Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית חדשה ב-130 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט לגבי דגמים שונים של שנת 2009

במחיר שנע בן 125-130 אלף ש"ח לערך.

הדגמים המועמדים מבחינתי:

מיצובישי לאנסר החדשה דגם שנקרא SPORT (רק שם)

הונדה סיווק סדאן LS

סיטרואן C4 בנזין-טורבו

טויטה קורולה GLI אוטומטית רציפה שנוחתת באפריל (לא רובוטית)

מאזדה 3 2000 סמ"ק SPIRIT

אני מחפש רכב משפחתי אוטומטי שיהיה נוח ומהיר תגובה.

אשמח לשמוע דיעות של מי שמחזיק

ופתוח לשמוע גם על דגמים מומלצים אחרים.

בתודה מראש

ffman

פורסם

היי,

שים לב - תיקנתי לך את הכותרת. להבא...

מאזדה 3 מוחלפת בקרוב מאוד ולכן פחות מומלצת.

קורולה - אם היא תבוא מאובזרת מאוד אולי זו אופציה טובה, בוודאי עבור סחירות עתידית, אבל סיטרואן C4 טורבו תהיה טובה ממנה בכל פרמטר (למעט, כן, סחירות עתידית) וגם תספק לך את הנמרצות שאתה מחפש יותר מכל האחרות.

מומלץ גם לבדוק גולף TSI, אם כי היא חלשה מה-C4 ופחות מאובזרת ממנה בתקציב שלך.

לאנסר אופציה סבירה למעט התחושה הדי מסכנה בתא הנוסעים. סיוויק תהיה פחות מרשימה מהגולף והסיטרואן ברוב המובנים, אבל שווה לבדוק גם כן. אם תוכל לפרט יותר את הדרישות אפשר יהיה אולי לעזור יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ממליץ ביותר על הלנסר סופרט זה בדיוק הדגם שיש לי!

אני יסביר לך התלבטות שלי היתה בין הלנסר לסיוויק מכיוון שרציתי להתקדם מ1.6 רגילה ולקבל טיפה יותר (1.88))

ככה שנישארתי רק עם הלנסר ועם הסיוויק ואני יגיד לך את האמת ב130 אלף אני לא רוצה רק רכב חזק אלה גם רכב מאובזר בכל טוב

אז מה אתה מקבל בסיוויק ב130 אלף? טסות (כן כן טסות) מזגן 6 כריות אוויר וESP ועיצוב יפה (עד מאוד) מבפנים 140 כ"ס ו17.8 מומנט

מה אתה מקבל בלנסר ב130? ג'נט 16 אינץ פנסי ערפל ציצ'ר 6 דיסקים שליטה על המערכת מהגה, קרוז קוטרול(טייס אוטמטי) 7 כריות אוויר ESP החלפת הילוכים מגלגל ההגה (ידיות שנימצאות מאחורי ההגה ומחליפות הילוכים) ומערכת מצוינת מבן הטובים בקטגוריה עם 6 רמקולים בקשר למנוע 143 כ"ס 18.2 מומנט (אולי ההונדה תהיה מהירה יותר בהאצות מ0 אבל זה ביגלל התיבה הרציפה בלנסר, אני גם לא בטוח ביכלל בקשר לזה) העיצוב הפנימי אולי פחות יפה מזה של הסיוויק(עדין מרגיש טוב עם ציפוי עור על ההגה וידית הילוכים) אבל המראה החיצוני מפצה ובגדול, מגזין הגה השוואה בין השתיים ומצא את הלנסר עדיפה על הסיוויק!

נ.ב

הכי חשוב לא נאמר, האוטו זה אוטו משפחתי ובעני אחרי הכל הבטיחות זה קודם כל אז ככה:

סיוויק קיבלה 4 כוכבים במבחני הריסוק הישנים של יורו אנקאפ (שהם היו פחות מחמירים)

המאזדה 3 קיבלה 4 כוכבי בטיחות (כנ"ל לפי שיטת הניקוד הישנה והפחות מחמירה)

הלנסר עברה את המבחן לפני שבוע וקיבלה 5 כוכבי בטיחות לפי שיטת הניקוד החדשה והמחמירה!

מה שכן הלנסר יצאה רק השנה וככה תהיה מוחלפת בעוד הרבה זמן הסיוויק יצאה ב2006 והמאזדה איפשהו ב2004

עוד משהו אחרון,המציובישי לנסר מיוצרת ביפן וההונדה סיוויק מיוצרת בטורקיה אני לא יודע מה זה אומר אבל רק שלא תגיד שלא ידעת.

