Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי חומר באוטו דיפו עולה 90 ש"ח שאמור לנקות את המנוע לפני החלפת שמן רשום שבניגוד לחריפות של פלשינג הוחמר הזה שומר ומגן על חלקי המנוע מישהו מכיר ממליץ וכו'?

פורסם

חוץ מלנקות לך כמה שקלים לא יקרה שום דבר מועיל.

החומר הנ"ל לא יועיל למנוע עייף ולא יעזור למנוע תקין.

הקפד על שמנים איכותיים והחלפה בזמן וסע לשלום.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מה בקשר לאל שחק של ליקוייו מולי??

איכותי וקיים בתוך השמן של ליקווי מולי, בצמיגות 10/40, במיכל האפור, ונקרא מוס2, ניתן להשיגו בנפרד.

מיותר כאשר אתה משתמש בשמן מנוע איכותי כל הזמן, ומחליפו בזמן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קניתי רכב לפני כחודש ראיתי שככל הנראה הוא לא עומד בתקן של דרישות היצרן ACEA A3 זה שמן של מוטוקרפט עם צמיגות 5W-40 מה כדאי לעשות?

פורסם
קניתי רכב לפני כחודש ראיתי שככל הנראה הוא לא עומד בתקן של דרישות היצרן ACEA A3 זה שמן של מוטוקרפט עם צמיגות 5W-40 מה כדאי לעשות?

לא הבנתי את שאלתך?

איזה רכב קנית לפני חודש ,מה גודל המנוע, ושנת היצור? מה הקשר בין חומר לנקוי מנוע, לבין תוסף שמן, שמן מתוצרת מוטקרפט, מה לא עומד בתקן היצרן, הרכב או שמן מתוצרת מוט קרפט, או צמיגות השמן?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קניתי רכב שעשה טיפול לפני שלושה חודשים בטיפול שמו שמן מוטוקרפט 5W-40 בקבוק אדום.

התקן של השמן הזה לא ACEA כמו שהרכב שלי דורש אמרו לי שיכול להיות צריך לעשות פלאשיג לאוטו ואמרו מצד שני שזה לא בריא כל כך פלאשינג אז מצאתי את החומר הזה כאלטרנטיבה טובה..

יש גם את החומר ניקוי שמגיע עם התוסף(אם אני שם את התוסף אין צורך בשמן המתוסף??)

פורסם

אני לא מבין מה הלחץ שלך עם השמנים. אולי אתה חושב ששמן טוב או פלאשניג יפתרו לך את הבעיה בגלגלת התיזמון המשתנה?

בדוק מה דרישות היצרן לדרגת איכות השמן ושם שמן מיצרן מוכר בדרגה הזו או גבוה ממנה, בצמיגות 10W40 .

עזוב תוספים וביצוע שטיפות למיניהם.

• תוכן חדש...