Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך את עזרתכם.

מדובר בג'אסטי 93 ידנית, מנוע 1000 שלאחר כיבוי המנוע, הוא ממשיך "לפעול חלקית" במשך כמה שניות.

לפעול חלקית הכוונה כמה קרטועים ואז נכבה או שהוא ממשיך לפעול עוד כמה שניות בסל"ד סרק רגיל לחלוטין וכו'

פורסם
דור שלום רב !

יש לבדוק אפשרות שהסלד גבוה מדי.

בברכה

צביקה

יתכן גם שילוב עם חום מנוע גבוה וכיוון הצתה לא נכון, כל אחד מהגורמים האלה לחוד ושלושתם יחד יכולים לגרום לתופעה הזו.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גילעד שלום רב !

הבחור גר ביבנה, ביצע אצלי נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור, נתגלה , שהרכב נוסע תקופה די ארוכה עם תרמוסטט תפוס במצב פתוח, דבר החייב נסיעה ממושכת עם צוק משוך, במנוע קר בבוקר,וגם במשך היום.

הקרבורטור טופל, התרמוסטט הוחלף לחדש, הרכב מגיע מהר יותר לטמפרטורת עבודה, אך הצטברות פיח, סלד כנראה מעט גבוה, וכוון הצתה, הזקוק לשנוי קל , תפתור זאת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נו אז הנה הפתרון :-).

אני חייב לציין שאחרי שדיברתי עם צביקה בטלפון (הייתי סקרן לגבי האיש והאגדה), אני בטוח שמדובר באדם אדיב נעים ומקצועי, עם המון אהבה למה שהוא עושה והלוואי והיו לנו בארץ יותר אנשי מקצוע מסוגו.

לאנשים כאלה אני מוכן לשלם כמו שצריך, ולסמוך עליהם בעיניים עצומות, ולדעת שקיבלתי הכי טוב שיש בתמורה לכספי.

ישר כוח צביקה!

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

שלום רב !

תודה לגילעד על הפרגון.

הפרגון הוא הדדי, אני בלי שנפגשתי בעבר עם הבחור המתגורר כעת לצרכי עבודה באירלנד הרחוקה, התרשמתי לטובה מבקיאותו

הרבה בנושא הרכב, ומתברר שהבחור צעיר בן 25 בלבד, ועם ידע מרשים ועם מוח אנליטי של אדם שהוא כפול מגילו, שהטריח את עצמו והתקשר לנייד שלי, מאירלנד הרחוקה, וחילקנו אחד לשני מחמאות.

אני שכנעתי אותו לחזור ארצה, נתתי לו להבין שאין לו מה לחפש שם, גם לא עבודה, והצעתי לו עבודה בתחום הידע שלו הנדסאי רכב, ונראה לי שהוא יעשה חייל בארץ.

אם אצליח להחזירו ארצה זהו יהיה שכרי, כמובן שהוא הוזמן לשתות קפה אצלי.

גלעד חזור ארצה, המוסכים בארץ משוועים לידים עובדות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
נו אז הנה הפתרון :-).

אני חייב לציין שאחרי שדיברתי עם צביקה בטלפון (הייתי סקרן לגבי האיש והאגדה), אני בטוח שמדובר באדם אדיב נעים ומקצועי, עם המון אהבה למה שהוא עושה והלוואי והיו לנו בארץ יותר אנשי מקצוע מסוגו.

לאנשים כאלה אני מוכן לשלם כמו שצריך, ולסמוך עליהם בעיניים עצומות, ולדעת שקיבלתי הכי טוב שיש בתמורה לכספי.

ישר כוח צביקה!

גילעד

שלום רב !

תודה לגילעד על הפרגון.

הפרגון הוא הדדי, אני בלי שנפגשתי בעבר עם הבחור המתגורר כעת לצרכי עבודה באירלנד הרחוקה, התרשמתי לטובה מבקיאותו

הרבה בנושא הרכב, ומתברר שהבחור צעיר בן 25 בלבד, ועם ידע מרשים ועם מוח אנליטי של אדם שהוא כפול מגילו, שהטריח את עצמו והתקשר לנייד שלי, מאירלנד הרחוקה, וחילקנו אחד לשני מחמאות.

אני שכנעתי אותו לחזור ארצה, נתתי לו להבין שאין לו מה לחפש שם, גם לא עבודה, והצעתי לו עבודה בתחום הידע שלו הנדסאי רכב, ונראה לי שהוא יעשה חייל בארץ.

אם אצליח להחזירו ארצה זהו יהיה שכרי, כמובן שהוא הוזמן לשתות קפה אצלי.

גלעד חזור ארצה, המוסכים בארץ משוועים לידים עובדות.

בברכה

צביקה

תיקון קל: לא הנדסאי, אבל זה החלום שלי ובתוכניות שלי.

גילעד

Get a room! :lol::lol::lol:

פורסם

ניסיתי להחזיק את עצמי. נכשלתי, אני יותר חזק ממני. :twisted:

• תוכן חדש...