Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 530
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בזכרון יעקב:

רכב סטיישן לבן בעל 6 מספרים ( יש מצב שסוסיתא כלשהי ) עומד תחת ערימה לא קטנה של קרשים, זבל ובוץ, ובקושי אפשר לזהות אותו

הרכב ניראה מוזנח מאוד וניראה שלא נסע כבר כמה שנים טובות

חבל

לפרטים נוספים נא לפנות בה"פ :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
מי שראה את הסרט " לעולם אל תאמר לא" ודאי ראה את הפז'ו הזאת במרדף.

אין לכם מושג כמה ריגש אותי לראות את התמונה. הרכב היה שלנו (או תאום שלו בדיוק באותו הצבע, שכיוון שאיננו מקורי אלא אנחנו צבענו, אין סיכוי שיש עוד אחד באותו צבע), המכונית הראשונה שנהגתי בה, הפעם הראשונה ששיפצתי קרבורטור תלת-לועי, הפעם הראשונה ש... (עוד כל מיני דברים). לפני כשנה הבעלים הנוכחי, אחרי שקצת טרטרנו אותו בגלל חוסר כרוני בזמן, הוציא רשיונות והעלה אותה לכביש.

וואוו. באמת מרגש.

אסף.

פורסם
בזכרון יעקב:

רכב סטיישן לבן בעל 6 מספרים ( יש מצב שסוסיתא כלשהי ) עומד תחת ערימה לא קטנה של קרשים, זבל ובוץ, ובקושי אפשר לזהות אותו

הרכב ניראה מוזנח מאוד וניראה שלא נסע כבר כמה שנים טובות

חבל

לפרטים נוספים נא לפנות בה"פ :arrow:

תמונה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

יש לי בעיה בהעברת התמונה למחשב, כי נדפקו לו כל יציאות ה- USB משום מה

אני אנסה להעביר למחשב אחר, ולהעלות אותה בימים הקרובים

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

פורד קפרי צהובה בראשון רחוב הגיתית,

האוטו היה נוסע הרבה גם למפגשים של החמש עכשיו הוא עומד כבר הרבה זמן ומחליד הרבה

פורסם

אם זה מה שאני חושב- אז אני לא חושב, שהבעלים מעוניין בפרסום- הוא אוהב את האוטו, ומתכנן לשפץ אותו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• אחראי פורום
פורסם

לא יודע למה, יש לי חולשה לטרקטורים. אולי כי זה היה הכלי הראשון שנהגתי עליו אי פעם (מושב עופר, גיל חד ספרתי).

קראתי את השם מהסמל המתכתי (אבל הספקתי לשכוח :roll: מתחיל ב-H אולי?), 5 ספרות בשלט רישוי

מקורי מפעם, עומד בכפר הראה ליד עוד כמה כלים חקלאיים ישנים ומדהימים.

אולי פעם...

____003.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בשכונת צהלה בת"א, אלפא עם כמה רקבונות אופיניים, 6 מספרים בלוחית, לא רשומה אספנות.

מרצדס נראת כאילו שופצה בצורה זולה בעשור האחרון, רשומה אספנות. בחצר בית ממול עוד כמה מרצדסים במצבי צבירה שונים. לא רחוק משם פורד טאונוס, נדמה לי, במצב ריקבון מתקדם עומדת כבר שנים למכירה (לא צילמתי)

27042009018.jpg

27042009017.jpg

27042009016.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אז ככה ,

הטאונוס... שלי ,אכן למכירה... (כמעט שנה..) נקווה שלא יהיה שנים כמו שאמרת.

המרצדס ואלה שבחצר מולה של חבר טוב , והיא/הם לא למכירה...

האלפא נרקבת לה לאט לאט , בעלים ממש לא מעוניין למכור... נכון ללפני שבוע... הוא מתכון ליצא את הרכב לשיפוץ באיטליה

ולהחזירו...

מקווה שענית לאנשים את התהיות... :)

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם
אתה מכיר את הרכב והבעלים?

אם זה קאפרי MK2 צהוב עם ריפודים צהובים/שחורים נידמה לי בפנים- אז זה אוטו של רפי, כן, אני מכיר אותו, הוא אוהב את האוטו, פשוט מסיבות כאלה ואחרות כרגע לא נוסע, ורוצה לעשות לו פחחות וצבע שוב (כבר עשה פעם, אבל לMK2 יש מחלה- דלת בגאז' הגדולה נרקבת ברמות, שלא ניתן לשפצה בסופו של דבר, בגלל זה כנראה האוטו נראה רקוב:?). שוב- אם זה האוטו הזה- הוא ממש, אבל ממש לא נטוש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא יודע למה, יש לי חולשה לטרקטורים. אולי כי זה היה הכלי הראשון שנהגתי עליו אי פעם (מושב עופר, גיל חד ספרתי).

קראתי את השם מהסמל המתכתי (אבל הספקתי לשכוח :roll: מתחיל ב-H אולי?), 5 ספרות בשלט רישוי

מקורי מפעם, עומד בכפר הראה ליד עוד כמה כלים חקלאיים ישנים ומדהימים.

אולי פעם...

הולדר 12

סביבות 1960

פורסם

יש לי תמונות אבל אני לא יודע ממש איך מעלים:roll:

האוטו צהוב ויש פס שחור על המכסה מנוע וסמל מאחורה של מוסטאנג על המגש בבגאז'

ונכון הריפודים צהוב ושחורים...

אתה מתכוון לאוטו שבראשון, בנאות אשלים רחוב הגיתית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...