Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

גרסת הליסינג של פוקוס 2009 מגיעה עם רדיו דיסק שאינו יודע לקרוא mp3.

כמה אנשים אמרו לי שיש כניסה aux בתא הכפפות, אבל דיברתי עכשיו עם המחלקה הטכנית של דלק מוטורס, והם אמרו שאין בגרסאות הליסינג aux בתא כפפות... הייתכן? הם סתם לא מבינים מהחיים שלהם?

במדה ואכן אין aux, האם ניתן להתקין רדיו דיסק חיצוני ללא הוצאת הרדיו דיסק המקורי (הוא built-in בקונסולה) איפשהו ברכב? אם כן, מהם המקומות המומלצים? (ולא בתא ככפות - אני צריך את המקום)

תודה !!

פורסם

אתה לא חושב שזה יהיה יותר פשוט עם תפתח את התא כפפות ותבדוק עם יש לך שמה AUX או לא??

בקשר למה שנאמר לך מהמחלקה הטכנית של דלק מוטורס,למה אתה קובע שהם לא יודעים כלום מהחיים שלהם?

הם כנראה יודעים יותר ממך על הרכב.

בקשר להתקנת רדיו דיסק,אתה יכול לגשת למתקין ולהתקין רדיו דיסק חדש במקום המובנה של הרכב בעזרת מתאם פלסטיק שבעצם מחליף את האיזור של הרדיו דיסק המובנה של הרכב ובכך יוצר לך מקום שבוא תוכל להתקין את הרדיו דיסק וכשתצטרך להחזיר את הרכב תוכל להחזיר הכל לקדמותו.

מקווה שעזרתי.

פורסם
אתה לא חושב שזה יהיה יותר פשוט עם תפתח את התא כפפות ותבדוק עם יש לך שמה AUX או לא??

בקשר למה שנאמר לך מהמחלקה הטכנית של דלק מוטורס,למה אתה קובע שהם לא יודעים כלום מהחיים שלהם?

הם כנראה יודעים יותר ממך על הרכב.

בקשר להתקנת רדיו דיסק,אתה יכול לגשת למתקין ולהתקין רדיו דיסק חדש במקום המובנה של הרכב בעזרת מתאם פלסטיק שבעצם מחליף את האיזור של הרדיו דיסק המובנה של הרכב ובכך יוצר לך מקום שבוא תוכל להתקין את הרדיו דיסק וכשתצטרך להחזיר את הרכב תוכל להחזיר הכל לקדמותו.

מקווה שעזרתי.

היי,

אין לי עוד את הרכב. ברור שאם היה לי הייתי בודק בעצמי (:

ואני לגבי מה שאמרו לי במחלקה הטכנית - פשוט מישהו אמר לי שיש לו פוקוס 2009 מליסינג, ויש לו aux בתא כפפות. אז למי להאמין?

פורסם
אני הייתי בוחר לא להאמין לאף אחד ופשוט לחכות עד שתקבל את הרכב ולבדוק לבד האם יש או אין.

העניין הוא שזה אחד השיקולים שלי האם בכלל לבחור בפוקוס או ב-i30.

אם בפוקוס אין בכלל אפשרות לשמוע mp3, ואין כניסה aux, אז רבים הסיכויים שאבחר ב-i30...

פורסם

האם הרדיו בפוקוס הוא רק רדיו או שהוא אחראי גם על מיזוג אוויר, מחשב דרך וכו'?

אם הוא רק רדיו, הייתי רוכש מאי-ביי מתאם לרדיו 1 DIN ובגמר החוזה מחזיר את הרדיו המקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם הרדיו בפוקוס הוא רק רדיו או שהוא אחראי גם על מיזוג אוויר, מחשב דרך וכו'?

אם הוא רק רדיו, הייתי רוכש מאי-ביי מתאם לרדיו 1 DIN ובגמר החוזה מחזיר את הרדיו המקורי.

איתמר.

הרדיו דיסק הוא רק רדיו לא קשור בכלל למיזוג. למעשה הוא לא קשור לכלום

IMG_6284.JPG

IMG_6285.JPG

פורסם

אהלן,

ברוב גרסאות הפורד פוקוס הנמצאות בענף הליסיניג, רמת האבזור היא הנמוכה ביותר ולכן אין יציאת AUX בתא הכפפות.

עם זאת, כן אפשר לרכוש מסגרת התאמה ל-1DIN, בארץ זה עולה בסביבות ה-400 שקל.

כמו כן, תצטרך לקנות מתאם כבילה בכדי לא לחתוך את הכבילה הקיימת בחיבור המערכת. המתאם עולה בסביבות ה-100 שקלים.

בהצלחה :-D

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם
הרדיו דיסק הוא רק רדיו לא קשור בכלל למיזוג. למעשה הוא לא קשור לכלום

אם כבר משתמשים בתמונות שלי אני אגיב :lol:

הרדיו דיסק באמת לא קשור לכלום, אבל:

1. בצמה מקורית מתח מסופק קבוע לרדיו וכיבוי הרדיו מתבצע ע"י התקן שנקרה CAN-BUS.

הוא "קורא" את מצב הרכב (מונע או לא), מצב של דלתות (פתוחות או סגורות) ומצב האורות.

2. הקשר הנוסף זה שעון, אך אפשר להסתדר ללא שעון.

3. יש בפוקווס 2008/9 כניסה AUX התא כפפות.

• תוכן חדש...