Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מידה רמקולים מקדימה 5.25 ואני רוצה לקנות את המורל פולס.

ראיתי ש5.25 עולים ב120 שקל יותר (נבדק בזאפ)ממידה 6.5 של מורל פולס?

למה המחיר גבוה יותר אם מקבלים רמקולים קטנים יותר?

והאם שווה לי ללכת ולהגדיל את החור מקדימה ל6.5 וככה לחסוך לי 120 שקלים ולקבל איכות יותר טובה,ועוצמה יותר חזקה?(הגדלת החור ללא תשלום)

פורסם

למה המחיר גבוה ? למה אתה לא מזיז ת'תחת שלך מהמחשב !! (סתם בצחוק :-))

אין סיבה שהמחיר יהיה גבוה יותר - פשוט המחירים בזאפ לא מעודכנים - לך לחנות..

לשאלתך השניה - אם יש לך האפשרות להגדיל את החורים ו/או לשים טבעות ללא תוספת מחיר זה יהיה עדיף, שכן, תקבל תגובת באס יותר טובה מקדימה.

...CASKA for life

פורסם

יש גם חנויות שמוכרות את ה5.25 ביותר כסף בטענה שהוא נדיר יותר (שטויות במיץ) שתי המידות עולות אותו הדבר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אז מישהו יכול להגיד לי מה המחיר האידאלי לשתי הדגמים?5.25 וה-6.5 שאני ידע בערך כמה אני אמור לשלם?

פורסם

יש סיבה שחמש ורבע יותר יקר

חנויות קונות בכמויות את ה 6.5 ומקבלות הנחה או מידי פעם מבצעים.

ה 5.25 פחות פופולרי ולכן לא תמיד קונים אותו בכמויות שמקבלות הנחות או מבצעים.

פורסם

ההסבר שלך נכון בצורה כללית אבל כאן הוא קצת מוטעה. החנות קונה לפי דגם או ולא לפי דגם+מידה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני מכיר כמה בעלי חנויות שאמרו לי שהם אומרים ללקוחות שה5.25 יותר יקר אבל בסופו של דבר הם משלמים את אותו הסכום. מה שכן הם נוטים להיתקע ללא מידה 5.25 יותר מאשר ללא 6.5.

• תוכן חדש...