תעשה את השיקולים שלך אני את שלי עשיתי ,אתה יכול לראות בתמונה בצד :lol:

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

תודה על ההתייחסות המהירה :)

אני נכה צה"ל והזכאות שלי היא לטויטה האוטמטית. אז חשבתי לחפש אולי דגם מהנה יותר.

בינתיים נסעתי נסיעות מבחן בשתי מכוניות:

1. במיצובישי התאכזבתי מהסיבוך עם ההילוכים שנראה לי כמו צעצוע ופגע לי בנסיעת המבחן ומהמרווח הפנימי ונוחות הישיבה - מה שמועצם אצלי כי אני גבוה וגדול יחסית.

2. ההונדה מוצעת בכפילות דגמים LS ו-ES שלדעתי אלו דגמים מ2008 שנשארו בנמל, ועוד דגמים חדשים יותר מחוץ לטווח המחיר שלי. את נסיעת המבחן ערכתי על LS שהייתה נוחה לישיבה והגיבה מהר יחסית אבל לדעתי הראייה ההיקפית פגומה בה והיא באה עם איבזור חסר יחסית לשאר וכמו שהבנתי המחיר קשיח ויותר גבוה.

את יתר הדגמים אני אבחן השבוע.

את הטויטה ראיתי בינתיים באולם ומשום מה הרגשתי הרגשה פלסטיקית וזולה ולפי הנתונים האבזור חסר. נסיעת המבחן תהייה על הרובוטית כי האוטומטית לא כאן בינתיים. כנכה צה"ל נראה לי שהם נהנים מלקוחות שבויים כי המחיר נקבע לפי מחיר המכונית שלהם גם במכירה והחלפה עתידית.

חשבתי להוסיף את הגולף לרשימה והתקשרתי לרחרח, אבל תמיד היא נראתה לי קטנה מדי. נראה לי שאני אוסיף אותה לנסיעות המבחן.

לגבי הסיטרואן קראתי שהיא לו סחירה (כנכה צה"ל נראה לי שזה חשוב לעתיד) ונוחות הנסיעה פחותה. האם זה נכון מניסיונך?

ואגב דווקא בגלל שהמאזדה תוחלף חשבתי שאולי תהיה גמישות במחיר. מדובר רק על דגם ה-2000 שלפי הפרסומים מהירה כמעט כמו הסיטרואן והגולף ומאובזרת יותר מכולן.

ffman

פורסם

לא קיים דבר כזה גמישות בדלק מוטורס,אולי עם הגעת הדגם החדש לארץ בכדי להיפטר מהמכוניות האחרונות במגרשים

ה-3 החדשה צפוייה לנחות בארץ בסביבות מאי-יוני, אם אתה רוצה לחכות ולראות אם תהיה לך הזדמנות לקבל הנחה זאת כבר החלטה שלך.

פורסם

אופציה יפה ומאובזרת מאוד - 308 בגרסה החזקה (140 כ"ס). לא סתם היא ניצחה את הגולף במבחן השוואתי...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מה לגבי הרומסטר של סקודה?

תוכל לרכוש את הדגם הכי מאובזר (SCOUT) עם כל התוספות, ועוד ישאר לך עודף לדעתי.

יותר משפחתית מכל האופציות האחרות שהעלת.

!AWDSOME

פורסם

תודה לכולם על ההצעות

לגבי הגולף וה-308 המחיר מחוץ לטווח. אני אנסה לראות כמה אפשר להוריד.

ולגבי הרומסטר - לא מכיר אותה אבל מהנתונים שראיתי היא לא זריזה כמו שאני מחפש.

אהיה יותר חכם אחרי נסיעות המבחן הבאות.

אגב, מה המשמעות שמאזדה 3 מוחלפת? ירידת מחיר גדולה במכירה או רק הידיעה שזה מנוע שהושק ב2003 ?

אני מזכיר שהדגם שמעניין אותי הוא החזק - 2000 סמ"ק, 150 כ"ס ואיבזור עשיר.

פורסם

לעניות דעתי תוריד את ה 3 מהרשימה, הרכב הוחלף בדגם חדש, אין טעם לרכוש אותו אלא אם כן המחיר ממש אטרקטיבי, אבל שוב , הרכב פשוט מיושן.

