Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער שלא עניתי, הייתי בחופש סופ"ש האחרון.

1) אני הגעתי לחברה אחרי שהלכתי לאלבר , במקרה שלך שלמה SIXT , והפקידה הראתה לי במחשב איפה היה הרכב.

2) שלמה SIXT לא מטפלים במוסכי רשת של היבואנים אלא במוסכים שלהם, ואין פיקוח ורישום על החלקים שהם מכניסים לרכבים , ואני לא אתפלא אם אלו חלקים לא מקוריים אלא תחליפיים סינים זולים שצריכים להחזיק מעמד עד סוף תקופת הליסינג.

3) כתבו לך לפני, לשלמה SIXT יש מגרשים מסודרים שלהם. הרכבים הטובים עוברים למקורבים, הפחות טובים למכירה לציבור הרחב, לא רוצה לייאש אותך , אבל ה"דרעק" הולך לסוחרים, והם מטפלים בהם, אני קורא מה עובר עליך ונזכר מה היה לי לפני כמעט 10 שנים. אחד לאחד, ואני לא מקנא בך, אני יודע בדיוק איזו הרגשה מגעילה זו.

ברור לך שכל ההיסטוריה משוכתבת ברגעים אלה, ומה שתקבל אלו לא הטיפולים האמיתיים. עצם העובדה ששלמה SIXT לא משתף איתך פעולה מחשידה מאד, זה אומר שכנראה משיהו שם קיבל הרבה כסף להסתיר ממך את המידע.

משהו לא ברור לי, הרכב עבר לבעלותך ? אם כן, זכותך לגשת לשם ולקבל היסטוריית טיפולים, אתה הבעלים.

תנסה איכשהו להגיע למשרדים שלהם, וכשתגיע לאחת הפקידות , תעשה כמוני, תעמוד מול המסך, ואחרי שמקלידים את מס' הרכב תראה בפרטי החברה החוכרת את השם והכתובת. משם להגיע לקצין הרכב בחברה זה פשוט.

בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

וואו...

היום ראיתי שם טיוטה קורולה 2007 במחיר טוב, הם אמרו לי שזה מליסינג פרטי של אלבר

80K ק"מ

אז מה הכל בלוף ?

הם אפילו הסכימו לחתום על טופס גילוי נאות.

מה אתם מציעים להתרחק מישם ? הבנתי שזו רשת עם מספר סניפים ניראו לי אמינים

באסה....

זו פעם ראשונה שאני קונה רכב משומש עד עכשיו היה לי ליסנג מהעבודה.

פורסם

למה אנשים הפסיקו לקנות מכוניות מאנשים פרטים?

מה הקטע עם המגרשים? כי המכוניות שם נראות כמו חדשות? 90% מהמכוניות שם הם אחרי צבע ופחחות.

למה לא לחפש מלקוח פרטי שהרכב אצלו כמה שנים ,יכול לענות לך על כל שאלה שרק תרצה במקום סוחר שמנסה רק להסתיר.

לא שמפרטי אי אפשר ליפול אבל הסיכוי נמוך יותר. גם רואים לרוב את הבנאדם שנהג על האוטו שזה יתרון גדול.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

לפרטי צריך לשלם במזומן. במגרשים אפשר בתשלומים, הם יותר לחיצים מבחינת הנחות ואם זה מליסינג אז זה גם 15 אחוז יותר זול. כנראה שלרוב הרוכשים זה מה שחשוב ברכישת רכב יד שניה.

פורסם

אני מוכן לתת לך דוגמא אישית.

לי אין אפשרות כרגע לקנות רכב שערכו מעל 20 אלף ש"ח.

אני יודע שאני אוכל לעמוד בתשלומים חודשיים של 700-800 ש"ח על רכב, אבל אין לי אפשרות למשל לשים 50 אלף במזומן.

מגיעה חברת הליסינג ואומרת לי - במקום שתשלם 20 אלף ש"ח ותוציא אח"כ את הכסף על תקלות שונות, בוא קח גרנדה פונטו 2008 ב-60 תשלומים שווים.

