Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון להיום, לפי סוכן המכירות בבית צרפת, רק בדגם של הגג הפנורמי יש יציאה כזו, וגם זה הוא לא בטוח. אני לא מתכוון ליציאת מיזוג מתחת למושבים, אלא ביו המושבים, כמו במרצדס, אוקטביה וכו'. אגב, היו שינויים ברמות האבזור (כדי לחסוך בעלויות) כך שיכול מאוד להיות שלהוריך יש את האופציה הזו, אם הרכב נרכש לא לאחרונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הבעלים של גולף GTI , נלחם בצמפיון לקבל את השרות הטוב ביותר, ושאתה צודק אתה גם מקבל פיתרון והבעיות מגיעות לידי סיום בצורה הכי טובה לדעתי, למרות מה שאכלתי מצמפיון המכונית הבאה תהיה גם VW.

הבן שלי גם נוסע בגולף שנת ייצור 99, ומקום העבודה שלו רוצה לתת לו C4, פוקוס מזדה 3 שהוא נהג בכולן וכל פעם טוען מחדש ששום מכונית לא נותנת את הכיף שהוא מקבל בנהיגת הגולף, מעבר לטיפולים אין הוצאות , הרכב אחרי 10 שנים נראה חדש הן בצבע והן בפלסטיקה, שום רישרושים-טנק אמיתי.

מהאופציות שציינת ברור שהייתי קונה גולף,אני נוהג 50 אלף קמ בשנה, לאשתי יש אודי A6 ואני מעדיף לנהוג בגולף.

אם אתה אוהב מכוניות וידע להעריך איכות ברור לי מה תבחר.

פורסם

לא רציתי להיכנס לנישה הזו, אבל אני כל הזמן חושב אילו?????

שכנים שלי ביום א' קמו משבעה בגלל בתם בת 33 שנים שנהרגה-"נרצחה" בגלל תאונת דרכים ,שמפגרת איבדה שליטה ברכב,

המכונית עברה לנתיב נגדי ופגעה רק בדלת (מנייר-פח) הסמוכה והתוצאה -טרגדיה.

ואני כל הזמן חושב אם הייתה יושבת באוטו גרמני והיו קורות רוחב בדלת , 6 כריות אויר +בטיחות אקטיבית טובה, אולי "מה נשתנה" היה קצת יותר שמח.

נכון שאני לא נכנס לגורלות,או לדברים שאנו לא מבינים, אבל אנו צריכים לעשות את המכסימום לשמור על עצמנו , ואולי עוד כמה שקלים יתנו את ההרגשה ואולי המציאות האחרת.

יהי זכרה ברוך לימור קולמן-דור.

פורסם
ואני כל הזמן חושב אם הייתה יושבת באוטו גרמני והיו קורות רוחב בדלת

כיום בכל רכב מודרני עם ציון בטיחות של 4 או 5 כוכבי NCAP יש קורות רוחב וכל מה שתרצה לבטיחות. לא משנה אם הוא גרמני, צרפתי, יפני או קולומביאני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא יעזור, הוא ימשיך לחיות בסטיגמה של אוטו גרמני - אוטו "חזק". אני שומע שטויות כאלה כל יום...

Insane things comes from insanely people.

פורסם
Xenon, בחייך. אתה משווה את ה- C4 לגולף? תאמין לי שניסיתי להתחמק מרכישת גולף ככל הניתן. בדקתי הכל. כולל C4. כולל 308. תראה לי כיצד ה- C4 בכל מתקרבת לגולף מבחינת האבזור, או נוחות/בהירות השימוש. סאן רוף? לא ב- C4. מסך מגע וצ'ינג'ר? לא ב- C4. נוחות? בחייך, אין מה להשוות לכסא של הגולף.

עוד לא רכשתי את הגולף, כי באמת היא היקרה. ובמשפחתי יש בכלל דיון אם לקחת רכב אחד או שניים, ואז אם שניים איזה (למשל, אני יכול להגיד שה- A3 והאוקטביה, מועמדות רציניות. אפילו הלאון FR. אבל C4? בחייך. אפילו אשתי, שלא מבינה ברכבים יותר מידי, עשתה סיבוב ב- 308 ודיווחה שהיא לא נוסעת חלק כמו הגולף, ומרגישה פחות זורמת. מצד שני, בהחלט לטעמה וגם לטעמי יפה יותר מבפנים. יש כמובן חוסר במיזוג לנוסעים מאחור, ולנו זה חשוב. לכל אחד השיקולים שלו, אבל הרכבים לא באותה ליגה. שוב, אני מסכים שהגולף יקרה. אבל היא גם נותנת יותר.

נו באמת, מילא עומר, לו משלמים בשביל לומר את השטויות האלו אבל אתה?

"מה אתה משווה את ה-C4 לגולף" עלק... מה כבר עשיתם ממנה, מינימום מאייבך. כי הגולף היא הכי יפה בקבוצה, הכי מרווחת, הכי מתנהגת, הכי נוחה, הכי משתלמת, הכי חסכונית לאחזקה, עם השוק הכי טוב, עם שמירת הערך הכי טובה, עם המנוע גיר הכי טוב והיא הכי זורמת כמובן וכו' וכו' וכו'

יש לך גולף ואתה נהנה ממנה? אני מאחל לך את כל ההנאה שבעולם ממנה, אבל אל תעשה ממנה משהו שהיא לא. היא מכונית של שמרנים בשורה התחתונה. יש אנשים שאוהבים גם דברים אחרים.