ה C4 עם המנוע החדש נראית כאופציה טובה ומצוידת, אבל שוב, לדעתי אתה פשוט צריך לבצע נסיעת מבחן על הרכבים שאתה שוקל לקנות, וכך לבצע את האלמנציה אשר תתבסס על העדפות אישיות שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אופציה פחות שיגרתית היא הסיאט לאון 1.8 טורבו 160 כ"ס. 139K שניתנים למיקוח ולתנאים נוחים.

הרכב חזק, מאובזר ומיוחד.

אומנם הוא ידני- אך שווה לך לבדוק אותו. בזמנו אבי חיפש רכב אוט' אך בחר לבסוף בלאון בשל נתוניה והקליק שנוצר בינהם, הוא מאוד מרוצה כבר 30K ק"מ ביחד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ה-C4 לטעמי תיתן לך תמורה מעולה, מנוע טורבו חזק ומוצלח שפותח בשיתוף BMW ורכב סופר מאובזר שכבר הוכיח את עצמו בשוק הישראלי.

:fadein:
פורסם
ממליץ ביותר על הלנסר סופרט זה בדיוק הדגם שיש לי!

אני יסביר לך התלבטות שלי היתה בין הלנסר לסיוויק מכיוון שרציתי להתקדם מ1.6 רגילה ולקבל טיפה יותר (1.88))

ככה שנישארתי רק עם הלנסר ועם הסיוויק ואני יגיד לך את האמת ב130 אלף אני לא רוצה רק רכב חזק אלה גם רכב מאובזר בכל טוב

אז מה אתה מקבל בסיוויק ב130 אלף? טסות (כן כן טסות) מזגן 6 כריות אוויר וESP ועיצוב יפה (עד מאוד) מבפנים 140 כ"ס ו17.8 מומנט

מה אתה מקבל בלנסר ב130? ג'נט 16 אינץ פנסי ערפל ציצ'ר 6 דיסקים שליטה על המערכת מהגה, קרוז קוטרול(טייס אוטמטי) 7 כריות אוויר ESP החלפת הילוכים מגלגל ההגה (ידיות שנימצאות מאחורי ההגה ומחליפות הילוכים) ומערכת מצוינת מבן הטובים בקטגוריה עם 6 רמקולים בקשר למנוע 143 כ"ס 18.2 מומנט (אולי ההונדה תהיה מהירה יותר בהאצות מ0 אבל זה ביגלל התיבה הרציפה בלנסר, אני גם לא בטוח ביכלל בקשר לזה) העיצוב הפנימי אולי פחות יפה מזה של הסיוויק(עדין מרגיש טוב עם ציפוי עור על ההגה וידית הילוכים) אבל המראה החיצוני מפצה ובגדול, מגזין הגה השוואה בין השתיים ומצא את הלנסר עדיפה על הסיוויק!

נ.ב

הכי חשוב לא נאמר, האוטו זה אוטו משפחתי ובעני אחרי הכל הבטיחות זה קודם כל אז ככה:

סיוויק קיבלה 4 כוכבים במבחני הריסוק הישנים של יורו אנקאפ (שהם היו פחות מחמירים)

המאזדה 3 קיבלה 4 כוכבי בטיחות (כנ"ל לפי שיטת הניקוד הישנה והפחות מחמירה)

הלנסר עברה את המבחן לפני שבוע וקיבלה 5 כוכבי בטיחות לפי שיטת הניקוד החדשה והמחמירה!

מה שכן הלנסר יצאה רק השנה וככה תהיה מוחלפת בעוד הרבה זמן הסיוויק יצאה ב2006 והמאזדה איפשהו ב2004

עוד משהו אחרון,המציובישי לנסר מיוצרת ביפן וההונדה סיוויק מיוצרת בטורקיה אני לא יודע מה זה אומר אבל רק שלא תגיד שלא ידעת.

תעשה את השיקולים שלך אני את שלי עשיתי ,אתה יכול לראות בתמונה בצד :lol:

לחבר שלי יש הונדה סיויק 2007, LS, הדגם המפואר. (יש לומר אחת המדהימות)

הוא קנה אותה ב-120k

וקיבל ESP, 6 כריות אוויר, תפעול הילוכים מההגה, 6 דיסקים צ'ינג'ר, ג'אנטים, סאנרוף ופנסי ערפל.

הרכב זריז מאוד, חסכוני בדלק, צורה מרשימה, ונסיעה חלקה.

אני לא יודע כ"כ על הלנסר, אבל כל מה שהזכרת בנוגע למה שקיבלת עם הלנסר, יש גם בסיוויק, באותו מחיר.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תוכן חדש...