Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי שאלה בנושא מיקום:

באוטו שלי שמתי סאב פאסיבי (מקבל את הכוח מההד יוניט בלבד) של ג'נסן 80 וואט.

התיבה עצמה היא סגורה ויש רק פורט מקדימה. הבאגאז שלי מאוד דומה במבנה שלו לזה של פיאט אונו, ואני שואל איך למקם את הסאב: שהפורט יהיה כלפי דלת התא מטען, או שצריך לסובב את הסאב ושהפורט יהיה כלפי פנים הבאגאז'. (צירפתי שירטוט על מנת להבהיר יותר טוב...

תודה לכל מי שיוכל לענות! :lol:

mikoomsab.GIF

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

הפורט נועד להוציא אוויר שהסאב דוחף... אם אתה מסובב את התיבה כאשר הפורט כלפיי מטה (זה מה שהבנתי מהציורון שלך) ונחסם ע"י הבגאז'- אוויר לא יכול לצאת ואתה בעצם יוצר מצב של תיבה אטומה (- אבל לא בדיוק...) והצליל של הסאב ישתנה... כנראה לרעה.

באיזה סאב מדובר?

פורסם

איך הבנת שהתיבה יושבת על הפורט?

אני רואה כאן שני מצבים אחד שהתיבה מאונכת למושבים האחוריים (המצב הקיים)

וזה שהוא רוצה לעבור אליו - התיבה מקבילה למושבים האחוריים.

ובאמת כמו שאמרו לך, תשחק עם זה עד שזה ישמע הכי טוב, ורק אל תשים את זה על הפורט.... :roll:

אתה חייב להפסיק עם הסמים האלה....

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

מן הסתם הסאב לא יושב על הפורט... אם הפורט חסום לא שומעים כלום...

הסאב הוא סאב פסיבי של ג'נסן מסדרת צ'לנג'ר אם אני לא טועה... סאב לבית שהגיע עם עוד שני רמקולים לוויניים קטנים...

את הקטנים האלה התקנתי מקדימה, ואת הסאב חיברתי מאחורה...

פשוט מאוד ושומעים מעולה...

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

• תוכן חדש...