אני מקבל את הרכב עם שקיפות של הטיפולים, מוריד עוד כמה אלפים מהמחירון (כי החברה רוצה לגלגל את הרכב הלאה) והופס - יש לי רכב 2008 במקום אחד של שנת 2002.

הסיבות היחידות שבגללן שווה לרכוש רכב פרטי הן אבזור בטיחותי טוב יותר, אבזור פנימי מפנק יותר וק"מ נמוך יותר.

אבל בשביל זה - צריך הרבה יותר כסף (כמעט 20 אלף יותר במקרה של הפונטו, למשל).

פורסם

האם כל רכישת רכב מאדם פרטי חפה מסיכונים? האם אין בעלים פרטיים שקרנים וזייפנים? לצערנו, ודאי שיש.... לידיעתכם, לרכישת רכב מסוחר/ליסינג יש יתרונות רבים מעבר לעניין המימון (שאגב, ניתן להשיגו ישירות מהבנק גם ברכישת רכב מאדם פרטי) כדוגמת נוחות רכישה (לא צריך להיתזז ממוכר למוכר), קלות רבה יותר בהפחתת מחיר (הם מוכנים אוטומטית לרדת בכ-10%) ולא פחות חשוב - הגנות רבות שהחוק מעניק לגבי רכישה מעוסק להבדיל מרכישה מאדם פרטי, כדוגמת חוק מכירת רכב משומש (זכאות למידע וגילוי נאות), 2008.

פורסם

אישית אני נמנע מקנייה מסוחרים של רכב ליסינג מ"יד ראשונה" וקונה רק מחברת הליסינג עצמה.

לדעתי הן התנהלות חברת הליסינג, והן התהלות הסוחר מעוררים חשד מאד כבד.

לדעתי גם שלמה SIXT אינה פטורה במקרה שהיא מעלימה עין מכך שסוחרים שהיא מוכרת להם כלי רכב מזייפים את מד הקילומטראז' בכך שהיא עוזרת להם בהעלמת המידע מהלקוח הפוטנציאלי.

במקרה של צורך בתביעה משפטית הייתי תובע הן את הסוחר והן את חברת הליסינג ותובע פצויים על ביטול זמן גם אם הכסף הושב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
האם כל רכישת רכב מאדם פרטי חפה מסיכונים? האם אין בעלים פרטיים שקרנים וזייפנים? לצערנו, ודאי שיש.... לידיעתכם, לרכישת רכב מסוחר/ליסינג יש יתרונות רבים מעבר לעניין המימון (שאגב, ניתן להשיגו ישירות מהבנק גם ברכישת רכב מאדם פרטי) כדוגמת נוחות רכישה (לא צריך להיתזז ממוכר למוכר), קלות רבה יותר בהפחתת מחיר (הם מוכנים אוטומטית לרדת בכ-10%) ולא פחות חשוב - הגנות רבות שהחוק מעניק לגבי רכישה מעוסק להבדיל מרכישה מאדם פרטי, כדוגמת חוק מכירת רכב משומש (זכאות למידע וגילוי נאות), 2008.

אני חושב שיש פה הרבה עניין פסיכולוגי, רשמת יתרונות רבים,אני חושב שהיתרון היחיד הוא ללכת בבוקר ולצאת עם רכב עוד באותו היום, כל השאר לפי דעתי אלו רק חסרונות ולא רק חסרונות,אלה חסרונות שיתגלו כקריטיים בעתיד הקרוב או הרחוק,והזול ייצא יקר עד מאוד.

שוב זה גם תלוי ברכב עצמו וגם מה עבר עליו,לפי דעתי : סובארו או טויוטה או ניסן או כל תוצרת יפנית,מליסינג זה לא כ"כ נורא כי הרכבים האלה אמינים מאוד המנועים והגירים ויסבלו התעללויות, אבל יש רכבים אחרים שאם לא תתיחס אליהם יפה,הכל חוזר אליך כמו בומראנג.

שלא נדבר על כל עניין המשחק עם הקילומטראגים בשעונים,העלמת מידע של בדיקה ועוד ועוד,ואני לצערי יודע מה אני אומר כי עבדתי תקופה באוטוסנטר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...