Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מעוניין לשנות את השמיעה במערכת שלי מקצה לקצה כי שומעים גרוע ביותר,

התקציב לשינוי הוא עד 1000 שח.

אפרט לכם את הרכיבים שיש אצלי והם:

רדיו דיסק קלריון dzx945

9\6 JVC אחוריים 290 וואט

קידמיים 210 וואט של jvc

טוויטרים אים קרוס של הרץ סידרה הגבוהה

מגבר 1000 וואט של v12

סאב של רד סאונד 650 וואט

החלוקה מיתבצעת ככה שהאחוריים פלוס הסאב מחוברים למגבר

הקידמיים והטוויטרים מחוברים לקלריון.

אשמח לעזרה ממישהו שמבין איך עליי לשנות את השמיעה שיעשה לי סדר בבלאגן.

תודה לכולם.:cry:

imprza new age

פורסם

אני הייתי מחליף את הקידמיים לקומפוננט של מורל ומחבר אותם ואת הסאב למגבר.

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=T-Speakers&DB141014=141049&DB25457=58867&DB25692=58877

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לך יחידת ראש מעולה וכל המערכת עצמה היא שרשרת מאד חלשה.

דבר ראשון בתור התחלה תמצא סט קומפוננט שמתאים לאופי הסאונד שאתה אוהב למטרת במה קדמית טובה והורד את ה6X9 שמוסיפים אמנם כמה דציבלים אבל גורעים מהאיכות הכללית של כל מערכת טובה)

קנה מגבר 4 ערוצים פשוט\ממוצע והגבר איתו את הקומפוננט מקדימה ושני ערוצים אחרים בגישור וכבר נפטרת מבאלגן מטורף ויש לך מערכת ממוצעת.

אגב הרמקול 210 וואט שאתה אומר גם מנגן גבוהים מהטוויטר שסביר להניח יש לו ומושך במה למטה כך שהאחוריים מושכים אחורה ונהייה סלט.

פורסם

תודה לכם על התגובות המהירות,ההייתי רוצה בבקשה עצה לסט קומפוננט טוב עד 400 שח

להחליף את הקידמיים שלי,ומה עושים אים הסאב והרמקוליים האחוריים?

יש לי כבר מגבר 1000 וואט של v12 אולי לחבר אותו לקומפוננט ואת הסאב?

בבקשה חברים אני מדוכא מאיך שאני שומע כי זאת האהבה הכי גדולה שלי המוסיקה.

אני מבקש עוד עצות ממכם תודה.

imprza new age

פורסם

אם מוזיקה היא האהבה הגדולה שלך אז חוץ מהHU תצטרך בסופו של דבר להחליף הכול.

בשלב ראשון הייתי מחליף לקומפוננט סביר קדמי שיוגבר ע"י 2 ערוצים:

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=20

את הסאב גם למגבר ומה6*9 תיפטר ומהר.

בסופו של דבר תצטרך להחליף גם את הסאב וגם את המגבר אבל לאט לאט:wink:

אלי

פורסם

רגע! רגע! רגע!

הבחור אמר אלפיה - מה אתם ישר קופצים על הרכיבים שאתם רואים.

הוא בכלל לא מיצה עשירית מהפוטנציאל של הרכיבים שיש לו - חלשים ככל שיהיו.

קודם כל תעשה שינויי התקנה - ומיד!!!

את האחוריים תוריד מההגברה בכלל - מיותר לחלוטין (תסמוך עליי בזה - פשוט תנסה) תחבר אותם לקלריון.

את הקדמיים תחבר למגבר במקום האחוריים ותחסום אותם בHPF ב80 הרץ.

אחרי זה תכבה את הבאס בוסט מהסאב.

תכבה LOUD מהHU אם מופעל.

תוריד את כל הבאס והטרבל מהאקולייזר בHU.

תשאיר אותו נקי לגמרי ללא עיוותים (כל הבאס בוסט והLOUD והאקולייזרים האלה רק מוסיפים עיוות שמיע ולכן זה נשמע כל כך בעעעעעע)

עכשיו פשוט תגביר את הסאב ותחתוך אותו במגבר בLPF בין 60 ל50.

אחרי שעשית את כל זה - וכוונת את העוצמות במגברים תגיד לי אם אתה שומע יותר "איכות"...

אח"כ תדאג שהחיווט לסאב וופר הוא לפחות 2.5 מ"מ וכך גם החיווט שרץ מהמגבר לסט קומפוננט הקדמי - מהקרוס של הסט הקדמי תריץ חוטים 1.5 לטוויטר ולמידבאס.

תדאג שהקומפוננט שלך מותקן על טבעת עץ מאסיבית שמהודקת היטב לדלת ושאין לו שום חופשים או פתחי אוויר - מהודק לטבעת הרמטי.

אחרי כל זה - תגיד מה חסר לך, איזה סוג צליל אתה אוהב ורק אז - כשיש לך בסיס טוב של התקנה - אתה תוכל לדבר על שדרוג רכיבים.

בהצלחה.

נ.ב - אני עוד לא נכנס כאן אפילו למשחקי פאזות עם הקרוס והסאב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי

הבחור אמר אלפיה והמלצנו על קומפוננט של 400 שח שבוואדי ישמעו טוב יותר מה-JVC

(כנראה אלא:http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=927) והקומבינה של הטויוטרים

והקרוס של הרץ שהשד יודע לאן הם מחוברים והיכן הם מחוברים.

