Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד העריכות הכי גרועות שראיתי בחיי, הגרשתי לרגע שאני על סמים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
הגרשתי לרגע שאני על סמים

את האמת, יוצרי הסדרה הזו הם על סמים וגם חלק מהשחנים, אז הם רצו להעביר את ההרגשה לצופים

הצליחו...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אחד העריכות הכי גרועות שראיתי בחיי, הגרשתי לרגע שאני על סמים

התכנית הזאת ברמה כל-כך ירודה שנראה שהתחפושות שהם השכירו או קנו מהוות את ההוצאה הכי גדולה של התכנית.

זה כל כך גרוע שזה כבר מבזה.

GS300.

פורסם
התכנית הזאת ברמה כל-כך ירודה שנראה שהתחפושות שהם השכירו או קנו מהוות את ההוצאה הכי גדולה של התכנית.

זה כל כך גרוע שזה כבר מבזה.

רואים שלא ראית את כל הסדרה או שלא הבנת כלום כי אם כן היית מבין למה הם מחופשים ככה והכל נעשה ככה.

סידרה גאונית, זה בכלל לא קשור להוצאות שהיו להם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...