Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"אחרי הכל ע"פ המממן והמבצע ברור שההיתכנות העסקית היא העניין הראשי כאן."

טוב מאוד,הנה זה מטריד אותך ואת האחרים,כבר צעד אחד גדול קדימה,עוד לא התחילו וכולם כבר מקרקרים

ליזמים,לא לבזבז זמן,ליישם ומה יותר מהר כי כבר בשלב הזה האנשים כאן חוששים וזה טוב וזה יהיה יעיל

טובה לנו ההיתכנות העסקית של תים עם המוחות שלה מטבלאות הקטל המפורסמות

תנהגו על פי מה שמתיר החוק עד שההרג המיותר הזה ייעלם ממחוזותינו

סופ"ש נעים לכם

אתה נורמלי? אנשים לא חוששים, אנשים מתעצבנים על הטמטום של הפרויקט הזה.:x

ואם לא הבנתה, מצלמות ההלו יכולות לגרום להרג נוסף ובשום אופן לא יגרמו לנהגים לנהוג לפי החוקים, חוץ ממהירות ורק במקומות בהם התקינו את המצלמות..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנה אתה מאבד עשתונות,די צפוי...מנטליות ים תיכונית שגורה

תבין שוב,אתה לא בצוות המחליט,תפקידך הוא לקבל את החלטות הדרגים שמעליך

אתה יודע מה יקרה,כשיכבידו עול בכל פינה ולא רק במצלמות תקומו בקול זעקה דוrסים אותנו

כשירפו ימשיכו כל הבנדיטים לטוס בעיר הצפופה ומחוצה לה

וחוזר חלילה לדיון כזה כמו כעת

תביע דעה זו זכותך,תשמע לכללים זו חובתך,אבל לא לשכוח בשורה תחתונה הנהג בשטח הוא הקובע אם כמעט תאונה,אם מנע תאונה,אם גרם לתאונה,אם נפגע בתאונה.

כבודם של כל אלו שהזכרת במקומם מונח,גם כבודך,אבל את הקטל יכולים להפסיק רק הנהגים,בציות לחוקים

ותיהיה סמוך ובטוח,גם המשטרה,גם בקר,גם שיינין,גם חוקרי התאונות מכירים אותך את חבריך את כולנו

אנחנו בעלי מנטליות רעה לא טובה הרסנית שמשקפת יוהרה,תנהגו כמו שצריך תראו שאין תאונות והקטל יופחת

אני רחוק מאיבוד עשתונות למרות שגם האדם האדיש ביותר אחרי שיחה איתך ירצה לקפוץ מהחלון הקרוב בגלל תסכול.

אני רוצה שאתה תבין שלמרות "מלחמת החורמה" במה שאתה כותב אין לך מושג ירוק איך אני נוהג, על מידת

האדיבות שלי בכבישים או על הניסיון שלי בנהיגה.

כל מה שאני מנסה לומר ואתה מתעלם ממנו ע"י חזרה על אותם ססמאות שיש עוד הרבה מה לעשות מבחינת אכיפה

ומלחמה בתאונות הדרכים לפני שמבזבזים מכספי הציבור 250 מיליון ש"ח שלא יתרמו למלחמה בתאונות הדרכים.

אם תבין את זה אני את שלי עשיתי, פקחתי את עיניו של אדם עיוור,אם לא אני סיימתי להגיב אליך בשרשור

הזה מכיוון שזה באמת כמו לדבר לקיר.

נ.ב: אולי תפסיק לקרוא לכל כותב כאן מכובדי,זו לא בימת הכנסת וחוסר הכבוד שאתה מפגין כאן הוא הדדי.

פורסם
אני רחוק מאיבוד עשתונות למרות שגם האדם האדיש ביותר אחרי שיחה איתך ירצה לקפוץ מהחלון הקרוב בגלל תסכול.

אני רוצה שאתה תבין שלמרות "מלחמת החורמה" במה שאתה כותב אין לך מושג ירוק איך אני נוהג, על מידת

האדיבות שלי בכבישים או על הניסיון שלי בנהיגה.

כל מה שאני מנסה לומר ואתה מתעלם ממנו ע"י חזרה על אותם ססמאות שיש עוד הרבה מה לעשות מבחינת אכיפה

ומלחמה בתאונות הדרכים לפני שמבזבזים מכספי הציבור 250 מיליון ש"ח שלא יתרמו למלחמה בתאונות הדרכים.