בשאר הדברים הקשורים לאופן ההתקנה אתה צודק ב100 אחוז לדעתי יש צורך ב2 הדברים דייהנו גם החלפת

קומפוננט קדמי וגם שיפור ההתקנה והכיוונים.

אלי

פורסם

אלי,

אתה לא יודע איך ההתקנה שלו נראית.

אתה לא יודע מה עובי החיווט.

אתה לא יודע איך הרמקול מחובר לדלת.

אתה לא יודע באיזה גובה הרכיבים או לאיפה הם מופנים.

אתה לא יודע איזה פונקציות ופקדים מכוונים אצלו באיזה צורה במערכת.

אתה כן יודע - שאם הכל מותקן בצורה הלא נכונה,

לא משנה איזה רכיבים הוא יקנה - המערכת שלו תשמע כמו בית תמחוי עם סועדים שיש להם הרעלת קיבה חמורה...

אז לפני שהוא בכלל הולך לרכוש כלשהו רכיב - שיוציא את האלפיה שלו על מתקין טוב שיעשה לו קצת סדר בדברים.

אח"כ הוא יכול לשדרג, לך תדע, אולי הוא יצא מרוצה בכלל ולא ירצה לשדרג - למה להוציא כסף סתם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ,

נכון אני לא יודע דבר מכול זה אבל גם אתה לא, יתכן בכלל שההתקנה הבסיסית טובה ואז הכסף יוצא לריק?

בגלל זה אני מסכים איתך לגבי ההתקנה ואף ציינתי זאת במפורש:

הבסיס של כל מערכת הינו התקנה נכונה, חיווט נכון, מיקום נכון של האלמנטים וכיוונים נכונים של המערכת אבל...

את הקומפוננט הנ"ל שמעתי לא מזמן והוא נשמע עלוב מאוד וגם זאת הגדרה עדינה ולא לא בהשוואה למערכת שלי

אלא בהשוואה להרבה מערכות בסיסיות ששמעתי.

תוסיף לזה את השעטנז עם הטויוטרים של הרץ ולא תקבל משהו טוב.

לכן, בנוסף לדברים שציינת, השיפור הכי גדול הינו להחליף את הקומפוננט למשהו בסיסי וטוב, שהפתיע אותי לא פעם בהרבה מערכות בסיסיות

ולא עם רכיבי היי אנד, וזאת בהשקעה קטנה יחסית שתשאיר לו כסף גם להתקנה נורמאלית (אולי יהיה צורך בתוספת קטנה).

אלי

פורסם

או קיי לפותח הת'רד - מה למדנו מכל זה?

שרכיבים טובים זה דבר אחד, הם לא שווים הרבה למען האמת לא שווים כלום בלי התקנה טובה וכוונים.

מעבר לכך יש רכיבים שהרמה הכללית שלהם נחשבת נמוכה מאוד, אבל זה גם בסופו של דבר עניין אישי שלך כמו גם ההתקנה והכוונים.

תיקח את ההמלצות שלנו בחשבון ותחליט על סדר העדיפויות שלך.

כל אחד אמר את דעתו.

Pioneer TS-X150

פורסם

בוקר טוב לכולם,אלי והבחור השני שאינני יודע את שמו אני מודה לכם מאד מאד על העזרה,

הייתי רוצה בבקשה המלצה על בעל מיקצוע ברמה גבוהה שיכול לעשות לי סדר בכל הסלט הזה

שיעשה חיווט נכון, שישנה את המיקומים של הרכיבים בחיבורים למגבר, מישהו שיודע איך מכוונים את הקלריון כי הוא מסובך בשבילי

כמובן שארכוש סט קומפוננט של מורל עד 400 שח,אלי והבחור השני שוב סליחה ממך האים אתם מכירים בעל מיקצוע כזה ?

אחד טוב אבל גם לא יקרן ברמות כי באמת המצב הכלכלי שלי לא בשמיים ואולי באמת לא צריך לרכוש דברים ואים מה שיש

אפשר לעשות סדר חדש כדי שנשמע הרבה יותר טוב.

שוב מודה לכם חברים ויום טוב.:wink:

imprza new age

פורסם

מה לגבי יוסי? הוא מאוד קרוב אליך - אור יהודה.

באזור המרכז הוא היחידי שאני בטוח/מכיר שלא יחרטט אותך ולא יחליף או ישנה את מה שלא טעון שינוי.

לגבי מתקינים אחרים באזור המרכז לא כל כך מכיר (כבר מס' שנים גר באשקלון) ומה שהכרתי אז כטובים

התבררו היום כלא מציאה גדולה.

אלי

פורסם

בוקר טוב לכולם,קיבלתי המלצה על יוסי מתקין מאור יהודה אשמח לדעת איך מגיעם אליו

ואיך העבודה שלו ואים מישהו כבר היה אצלו.

חברים תבינו אני כבר הגעתי למצב שאין לי חשק לנהוג ברכב ללא שמיעה טובה במערכת

ואני אוהב מאד את הזמר שריף ולא יכול בלי לשמוע אותו נקי אים באסים

אז תעזרו לי בבקשה תודה ויום טוב.

imprza new age

• תוכן חדש...