Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקולים אחוריים של JBL ב-300 שקל. קניתי מערכת של פיונר ה-2050. שאני שומע שירים אז הרמקולים הקדמיי עושים רעשים שאני מגביר בווליום. על איזה רמקולים קדמיים אתם ממליצים?

פורסם

איזה רמקולים יש שם היום? בגדול - לא בטוח שהחלפת הרמקולים תפתור לך את הבעייה. הגברה של HU היא הגברה בעייתית מאוד, לפחות בכל הנושא של רמקולים קדמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגברה של HU=HEAD UNIT כלומר הרדיו דיסק שלך מגביר את

הרמקולים בעזרת המגבר הפנימי שלו (לרוב 18WX4 RMS) ללא שימוש

במגבר

כמו שציין איתמר הגברת הרמקולים הקדמיים בעזרת הר"ד (רדיו דיסק) מאוד בעייתית וכשאתה

מגביר את הוואליום יש עיוות בסאונד עקב ההגברה החלשה.

הפתרון כנראה הוא להוסיף מגבר למערכת.

אלי

פורסם

אולי תרשום על איזה רכב מדובר, גודל הרמקולים שנכנסים מקדימה ותקציב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה עולה מדבר??

כמה עולה רכב, כמה עולה בית, על אותו משקל.

תגדיר כמה אתה מוכן להוציא על מגבר מגוון המחירים נע בין כמה מאות לעמה עשרות אלפים.

אלי

פורסם

כן אני גם בשאלה שלו איך המגבר הזה והחברה עצמה ברור שזזה זבל סיני אבל ביחס למחיר (גם כמה זמן הוא יחזיק פחות או יותר)

פורסם

תעשה חיפוש בנושא.

בגדול זה רמקול 2 חלקים איכותי.

אני ממליץ לקנות קומפוננט מדגם מורל פולס או JBL GTO6507.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תראה אני סך הכל רוצה לשמוע צליל נקי וקצת גבוהה. בהתחלה קניתי את הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=678224 ואז ראיתי שעדיין לא שומעים טוב אז אמרו לי לקנות רדיו דיסק וקניתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=678932#

הדבר היחיד שלא החלפתי זה הרמקולים הקדמיים. עכשיו שכשאני מעלה את הווליום ברדיו דיסק למעל 45 ממש מגעיל לשמוע. הרמקולים הקדמיים עושים רעשים שכל הדשבורד רועד.

עם ההתקנות והכל השקעתי איזה 1000 שקל. עכשיו אני רוצה לדעת מה עוד אני צריך לעשות כדי שסך הכל אוכל לשמוע צליל נקי. סאב וופר אני לא רוצה לשים כי אני לא רוצה להרעיד את החלונות של האוטו. אמרו לי לשים מגבר ואתה עכשיו אומר לי לשים קומפוננט. מה אתה אומר לעשות??..

פורסם

תכוון את הר"ד שלך באאפשרות FADER שישמעו רק את האחוריים ותכוון לווליום הרצוי. אם הצליל נקי בשבילך ואתה רוצה לשמוע טוב גם מקדימה ולא רק מאחורה אז תוסיף קומפוננט, גם ללא קדמיים אתה שומע רע, סימן שההגברה של הר"ד לא מספיק טובה בשבילך ואז מומלץ לקנות מגבר בשביל לשמוע נקי בווליום הרצוי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

+1

כנראה בוואליום שאתה שומע לא יהיה מנוס מהתקנת קומפוננט קדמי וכנראה גם

מגבר.

ישראל אתה לא אמור להיות בצבא?:wink:

אלי

• תוכן חדש...