Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, חבר המליץ לי לפנות לפה.

אז ככה, שבוע שעבר עברתי טסט ראשון.

שילמתי אגרה על הרישיון.

התקשרתי לסוכן ביטוח של אבא שלי, אמר לי שביטוח צעיר עולה 6000 שקל.

האוטו שיש לנו הוא פורד קונקט שנת 2004.

הסוכן אמר שאני חייב ביטוח חובה + מקיף\צד ג'.

אמרתי לו שאני צריך רק ביטוח לנהג צעיר, הוא אמר לי שאני חייב לעשות חובה ומקיף\צד ג'.

ומכאן אני שואל אתכם, האם אני חייב לעשות את מה שהוא אמר? ביטוח חובה ועוד את שאר השטויות?

ועל איזו חברת ביטוח אתם ממליצים לי? (לא יקרה)

תודה רבה לכם.

פורסם

ביטוח חובה כשמו הוא - חובה.

ושאר ה"שטויות" הם ממש לא שטויות ויכולים (ואמורים) לחסוך לך הרבה (מאוד) כסף במקרים של חו"ח תאונה.

בקיצור,לעשות.

פורסם

נהגים חדשים זה ככה.

כשאני הלכתי לעשות ביטוח, זה התחיל מ-5000 ש"ח ונגמר ה-11 אלף ש"ח.

חברות ביטוח רוצות לשמור על עצמן, במיוחד כשמדובר בנהגים חדשים.

אז תגיד תודה שזה המחיר ולא יותר.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ביטוח חובה חייב לעשות אלא אם כן אתה רוצה שלילה(ואני יודע שלא) בכל מקרה אתה חייב לעשות גם את שאר הביטוחים

מכיוון שאם במקרה קרה לך משהו פגעת במישהו או ברכב של מישהו יהיה לך כיסוי ואם לא תעשה תאמין לי שתצטער על היום שנולדת (חס וחלילה).

6000 שקל זה לא מוגזם בכלל כולל מקיף וצד ג'.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

עדיף לך לעשות את ביטוח צד הג' ואפילו את המקיף כולו מכיוון שאם רכב זה ייגנב יהיה לך כיסוי.

במקרה ותחליט לעשות רק את צד הג' הרכב שלך לא יהיה מכוסה אך אם תפגע ברכב אחר יהיה לך כיסוי (עד סכום מסויים)

יום טוב ואל תשכח לנהוג בזהירות ובאחריות שלא תצטרך לייקר את הפוליסה שלך עוד יותר;)!

פורסם

ביטוח עולה פחות מתיקון תאונה.

מספיקה תאונה קלה יחסית, שמצריכה תיקון פגוש קידמי+מכסה מנוע+פנסים (למשל אם פגעת במישהו מאחור) בכדי שעלות הנזק תעבור את גובה דמי הביטוח.

כדאי שתשים לב שחברות ביטוח רבות היום אינן מסכימות לבטח נהגים חדשים שעשו יותר מ-2 תאונות.

לכן,

אני מאחל לך בהצלחה בנהיגה ! סע בזהירות.

ותשקול לעשות קורס נהיגה מתקדמת ככלי למניעת תאונות.

דני G.

פורסם

קצת מוזר כל הקטע הזה, אני לא מבין למה אתה בכלל עושה את זה.

תן לאבא שלך לעשות את זה, אתה לא הולך להיות בעל הפוליסה או נהג עיקרי.

וגם בשבילו זה יצא יותר זול.

עוד משהו, ביטוח מקיף הוא ממש לא חובה.{אבל רצוי:wink:}

בהצלחה

מאור

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
האוטו שיש לנו הוא פורד קונקט שנת 2004.

בהנחה שהאוטו הזה כבר מבוטח ע"י אבא שלך בביטוח מקיף - אומנם הביטוח לא מכסה אותך, אבל אביך יכול לעשות הרחבה וכך גם אתה תוכל לנהוג.

סביר להניח שהתוספת תהיה סביב ה- 2,000-1,500 ש"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בהחלט מסכים אתכם.

מאור - אבא שלי זה שהתקשר אל הסוכן ביטוח בהתחלה ואמר לי 6000 שקל.

אני לא האמנתי לו, הלכתי לשאול בעצמי.

הם אמרו לי שחייב ביטוח חובה +צד ג' (הזול ביותר שהמליצו).

ואמיר... הם לא מוכנים לוותר על הביטוח מקיף.

והיום עשיתי קצת בירורים, נסעתי לכמה סוכנים ביטוח פה בעיר, אחרים הציעו לי 10 אלף.

כנראה ש 6 אלף הוא זול יחסית לשאר הביטוחים (על מסחריות).

תודה לכולם, אני חושב שאקנה לי איזה אוטו פשוט בנתיים ויעשה עליו ת'ביטוח.

פורסם

גם אני עברתי טסט שבוע שעבר,

עשיתי ביטוח חובה וצד ג' לסוזוקי בלנו 02 ב 3200 ש"ח

תוספת ל 2500 ש"ח שאבא שלי כבר שילם על עצמו.

יצא כמעט 6000 ש"ח לשנינו.

פורסם
ואמיר... הם לא מוכנים לוותר על הביטוח מקיף.

מי לא מוכן לוותר?

ההורים? אם כן, הם צודקים.

חברת הביטוח ? - לחברת הביטוח/סוכן אסור לחייב אותך בעריכת ביטוח, לא ביטוח מקיף ולא ביטוח צד ג'. לכל היותר הם יכולים להמליץ לך, אבל אתה/ההורים הם המחליטים היחידים אם לעשות ביטוח מקיף/צד ג' או לא לעשות.

אם חברת הביטוח/סוכן מתעקשים שאתה חייב, תבקש את זה בכתב, ותראה שלא תקבל כי הם פשוט לא יכולים לכתוב לך דבר שאסור להם לעשות.

ד"א - מדבריך אני מבין שאתה נדרש להוסיף עוד 6,000 שקלים על המחיר שאביך כבר שילם להם. אם נניח שאביך שילם כ-4,000 שקל הרי שיחד עם התוספת עליך, מדובר ב- 10,000 ש"ח, לי זה נראה מופרז.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...