Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית חדשה ב-130 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי, הסיויק היא הכי משפחתית פה מכולם. הכי גדולה, חזקה ומרווחת.

החסרון היחיד שלה זה המחיר הגבוה בדגמים המפוארים(ES כמעט 150K!!) והאבזור הממש דל בדגמים בסיסיים, גם בבטיחות(חסר שתי כריות אוויר). אבל לפי דעתי אפשר להוציא ממאיר את הדגם המפואר של הסיויק שיש בו הכל, אבל הכל החל מ6 כ"א ועד לבקרת שיוט. אפשר להוציא את המפואר בערך ב135. שווה לנסות.

פורסם

אני מצטער להגיד לך אבל אתה טועה! דגם הLS הוא הדגם הפשוט של הונדה סיוויק אתה אומר שלחבר שלך יש סאנרוף ג'נטים, להחליף הילוכים מאחורי ההגה צ'ינצר פנסי ערפל ! כל מה שאמרת אומר רק שיתלבלבת ולחבר שלך יש את הדגם היקר שלא כל כך קרוב ל130 אלף (המחיר של הדגם SPORT של הלנסר שכולל בו את כל מה שיש לחבר שלך חוץ מהסאן רוף)

תחושב בעצמך אם אתה אומר שלחבר שלך יש את הדגם LS שעולה 130 אלף שקל ויש לו סאן רוף פנסי ערפל והכל, מה נישאר לדגם היקר להוסיף?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

חזרתי מנסיעת מבחן על מאזדה 3 ספיריט 2000 סמ"ק ואני מאוכזב.

האוטו אומנם יציב על הכביש עם היגוי טוב אבל איטי יותר מההונדה ובידוד הרעשים אינו קיים.

אתה שומע את הרוח ממש חזק וכל רעש חיצוני אחר נכנס פנימה בקלות.

נראה לי שבאמת מדובר במנוע ישן יחסית לשאר גם באיכותו.

ומי שאמר צדק - אין הנחות במאזדה.

לגבי האיבזור בין הלנסר והסיווק LS - הלנסר באה באמת עם כל האיבזור שאמרת והיא באמת יפה לטעמי מבחוץ אבל נוחות הישיבה והמרווח הפנימי הפריעו לי מאוד. בהונדה המושב חובק אותך ממש טוב, התגובה הרבה יותר מהירה ועד כה היא נמצאה הכי מהירה בפועל. ה-LS זה הדגם הפחות מאובזר ואין בו כלום ממה שנטען כאן. המחיר יותר גבוה מהלנסר אבל לשניהם העלו מחירים וזה עניין של משא ומתן כנראה.

אגב, במאזדה שנסעתי בה היום יש חלון שמש וג'נטים אבל לא זה מה שיגרום לי לקנות אותה.

פורסם

אבזור שמדובר עליו, זה של דגם סיוויק ES. עלות של ES 2008 אוטומטי - 149K. אם תרצה גם ריפודי עור- תצטרך להיפרד מעוד 10K.

פורסם

צודק, טעות שלי...

אחרי בירור קטן,

הדגם הוא ES, והרכב בחרה עולה 145.

חבר שלי קנה אותה ב-130 מכיון שיש לו 'קומבינות' עם הונדה בת"א.

טעות שלי.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

• תוכן חדש...