Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין כמה כלים הם יצליחו למכור פה, אם בכלל.

ואם אתה אומר שהמחיר לא זול אז באמת שלא נראה לי שיצא משהו מהרכבים האלו.

פורסם

מעניין כמה תעלה הרובר MGF הסינית...

אני מעריך שכל מחיר מתחת ל- 140K יהפוך אותה ללהיט במונחי מכוניות ספורטיביות...וגם זה בהנחה שהאמינות לא תהיה נמוכה יותר משל הרכב המקורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדברי מנכ"ל החברה דורי מנור, עדיין מוקדם לדבר על מחיר אך זה לא צפוי להיות זול כפי שניתן לחשוב. ה-MG550 תתחרה ישירות בטובות שבמשפחתיות הגדולות, אך לדבריו, יתרונה יהיה רמת האבזור הגבוהה ביחס למתחרים הכוללת ריפודי עור, מערכת מולטימדיה וכו' כולל 6 כריות אוויר ובקרת יציבות אלקטרונית. רוכשי הרכב צפויים ליהנות מ-3 שנים אחריות מלאה.

לא הייתי נוסע בפחיות האלה.

ובמיוחד לא במחירים שהן ימכרו בארץ.

פורסם

ראיתם מה אמרו שם?

"האיכות והטכנולוגיה הדהימה אותנו"

...המכוניות הסיניות יקרצו גם ללקוחות פרטיים, אשר יופתעו לטובה מרמת האיכות, הגימור, האבזור והבטיחות.

איכות? בטיחות? טכנולוגיה? :roll::sissies:

פספסתי משהו?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אהבתי דווקא עיצוב לא רע בכלל מישהו יודע מה המחירים איכות וכדומה?

עדיין לא ידוע, היא תשווק פה בינואר 2010.

פורסם

את האמת זה האוטו הסיני הראשון(ROEWE 550) שקיבל 5 כוכבים במבחן ריסוק סיני.

האוטו גם נוסע לא רע, אבל נראה לי שבידוד רעשים לא קיים שם.

מה שמפחיד אותי זה שROVER לא היה רכב אמין במיוחד לפני שהסינים קנו אותו, לא נראה לי שאצל סינים הוא יהפוך לאמין במיוחד.

הרכב אבל יפה מאוד..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

חבר'ה, אם הם הצליחו למכור פה CHEVROLET AVEO, OPTRA אז למה אתם חושבים ש-MG550 לא ימצאו את הקונים שלה? להזכירכם, גם CHEVROLET OPTRA SPORT נמכרה פה בכמה עשרות יחידות, אז אין סיבה ש-MG לא ימכרו מספר דומה, או גדול יותר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קוראנים והסינים, זה לא בדיוק אותו הדבר.

אני לא היתי קונה את הרכב עד לא היתי בטוח שהוא לא יתפרק ברגע שתיגמר האחריות.

חוץ מזה במדינה שלנו עוד ידרשו עליו מחיר כמו של טויוטה קאמרי.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...