יותר מדי מסובך

אני יסביר בתקווה שאתה יודע לעבוד עם מימסרים .

במאזדה 3 האורת (גם דרך וגם חניה) לא עוברים דרך הסויצ' כך שגם אם הוצאת את המפתח האורות ישארו דלוקים ,

מה שעליך לעשות זה :

1) פרק את חובק ההגה (3 ברגים מלמטה)

2)שלוף את ידית האורות (2 ברגים כוחבית)

3)מצא ע"י נורת ביקורת את שתי החוטים שלי פיקודי האורות (אור חניה ואור דרך)

4)עשה להם ניתוק, כלומר תחתוך אותם ותחבר חוטים כדי להאריך אותם עד לאיזור מיקום 2 המימסרים.

5)רכוש 2 מימסרים (עדיף עם בית מימסר) , חבר אותם בצד אחד (86/85) לשילדה ואחד למתח לאחר סויצ'

6)החוטים שמשכת מידים האורות, אור דרך יש לך 2 חוטים נקרא לאחד כניסה ואחד יציאה לצורך העניין , את חוט הכניסה חבר ל30 וחוט היציאה חבר ל87

7) אותו דבר לגבי אורות חניה יש לך 2 חוטים אחד כניסה ואחד יציאה, חוט הכינסה ל30 במימסר השני ויציאה ל87 .

בדוק שהכל עובד כמו שצריך ושכח משלכוח אורות ..

מקווה שההסבר שלי מובן מספיק

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תודה על התגובה,

לצערי אין לי ממש ידע בחשמל רכב האם ניתן לעשות זאת אצל חשמלאי רכב, אם כן כמה זה עולה?

בנוסף, כבר ביצעו לי עבודה כלשהי במאזדה שגרמה לכך שהאורות נכבים עם הפסקת פעולת המנוע, אך לצערי אצלי באוטו אורות הבלם דולקים גם כאשר הבלם הידני מופעל, ואת האורות האלה שכחו לחבר למנוע, האם יש דרך שאני בעצמי אוכל לנתק את אורות הבלם הידני?

פורסם

לא שמעתי עוד על דבר כזה ..

אורות הבלם מוחברים גם ליונט בלם היד ?

למה ?

אתה בולם עם בלם היד ?

מה שאתה אומר זה שרכב חונה אורות הבלם דלוקים ? (אחרי סוויטצ' לפני ?)

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה להציץ שנייה בפנים אחרי שיוצאים מהאוטו. ללכת להתקין זה, וזה וזה וזה הכל בגלל חוסר עירנות.

ממש חכם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני לא מבין מה הבעיה להציץ שנייה בפנים אחרי שיוצאים מהאוטו. ללכת להתקין זה, וזה וזה וזה הכל בגלל חוסר עירנות.

ממש חכם

זאת אמא שלו, ולא בחור כמוך כמוני שכל היום מסתכל על הרכב, גם לי זה קרה שהשארתי אורות דלוקים(אפילו שסמתי לב ,לפתוח שוב את הרכב ולכבות,), ואני בטוח שגם לך, לכן כדאי לעשות את הניתוק הזה.פחות כאב ראש,

תן לחשמלאי רכב והוא יעשה לך את זה אני לא מאמין שהוא יקח יותר מ200 שקל בהגזמה.

• תוכן חדש...