אם תבין את זה אני את שלי עשיתי, פקחתי את עיניו של אדם עיוור,אם לא אני סיימתי להגיב אליך בשרשור

הזה מכיוון שזה באמת כמו לדבר לקיר.

נ.ב: אולי תפסיק לקרוא לכל כותב כאן מכובדי,זו לא בימת הכנסת וחוסר הכבוד שאתה מפגין כאן הוא הדדי.

מכובדי

כשיחליטו להכביד על באמת אתם תיללו כמו חתולים ותרוצו לספר בפורום איך אכלתם אותה

תנסו לנהוג כפי שצריך ותראו כיצד הדברים מסתדרים מצויין

מומחים לא חסר באזור בו יש יותר משני יהודים,בנתיים הנהג הישראלי טרם הוכיח עצמו

תשאיר למי שעומד לפעול בנושא אכיפת מצלמות להתחיל,ההבנה תגיע במהרה

סעו בזהירות ושימרו על נפשותיכם ועל חיי האחרים,זה חשוב,חשוב מאוד

פורסם
מכובדי XY,

אם מישהו אשם במוות של כל-כך הרבה נהגים והולכי רגל, זה לא הנהגים אלא המדינה והרשויות המקומיות ש...:

• מטילות מיסי ענק על רכבים ומכריחה אנשים לקנות רכבים זולים, לא מתנהגים, ולא מאובזרים בציוד בטיחות בסיסי.
  • סוללות כבישים איומים ודרכים מסוכנות, רק כדי לעבור עליהם כל שנה עם זפת.
  • צובעות מעברי חציה בצבעים מחליקים\מתקינה מעקות בטיחות בצורה שתשפד למוות כל מי שנכנס בהם.

במשך שנים מדינת ישראל עשתה מתקציב התחבורה קופה לקבלנים שעמדו בתור לקבל ביס מהעוגה. תים הם עוד אחד מהם ויהיו רבים אחריהם. ויהיו גם עוד הרוגים בגלל המדיניות החובבנית הזאת, וזה יכול להיות גם מישהו קרוב אליך, XY.

הופה,הנה לנו מבקר חדש

עוד מומחה תעבורה בעל רשיון לנהיגה ברכב,החובבנים הם אלו המעורבים בתאונות

הדרכים איומות ? תתאים את עצמך לתנאי הדרך

הדרכים מצויינות ,תתאים עצמך לחוקי התנועה

הדרכים מסוכנות? סע לאט ובערנות

אתם יכולים לבכות עד בלי סוף,קודם לכן תתקנו את אופי הנהיגה שלכם

תים וכל מי שנרתם למלחמה הזו בנהגים מסוכנים עושה עבודת קודש

שבת שלום

פורסם

רק השוטרים שעומדים עם אקדח הלייזר על שולי כביש מהיר- הם הגורמים היחידים לתאונות.

פעם כמעט נכנסתי במונית מרצדס לאחר שהנהג התחיל לבלום באמצע כביש מהיר לאחר שראה שוטר על השוליים.

במזל לא היה רכב בשמאלי וחתכתי אפילו מבלי לאותת כדי להימנע מתאונה. השוטר ראה אותי והבין מה קרה, ואפילו לא טרח לעצור אותי לביקורת (היה יכול).

פורסם
מכובדי

כשיחליטו להכביד על באמת אתם תיללו כמו חתולים ותרוצו לספר בפורום איך אכלתם אותה

תנסו לנהוג כפי שצריך ותראו כיצד הדברים מסתדרים מצויין

מומחים לא חסר באזור בו יש יותר משני יהודים,בנתיים הנהג הישראלי טרם הוכיח עצמו

תשאיר למי שעומד לפעול בנושא אכיפת מצלמות להתחיל,ההבנה תגיע במהרה

סעו בזהירות ושימרו על נפשותיכם ועל חיי האחרים,זה חשוב,חשוב מאוד

התיאשתי,אתה קשקשן חסר תקנה וחסר דעה אמיתית מלבד הפניית אצבע מאשימה כלפי הנהג. (אתה בוחן תנועה או שוטר במקרה?)

התקווה היחידה שלי מכל הדיון העקר הזה איתך היא שאין שום יד ורגל והשפעה בתחום אכיפה או

המלחמה בתאונות הדרכים, כי אם כן המצב בכבישים לבטח לא ישתפר.

פורסם

קראתי פה תגובות ועד עכשיו ראיתי פה דבר אחד מעניין ומאוד מאוד נכון.

