Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה הגיוני golf GTI vs sti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לWRX הנוכחית 230 כוח סוס.

שימו לב איך ויקי אומרת בתחילת הכתבה שהיא מציגה את המכוניות "לWRX 230 כוח סוס, אך היא כבדה יותר"

ואז שהיא מתחילה לנהוג בה היא אומרת "לסובארו 230 כוח סוס אז יש לה יתרון גדול ביחס כוח\משקל".

פורסם

למה יש לי הרגשה שאם היו משווים את הגולף GTI לאיבולושין X התוצאות היו שנות לטובות יפן :roll:

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

ההרגשה שלך נכונה, גם השוואה לאסתי היתה מביישת את הגולף, מצד שני השוואה כזו היא לא לעניין.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
למה יש לי הרגשה שאם היו משווים את הגולף GTI לאיבולושין X התוצאות היו שנות לטובות יפן :roll:

גם אם היו משווים לSTI יפן היתה מנצחת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למה יש לי הרגשה שאין לך מושג שלא ניתן להשוות את הWRX לאיבו. הWRX מקבילה לגרסת הראלי ארט של מיצובישי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האם ניתן להשוואות בין הS3 - לSTI/ איבולושיןX ?

כי נראה לי שהיא יותר טובה מהגולף GTI והיא נוטה יותר לקטגוריה של היפניות.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
.... כי ברור שלSTI יש יותר כוח, ס-100 בפחות זמן מהGTI

אחיזה יותר טוב מהGTI....

זה מבחן ישן ואני כבר לא זוכר אותו,

אבל כיצד הגעת למסקנה שלסובארו יותר אחיזה מאשר לגולף ??

דני G.

פורסם

כמו שנאמר מעלי- הפוך גוטה, הפוך! דווקא בכביש רטוב היתרון של רכב כפול הנעה מתעצם.

בנוגע לאיוו X - טופגיר, כמו מגזיני רכב רבים טוענים שהאיוו מלבד היותה רכב איכותי יותר ה STI וגם בעל התנהגות עדיפה, במדידות במסלול היא דווקא יצאה כשידה על התחתונה אל מול ה STI וזאת בגלל יחס הספק/משקל נמוך. גירסאות ה FQ הן כמובן אופרה אחרת לגמרי.

פורסם
כמו שנאמר מעלי- הפוך גוטה, הפוך! דווקא בכביש רטוב היתרון של רכב כפול הנעה מתעצם.

בנוגע לאיוו X - טופגיר, כמו מגזיני רכב רבים טוענים שהאיוו מלבד היותה רכב איכותי יותר ה STI וגם בעל התנהגות עדיפה, במדידות במסלול היא דווקא יצאה כשידה על התחתונה אל מול ה STI וזאת בגלל יחס הספק/משקל נמוך. גירסאות ה FQ הן כמובן אופרה אחרת לגמרי.

הפוך על הפוך גוטה- למה רכבי שטח נהנים מעבירות טובה יותר בזכות הנעה לכל הגלגלים?

ככל שתנאי האחיזה יורדים (מסלול רטוב), להנעה כפולה יש יתרון.

4 גלגלים במקום 2 מורידים את הכוח לכביש- סיכוי נמוך יותר לאיבוד אחיזה וכשזה כבר קורה, הכל מאוזר יותר (במקום תת היגוי תחת כוח בגולף או בכל הנעה קדמית).

ובקשר להשוואת הנינג'ות דור אחרון- רוב המגזינים בעולם וביניהם הבריטיים מעדיפים את האיבו.

"הילוך חמישי" השוו בין איבו SST ל-STI ידנית, ועוד במסלול סטייל ג'ימקאנה...ממש שטח המחיה הטבעי של המכוניות האלו.

אם רוצים להשוות ביצועים, משווים בין STI לאיבו ידנית. ה-FQ לא קשורה והביצועים שלה קיצוניים עוד יותר.

אני חושב שה-SST נותן לאיבו ערך מוסף כולל פניה לקהל יעד קצת שונה, אבל זה פוגע לעיתים בביצועים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

סתם רק בשביל שתדע, שאם היו משווים בין הGTI לבין הSTI אז הGTI לא הייתה "עומדת" עם הSTI.

ועוד דבר, בהשוואה האחרונה שעשו בטופגיר בין האיוו לבין הSTI האחרונות, במבחן המסלול, הSTI ניצחה בשניה או שתיים.

ועוד דבר, אני חייב להגיד שגירסת הFQ של האיוו עם ה360 סוסים, פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה.

פורסם
לא מבין למה במסלול רטוב אין יתרון ל 4*4?

רמת האחיזה בכביש לא מסתכמת באם האספלט יבש או רטוב.מצע האספלט/איכות הסלילה חשובים לא פחות.זאת הסיבה שיש רכבים ספורטיבים שאוחזים את כבישי אירופה בצורה מוחלטת ומשעממת וכשמגיעים לאספלט ישראלי טיפוסי דל אחיזה התמונה שונה לחלוטין.

ככל שהאספלט ברמה יותר ירודה(כמו בארץ) היתרון של ההנעה הכפולה יבוא יותר לידי ביטוי ולהיפך.

אני כלל לא בטוח שכביש ישראלי יבש אוחז יותר טוב מכביש בריטי רטוב וסלול למשעי.

אני די בטוח שהיתרון(גם ברטוב וגם ביבש) של ה-GTI לא היה נשמר על כבישי ארצנו הגרועים.

חוץ מזה בשנים האחרונות הפער המכריע באחיזה שהיה לרכב עם הנעה כפולה ביחס לרכב עם קדמית או אחורית הצטמצם(כתוצאה מכניסתם של כל מיני בקרות אלקטרוניות משוכללות,דיפרנציאלים מתוחכמים ועוד כמה חרטות:hihi:).

turboy

• תוכן חדש...