Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי ניסאן אלמרה 2002 מהחברה , יום למחרת התחילה בעיה שהאוטו לא רצה להניע, לאחר הזמנת טכנאי הוא העלה לי את הטורים באוטו והאוטו התניע, חזרתי לחברה והכניסו אותו למוסך, בקיצור התגלה כי בגלל בעיה בסעפת הלך המחשב , החליפו לי את המחשב למחשב משופץ.

אחרי שבועיים שיש לי את האוטו אני נתקל לפעמים במקרים שהאוטו ננעל על הילוך שני ולא מעלה הילוך ומגיע לסל"ד של 4500.

עזרתכם בבקשה.

פורסם

למיטב זכרוני, אחד החיישנים (נדמה לי שחיישן סיבובי המנוע) נמצא ליד המצבר. קרה לי כבר שהמצבר הזדקן, התחיל לפלוט אדי חומצה, והרס את החיישן ואת הקונקטור שלו. המחשב הכניס את המנוע ל"מצב חרום" - הילוך שני קבוע - כי אין לי מושג מתי להעביר הילוך.

מוסך מורשה של ניסאן יכול להתחבר למחשב ולאתר את הבעיה בשניות. בהצלחה

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

אדון נכבד,

פתיחת מצערת לצורך הנעת הרכב לא פותרת את הבעיה. לדעתי לפי הסימפטום שתיארתה מנוע צעדים למעבר אויר עוקף לסרק נתפס כתוצאה מחדירת מים כשמנוע צעדים נתפס גורם לכשל של המחשב (נשרף).

הגיר שלך נכנס לחירום , האם נדלקת נורת תקלות

פורסם

לא נדלקת שום נורית.

האם יכול להיות שהמחשב שהם החליפו גם דפוק וגורם לבעיה הזו?

אני רוצה להחזיר את זה מחר למוסך אבל אני רוצה להבין מה התקלה כי עדיין האוטו אצלי שבועיים ואני לא רוצה שתהיה תקלות בהמשך.

תודות לכם!

פורסם

יכול להיות. כנס למוסך מורשה, יש להם סורק של ניסאן מקורי וניתו לבדוק יותר לעומק מה גורם לבעיה בגיר שיש לך.

• תוכן חדש...