Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ולילה טוב!

ב-1 באפריל יש לי מיונים למסלול קצונה ייעודי. לא ידועים יותר מדי פרטים על המסלול או המיונים ורציתי לקבל קצת אינפורמציה.

האם כדאי ללכת לזה? האם השירות הוא איכותי? אני חרשתי את כול רחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע מספק,אשמח לכול פיסת אינפורמציה תודה מראשsmile.gif

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אהלן,

אחי הגדול עבר מסלול של קצונה ייעודית בחיל חימוש, אני יכול להגיד לך מהרשמים שלו מהמסלול שהוא היה מאוד מרוצה, המסלול היה מאוד מעניין עבורו והוא מאוד נהנה מהשירות שלו.

זה מסלול די מאתגר מאחר וכמו שהבחור מעליי ציין, עוד לפני שאתה לומד איך להיות חייל אתה כבר מתחיל מסלול של קצונה והשלמה חיילית, זה אמנם מסלול שמבחינה פיזית לא ממש קשה ואפילו די קל (בניגוד למסלול לוחם שיותר קשה ותובעני) אבל יש בו אתגרים מנטליים אחרים.

מבחינת חבר'ה, החבר'ה שמגיעים למסלול איכותיים, לא סתם הם נשלחים למסלול קצונה מהיום שבו התגייסו, ואני כותב את זה גם מההתרשמות האישית שלי מהחברים שאחי רכש במהלך המסלול, חבר'ה ברמה באמת גבוהה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אהא אוקי,חשבתי על לוגיסטיקה ושלישות אמרו לי שבשום פנים ואופן לא להגיע לחימוש האם זה נכון?יש לי דילמה מאוד רצינית אנמי חושב שאני אלך למיונים,אין לי מה להפסיד מקסימום אני אגיד לא.אבל אני עדיין אשמח לעוד מידע תודה רבה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

במהלך שירות החובה שלי הוצע לי פעמים אחדות לצאת לקצונה, ואף עברתי מבדקי קצונה בהצלחה.

הבעיה היא שהקצונה היתה לא ייעודית, ולכן השתחררתי מהצבא בדרגת סמ"ר (אם כי יש לציין שעם כמות המילואים שאני עושה, כנראה שהרס"ל כבר נראה באופק).

אני לא אומר שבכל מקרה קצונה יעודית היא דבר רע, אני רק טוען שלא הלכתי לקורס מקצועי לא קל כדי לסיים בתור קת"ח/סמב"ס/קמב"צ/WHATEVER.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...