Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ML320 תסתדר בשטח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו יוצאים לטיול בדרום עם רכבי שטח (פאג'רו, טראנו, ג'ימיני, טרופר וסופה)

חבר עם ML320 רוצה להצטרף. איך הרכב הזה בשטח? יש לו הילוך כח? הרכב בלי נעילות ועם צמיגי כביש.

הרכב שנת 2000 ולחבר לא מפריע שיסרט קצת, אבל כמובן לא להרוס.

מה דעתכם?

פורסם

שלום בתור בעל ml 320 שנת 200 בנזין וגם בתור בעל גימני . הרכב לא כ"כ רע בשטח קל עד בנוני ועושה את העבודה .יצאתי להרבה טיולים איתו והוא עבר יפה גם במקומות שהקינג של חבר התאמץ יותר לעבור ,מקסימום הגימיני יסחוב אותו ..(-: אם יתקע ...

mosconi & gladen audio

פורסם

ערן,

לחבר היתה ויטארה לפני ה ML320 והא טוען שהעבירות אותו דבר. לי קשה להאמין.

בכל מקרה, כמו שכתב אור, אני חושש שהרכב קצת נמוך ועם צמיגי כביש.

אגב, המסלול הוא נחל צין למי שמכיר.

תודה

פורסם

הML הוא SUV בדיוק כמו הפג'ארו, הטראנו והטרופר, ואין לו מה להתבייש מולם.

כמו האחרונים, מומלץ למגן אותו כדי למנוע נזקים בשטח.

וכן, יש הילוך כוח.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
אגב, המסלול הוא נחל צין למי שמכיר.

נחל צין באיזה אזור?

בין עין עקב לעין צין המסלול קל ולא נראית לי איזה סיבה שבעולם שML לא יצליח לעשות אותו (מישהוא פה אמר שהוא עשה את המסלול עם ברלינגו:shock: )

מקסימום בגלל שהוא כבד ועם צמיגי כביש תצתרכו אולי לעבוד קצת על הרצועות חיילוץ אבל לא שום דבר יותר רציני מזה.

אם בדרך אתם רואים סאניאנג מוסו סגור מוגבהה עם זוג מאובק בפנים, אל תהיו זרים, תזדהו ונכין איזה כוס תה צמחים טובה מתחת איזה שיטה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...