Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

פרודרייב הציגו היום באופן רשמי את הסובארו אימפרזה WRC2008 שתשמש את מרקוס גרונהולם בראלי פורטוגל הקרוב.

פעמיים אלוף העולם בראלי, מרקוס גרונהולם ינהג בסובארו, בינתיים באופן חד-פעמי, בראלי פורטוגל, הסיבוב הרביעי של אליפות העולם בראלי 2009, שיערך בתחילת חודש אפריל.

כבר בשבוע בקרוב יערוך גרונהולם נסיעת מבחן ראשונה בווילס ולאחר מכן יעבור להמשך אימונים בדרום-ספרד.

מכונית הסובארו אימפרזה WRC2008 זהה כמעט לחלוטין לזו ששימשה את פטר סולברג וכריס אטקינסון בעונה שעברה ותהיה צבועה בצבעי משרד התיירות הפורטוגזי .

השינוי העיקרי שאותו עברה המכונית נמצא במתלים, שם הוחלפו בולמי הזעזועים וכעת מורכבים ברכב בולמים מסוג OHLINS .

לאחר שאליפות העולם התעוררה מעט עם הפודיום של פטר סולברג בקפריסין, זו בהחלט תוספת מבורכת ל-WRC ולנו, חובבי הראלי נותר רק לקוות כי זו לא הופעה חד-פעמית.

משהו בפנים אומר לי שלפחות בקיץ, בראלי פינלנד נזכה לראות אותו שוב.

דובי

Prodrive_Impreza_WRC2008.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

במהלך סופ"ש האחרון, בזמן שאנחנו התחרינו בלכיש, מרקוס גרונהולם המשיך בהכנות שלו לקראת ראלי פורטוגל, יחד עם מדס אוסטברג.

השניים בילו את סוף שבוע בווילס, על שבילי עפר, בעיקר בכדי שגרונהולם יסתגל לסובארו ויוריד חלודה .

גרונהולם יזנק לראלי פורטוגל במכונית מס'-15, לצידו של מדס אוסטברג.

שניהם מקבלים את השירות לראלי מפרודרייב כמובן .

דובי

00030_00031.jpg

00030_00030.jpg

פורסם

תודו שחיכיתם והתגעגעתם .

עכשיו יש גם וידאו מהמבחן שערך גרונהולם היום בספרד -

http://www.youtube.com/watch?v=8IXQfvoib7Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כל הכבוד לסבסטיאן לואב ויש לי הרבה כבוד והערכה כלפיו, אליפות העולם בראלי פשוט חייבת ניצחון של מישהו נוסף, מישהו שיעורר מעט עניין ומי יותר טוב ממרקוס גרונהולם במדי סובארו ?

דובי

פורסם

תודה על העידכונים. בהחלט נהיגה מרשימה - פשוט תענוג לראות את הרכבים האלה במקום שאליו הם שייכים.

בכל אופן, כששומאכר היה האלוף הכמעט קבוע בפורמולה, עדיין היה עניין. למה שפה יתחיל לשעמם גם אם לואב ימשיך לנצח? תמיד מעניין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לואב לא בלחץ שגרונהולם בסביבה,

תוספת מבורכת ועניין? אני מסכים,גרונהולם נהג יותר טוב ובהרבה מחבורת נהגי פורד? אני מסכים

הערך המוסף של טיב הרכב על זה אין עוררין.

סיטרואן C4 יותר טובה מסוברו, אין מה לעשות, זאת עובדה.

שבת שלום

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אני לא זוכר שראיתי את סבסטיאן לוא באי פעם בלחץ וזה מה שעושה אותו אלוף כזה (אגב, את שומאכר כן זכינו לראות בלחץ ועושה טעויות אפילו) .

מבחינת אליפות העולם בראלי (ולא מבחינת אלו שאוהבים את לואב...:wink:) חייבים, פשוט חייבים קצת יותר לחץ בצמרת ועניין, כי עד כמה שראלי מאד ויזואלי לצפייה, העניין של הקהל באיזה שהוא שלב עשוי להיעלם .

דובי

• תוכן חדש...