Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם מישהו מכיר הדבקה בשם אלפא? כיום יש מלא מתקינים בארץ שעושים את ההשחרה עם החומר הזה. במבט ראשון נראה מאוד איכותי, לא מט, נקי ויש מבחר של אחוזי כהות.

במידה ומישהו מכיר, אשמח לשמוע את דעתכם. בנוסף לכך, בכלל, באם יש הדבקה על חלון אחורי ואחרי שנה.שנתיים מחליטים להוריד, האם פסי החימום לא יקרעו וכד'?

פורסם

רק אציין שהשחרה של החלון האחורי אינה חוקית ועלולה לגרור הורדה מהכביש / בעיות במעבר בטסט

Lancia Dedra 1.6 i.e 92 כבר לא בועטת :-(

פורסם
רק אציין שהשחרה של החלון האחורי אינה חוקית ועלולה לגרור הורדה מהכביש / בעיות במעבר בטסט

לא נשאלה כאן שאלה לגבי הדברים שאמרת, אבל אין וויכוח.

פורסם

כל מדבקה או שסוג מסויים עלול לעשות בעיות במעבר הטסט?

פורסם

מותר להשחיר חלונות אחוריים :?

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

הכוונה הייתה לשמשה האחורית ולא לשמשות הנוסעים שאותם כן ניתן להשחיר. לגבי השאלה שלך, קיבלתי המלצה מחבר על החבר'ה מאלפא, הוא טען שהם עשו עבודה טובה ובחור נחמד טיפל בו. לגבי הפסי חימום אין לי מושג אבל זאת שאלה מעניינת.

פורסם
לגבי השאלה שלך, קיבלתי המלצה מחבר על החבר'ה מאלפא, הוא טען שהם עשו עבודה טובה ובחור נחמד טיפל בו. לגבי הפסי חימום אין לי מושג אבל זאת שאלה מעניינת.

אני עושв האת ההדבקה הזו כבר ברכב השני שלי. בכל החלונות חוץ מהקדמי. אני לא מגזים עם האחוזים. ברכב הנוכחי עשיתי 50%.

פורסם

כמה בולט זה, והאם עצר אותך פעם שוטר או היו לך בעיות עם זה בטסט? יתכן שההשחרה עדינה ולא מושכת יותר מדי תשומת לב?

פורסם

נראה מצויין! אפשר לדעת מי עשה את העבודה ובכמה הסיפור הסתכם?

עריכה: לאחר שקראתי את הדיון שוב, הבנתי שאתה מדבר על חומר בשם אלפא ולא על המתקינים אלפא מראשל"צ... טעות בידי.

פורסם

העבודה נראית מצויין וגם זה לא נראה בגוון כהה מידי אז לדעתי גם לא ימשוך יותר מידי תשומת לב של שוטרים.

לדעתי אם מורידים את זה בעדינות בלי לפגוע עם סכינים בפסים של המפשירי אדים אז לא יקרה להם שום דבר.

פורסם

בדקתי אצל המקצוען ביותר, פיליפ, שאומר שהוא מוריד הפילמים בזהירות ולאט ואח"כ מנקה השמשה כך שהיא נותרת נקיה ופסי החימום להפשרת האדים לא נפגעים ופרטיו באתרו והוא נמצא בסניף רמת גן: www.sunfilm1.co.il

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם העבודה איכותית יהיה לך ממש קשה להוריד את הפילם.לא יודע אם יקרה את הפסים,אך אני משאר שלא.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה לכל המשתתפים. אמש בדקתי מול המתקין, המקצוען לא פחות מפיליפ. הפסים לא ירדו אם לעשות את זה בזהירות וללא סכינים. הדבק הוא מאוד איכותי לא נשאר על השמשה כך שלא צריך אחר כך להשתמש בטינר וכד' על מנת להוריד את מה שנשאר.

• תוכן חדש...