אמר פה מישהו שצריך באמת לעשות מלפגת נהגים ורק כך יהיה אפשר להשיג משהו אני גם תמיד אומר שצריך לעשות משהו ולא לדבר כי בת'כלס כל אחד פה אם ויקבל קנס בגלל המצלמת מהירות לא יעשה הרבה ורק ידבר כמה שהמדינה דופקת את הנהגים ומה לא.

תחשבו שבפורומים יש באמת הרבה נהגים שמדפדפים כל יום ואני מדבר על כלל פורומי הרכב תחשבו אם באמת כל מי שאכפת לו ישים קצת כסף אני מדבר על סכום ממש קטן בערך של 100 שקל מה יהיה אפשר לעשות.

אפשר להרים פרסומת או משהו ובאמת להקים גוף שיוכל לעשות משהו בנדון הזה.

כי בת'כלס כמה אפשר לבכות כל פעם בגלל הקנסות וכל הדברים הלא הגיוניים שהמדינה עושה בשביל לדפוק את הנהגים.

כולם יודעים כבר וכל ילד בן 15 יודע שבתנאי הכביש של היום והטכנולוגיה של הרכבים שהתפתחה מאוד בשנים האחרונות אפשר להעלות את המהירות המותרת לפחות ל120-130 קמ"ש.

אין לי אישית שום בעיה עם מצלמות מהירות בתנאי שהמהירות המותרת תגדל למהירות נורמלית לפי דעתי אפשר גם לעשות הגבלת מהירות לפי נתיבים זה גם יישמע חכם ושכל מי שייסע במהירות נמוכה בנתיב השמאלי יקבל קנס.

צריך בדחיפות לשנות פה את כל החוקים במדינה לגבי תרבות הנהיגה בארץ ישראל וכיום זה בחיים לא יקרה בגלל האנשים שיושבים שם בכנסת וכמובן גם לא בשנים הקרובות אז מפה אני קורא למנהלי האתר הזה ותחשבו על זה כמה שזה יכול לעזור אני אומר שצריך לעשות דבר ראשון פרסומת קטנה באתר מאין עצומה שקוראת לכל חבר פורום לחתום ולעשות פגישה מסודרת ושכל אחד יתרום סכום כסף בכדי לעשות פרסומת בעיתון או אפילו באחד מהערוצים המובילים על תנועה חדשה שקמה על מנת להילחם בכל הדברים האלה ורק בצבירת כח כזה יהיה אפשר לעשות משהו ולשנות פה את החוקים אחת ולתמיד.

פורסם
התיאשתי,אתה קשקשן חסר תקנה וחסר דעה אמיתית מלבד הפניית אצבע מאשימה כלפי הנהג. (אתה בוחן תנועה או שוטר במקרה?).

לא, הוא ככול הנראה עו"ד במקצועו וליצן בתחביבו...

פורסם

אני יושב מול המחשב ומתחרפן מהתגובות של הליצן הזה. זה פשוט כישרון, לא ראיתי דבר כזה בחיים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתה לא היחיד :roll:

נראה לי שדי מיצינו,התגובות שלו ע"ג כל תשעת העמודים מכילות את אותו התוכן האפסי שוב ושוב,בעוד ניתנות לו עובדות בשטח שהוא משום מה בוחר להתעלם מהן :roll:

פורסם

רק שתידעו שנאמר פעם בטופ גיר (טוב כמה שזה לא הכי רציני ) שלאחר התקנה של עוד10% מצלמות באזור מסוים ב אנגליה (אני לא זוכר בדיוק) אלה כמות התאנות באזור זה בשלושים אחוז וההסבר שלהם לזה היה (כמה שהוא מצחיק ולא רציני ) שנהגים מתרכזים יותר בחיפוש מצלמות ופחות בנהיגה עצמה .

פורסם

זה דווקא יכול להיות מאוד רציני. בדיוק כמו שחלק מהנהגים עסוקים בלחפש את הניידת בשוליים ולא במה שקורה על הכביש.

פורסם

דעתי בנושא השרשור

כל מיזם חיובי במטרה למתן את נגע התאונות בארץ צריך להתקבל בברכה על ידי הנהגים בארץ ומשתמשי הפורום,הגענו לרמה בלתי נסבלת של אבדות בנפש שלא לדבר על רכוש והפסדים,לכן אני מקבל בברכה את המאמצים בנושא כאוב זה מבלי לגעת מה טוב ומה לא טוב,תנו לעוסקים בענף לשפר את המצב.

תודה ציקי רון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...