Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנועים ישנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגבלות תקציב איזה מהדגמים הבאים הייתם בוחרים ולמה:

1. CBR900RR שנים 93-94

2. R750 שנת 95

3. ZX7 שנת 97

4. ZX9 שנת 96.

כולם תחת ההנחה של מצב סביר פלוס לגילם.

פורסם

בהנחה של "כולם מצב סביר פלוס לגילם" אזי מדובר בבחירה שבעיקרה אמוציונלית, כולם יספקו את הסחורה - מי יותר, מי פחות. האזרח באופן אישי היה בוחר את ה-ZX7 בשתי ידים, ומקפיד לתת לו ליטוף אוהב, כל לילה לפני השינה.

1. CBR900RR שנים 93-94

2. R750 שנת 95

3. ZX7 שנת 97

4. ZX9 שנת 96.

פורסם

1. CBR900RR שנים 93-94

2. R750 שנת 95

3. ZX7 שנת 97

4. ZX9 שנת 96.

בהנחה שה CBR וה ZX9 נכונים בשנתונים הייתי בוחר ב ZX9 . אישית - לא משתגע אחרי העיצוב של ה ZX7 . ה CBR ( היה לי כזה כ שנה וחצי ) לא צפוי במצבים קיצוניים . הוספת דמפר בד'כ פותרת את הבעיה אך המדובר בכ'ז על 93-4. הZX9 כבד יציב ונוח ממנו ( מתוך ישיבה בלבד ). ה CBR קל יותר לניהוג ונותן יותר FUN .

ההחלטך תיפול על העדפות אישיות ברכיבה . בכל מיקרה ממליץ לשבת על כל אחד מהם , ולרכב על המועמדים הסופיים .

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

כולם התעלמו בנונשלנטיות מהR750. סיבה מסויימת? אני יודע שב96 הם עברו שינוי דרסטי אבל איך ה95?

למישהו יש אתר עם נתונים על אופנועים כמו BIKEZ משום מה הוא נפל ביממה האחרונה :-(

פורסם

אין לי מה לחדש בנוסף למה שאמרו למעלה.

זו בחירה אמוצינאלית, מבין כל הארבע ה9 יהיה הכי פחות קיצוני והגיוני.

לא הייתי הולך על CBR אלא אם כן תמצא אחד במצב ראוי, הבדל בן שנת 94 לבין 96 הוא עוד 2-3 בעלים שכל אחד הטביע בו את חותמו. וכמו שאתה כתבת "מצב סביר לגילו - מצב סביר לאופנוע בן 10 זה לא אותו מצב של אופנוע בן 7.

ZX7 ללא ספק בחירה שמחממת את הלב, אבל אתה יכול להתחיל לחפש הם קצת נדירים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

r750

לא יפה להתעלם מהמלך

(ממש כמו בחתימה)

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם
r750

לא יפה להתעלם מהמלך

(ממש כמו בחתימה)

מסכים עם הקרנף, אומנם ב95 המלוכה הייתה במשבר אבל עדין מדובר באצולה אמיתית.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

תודה על ההמלצות אני כנראה אלך על CBR 93-94 או ZX7 96-97 אז אם מישהו מכם מכיר אופנועים כאילו שמורים טוב אני אשמח לקבל אינפורמציה :lol:

• תוכן חדש...