פורסם

קסנון, אני מאחל לך הנאה שלמה מכל הרכביך. הרכב שהכי אהבתי היה בכלל רובר, אחריו ה- 309, ורק אחרי זה הגולף. זה לא אומר אבל, שכיום יש למה להשוות את מה שהגולף מציעה, במחיר גבוה כמובן.

מעולם לא אמרתי שהוא הכי מתנהג או הכי בטיחותי (אפילו שבינתיים אף אחד עוד לא עבר את הציון שקיבלה במבחן הריסוק החדש). גם לא אני אמרתי שום דבר על שמירת ערך.

ירדת על התגובה שלי, אבל לא ענית אליה. גם לא שמת לב שציינתי שישנם דברים בהם ה- 308 עדיפה על הגולף, אבל ניחא.

יש ל- C4 סאן רוף? (לנו זה חשוב, אנחנו נהנים מזה בחורף ובקיץ, והילד מת על זה)

יש ל- C4 יציאת מיזוג ליושבים מאחור? (לנו זה חשוב, הילד יושב מאחורה ואנו חיים, כזכור, בישראל החמה)

יש ל- C4 גיר שקול לזה של הגולף? (חשוב לזריזות ונוחות הנסיעה)

יש ל- C4 מושבים שתומכים כמו אלה של הגולף? (חשוב לי בשל בעיות גב בעבר)

יש ל- C4 לוח נוח לקריאה ותפעול?

יש ל- C4 ציינג'ר MP3 (עם חיבור IPOD)?

יש ל- C4 מסך מגע? (לא מעניין אותי, אבל בכ"ז)

התשובה על כל השאלות היא "לא". אני מוכן לשמוע שאלות כאלה מצידך לגבי יתרונות ה- C4...

אני שוב מציין: בדקתי כל מה שניתן, ולמעט רכבים אחרים המיובאים ע"י צ'מפיון, פשוט אין תמורה זהה, גם במחיר הגבוה של הגולף. אשמח אם תעמיד אותי על טעותי, אני יותר מרוצה רכב עם שלוש שנות אחריות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הגולף מתאימה למי שרוצה רכב קומפקטי עם תחושת פרימיום (גם ביחידת ההנעה וגם באבזור ובאיכות) ומוכן לשלם על זה. ברוב הפרמטרים של תמורה היא נחותה ממכוניות אחרות - אם תרצה תמורה באותו המחיר קנה משפחתית גדולה מהדור החדש, אם תרצה יכולות דומות בתג מחיר נמוך משמעותית ה-C4 תתאים - אבל כאמור לא תתן את אותה תחושת פרימיום.

בנוגע לשנות האחריות - אתה נותן לזה יותר מדי משקל. אני לא טוען שזה לא חשוב, אבל אני חושב שזה היסטרי מדי להפטר מרכב רק בגלל שהאחריות הסתיימה. אלא רק אם נסעת עליו 150 אלף ק"מ... את הרכב אתה מכיר מיומו הראשון, יודע בדיוק אם הוא עשה או לא עשה בעיות, ואין סיבה שפתאום הוא יתחיל להתקלקל לך ברגע שהאחריות נגמרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני דיי בטוח של-C4 יש אופציה של סאנרוף בתוספת תשלום.

עדיף לא להכנס לויכוח של ה-AL4 בפעם המי יודע כמה בפורום הזה, אני באופן אישי מחבב את אופי הפעולה שלו.

לגבי המושבים, זה עניין סובייקטיבי.

כן, המחשב דרך שלה מצויין.

צ'יינג'ר? בחו"ל בטוח יש, לא יודע אם פה יש, צריך לבדוק.

ואם דיברנו על תמורה.

ב-133K מה אתה מעדיף? C4 1.6T PACK או גולף 1.6 102 DSG בסיסית?

אם אתה רוצה להשוות רמות אבזור (וגם מנועים) תשווה אותם באותה רמת מחיר.

ב-160K, גולף TSI 122 DSG ג'נריישן או סקודה סופרב 160 1.8T?

פורסם

גם ה-C4 תהיה מהנה יותר לנהיגה מהגולף שמרגישה מנותקת למדי (לא שה-C4 מצטיינת בכל הקשור להנאה מנהיגה, אבל עדיפה על הגולף)...

פורסם

למרבה הצער, לא הגולף ולא ה C4 יודעות להעניק את אותה תחושת ניהוג שאפילו הקסארה ה"עלובה" ידעה לתת בכמויות. הכל בגלל הגאים חשמליים טיפשיים ומשקל גבוה יותר. אבל לומר שהגולף מנותקת יותר מה C4, נראה לי לפחות, קצת מוזר. זאת בהנחה שתכונות הניהוג הבסיסיות של דור 5 ( אותה אני מכיר ) ו 6 דומות.

פורסם

הייתי בהשקה של גולף 6. מאוד נהניתי מ-TSI 160 כ"ס Highline. מושב ממש נוח וסביבת הנהג מפנקת. אם היו לי 175,000 וקצת יותר אימון בצימפיון מוטורס, יכול להיות שהייתי נשבר.

אבל 122 כ"ס Trendline ב-145,00? הרגשתי אז שזה יום ולילה. מושב בסדר, אבל לא מעבר לזה. אני מעדיף בסיוויק 5ד. סביבת הנהג יכול להיות איכותית, אבל לטעמי מאוד אפרורית. גם כאן העדפתי את הסיוויק 5ד. בנוסף תא מטען יותר גדול ומאורגן הרבה יותר טוב - 350 ליטר אצל גולף מול 485 לסיוויק (למי שחשוב :-) ).

• תוכן חדש...