Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי חיפושית 73 , נוסעת מעולה ונראת טוב.

בזמן האחרון חשבתי לעצמי איך אני יכול לשפר אותה מבחינת כוח וביצועים עד כמה שאפשר מהמכלול הקיים.

חשוב לציין שאני לא רוצה בנתיים להחליף מנוע אלא להשאר על המנוע הקיים . התקציב שלי לשיפור הזה נע בין 3000 ל 7000 שקל בערך . חשוב שאני רוצה לשפר רק את הביצועים והכוח שלה .

תודה מראש עידו.

פורסם

טעית במקום, להבא פרסם באוף טופיק.:-)

ועכשיו לעניין, האם הרכב עבר יישור קו? הכל תקין?

דבר ראשון תביא את הרכב למצב נסיעה כאילו חדש תחליף כל מה שצריך, תתחיל מצמיגים ובולמ"ז.

ותזכור אתה מדבר על חיפושית 73' לא איביזה קופרה, אל תצפה להרבה.

פורסם

תודה על התגובות .

עכשיו בקשר לצמיגים אני אחליף + בולמים ,אני מקווה כבר שבוע הבא.

בקשר לשאלה שלך איך האוטו נוסע חשוב להגיד שהוא נוסע מעולה.

אחרי שהחפלתי את הבולמים והצמיגים לאן אני עוד יכול להמשיך להתקדם? מבחינת כח ומהירות עד כמה שאפשר כמובן

פורסם

יש הרבה אפשרויות לשיפור חיפושיות...תתחיל ממערכת מתלים עצמאית לכל גלגל(מודרנית)

ואם מדברים על שיפורי מנוע אתה יכול להגדיל את הצילנידרים לנפח של 1900 לשים קרורטורים כפולים וקאמשפט חם שזה ייתן לך מה שאתה מחפש..120-130 כ"ס לפי דעתי זה מספיק לחיפושית...אני בדיוק באותו מצב כמוך אם תרצה תבוא מחר למפגש חיפושיות ברמת גן תראה דברים יפים זה מתחיל בארבע וחצי

• תוכן חדש...